Lyubaka01 написа:За кое е прав-за епитетите, които използва ли?
За епитетите не, но за това как си продадохте последните мачове - да.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Lyubaka01 написа:За кое е прав-за епитетите, които използва ли?
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Ki Cho написа:Колкото до 9-те процента дефицит - от утре ще са със 240 лева по-малко. Отдавна съм се зарекъл, че ще внеса членски внос на 2-ри юни и утре ще го сторя.
Ki Cho написа:Ki Cho написа:Колкото до 9-те процента дефицит - от утре ще са със 240 лева по-малко. Отдавна съм се зарекъл, че ще внеса членски внос на 2-ри юни и утре ще го сторя.
240 от мен и още толкова от човека записал се преди мен така, че още десетина дни и 9-те процента дефицит ще се станат 9 % отгоре.
Гордо ще нося номер 128 !!!
loko2004 написа:Ki Cho написа:Ki Cho написа:Колкото до 9-те процента дефицит - от утре ще са със 240 лева по-малко. Отдавна съм се зарекъл, че ще внеса членски внос на 2-ри юни и утре ще го сторя.
240 от мен и още толкова от човека записал се преди мен така, че още десетина дни и 9-те процента дефицит ще се станат 9 % отгоре.
Малко трудно щото в проекто бюджета фигурира перо ТВ права, а Б окръжна не излъчват
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
loko2004 написа:Ki Cho написа:Ki Cho написа:Колкото до 9-те процента дефицит - от утре ще са със 240 лева по-малко. Отдавна съм се зарекъл, че ще внеса членски внос на 2-ри юни и утре ще го сторя.
Малко трудно щото в проекто бюджета фигурира перо ТВ права, а Б окръжна не излъчват
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта