п.п. Аз също се надявам да не е истина но полужението е такова за сега.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
optimista написа:аз пък знам от мой приятел който е работил в цска волейболния отбор на жените, та той ми каза че само волейболистите на жените и мъжете заедно с треньорите са взели пари на време, другият персонал не е получавал пари от ноември месец, за какво говорим, той волейболен клуб не може да издържа на цяло камо ли футболен
Abbiati написа:optimista написа:аз пък знам от мой приятел който е работил в цска волейболния отбор на жените, та той ми каза че само волейболистите на жените и мъжете заедно с треньорите са взели пари на време, другият персонал не е получавал пари от ноември месец, за какво говорим, той волейболен клуб не може да издържа на цяло камо ли футболен
Аз също чух тази информация. Верно е също така, че Славчо натиска чрез свои хора за Георгиев.
Освен това е верно, че за момента, с пари от спонсори и от хората от УС + членски внос и вход за мачове имаме спокойно бюджет за Б група.... затова трябва да не се хвърляме на сляпо...можем да изчакаме и една година, ако трябва, за да се намери реален инвеститор!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта