SHYNE написа:на мен пък идеята да си псуваме играчите изобщо не ми се нрави .......не те са виновни за нашите мъки ....
И аз съм на това мнение.По-добре да изкараме някви фланелки или знамена със свастики и такива работи...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
SHYNE написа:на мен пък идеята да си псуваме играчите изобщо не ми се нрави .......не те са виновни за нашите мъки ....
Поне четири класни попълнения ще привлече Ботев, ако приключи сделката по продажбата на клуба. Става въпрос за бразилците от Литекс Дубала и Дуду, халфа на Черно море Петър Костадинов и Костадин Марков от Локомотив (Мз). Личните условия на играчите са договорени. Чака се сделката да стане факт.
Изпълнителният директор Борислав Димитров и финансовият Христо Андреев са преговаряли с още няколко класни футболисти, сред които е и младежкият национал от Спартак (Пл) Цветомир Панов. Жълто-черните вече си осигуриха халфа на Левски Джунеид Яшар. Както е известно, настоящият президент Димитър Христолов желае да уволни двамата директори.
- Единствената причина аз и Христо Андреев все още да стоим в Ботев е надеждата ни скоро да има сделка за продажбата на клуба - заяви Борислав Димитров. - Двамата с Андреев още през декември уговорихме четиримата. Не искам да разкривам техните имена. Освен това, също през декември, бяхме уговорили лагери в петзвездни хотели в Поморие и Анталия, както и новата екипировка. Единствената причина нашите проекти да не бъдат осъществени на този етап е липсата на смяна на собствеността в Ботев.
hools_1912 написа:Ами,ако тези футболисти почнат да побеждават какво правим?
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта