Мнението ви за Георги Георгиев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: Мнението ви за Георги Георгиев

Мнениеот емо73канар » 27 май 2010 19:09

Първо,да не се обиждаме,второ казами го човек от УС на когото няма да кажа името за да нему навредя по някакъв начин,и аз също го гледах ка то изтрещял но човека каза ,че това е полужението.
п.п. Аз също се надявам да не е истина но полужението е такова за сега. :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 28 май 2010 11:38

аз пък знам от мой приятел който е работил в цска волейболния отбор на жените, та той ми каза че само волейболистите на жените и мъжете заедно с треньорите са взели пари на време, другият персонал не е получавал пари от ноември месец, за какво говорим, той волейболен клуб не може да издържа на цяло камо ли футболен

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 29 май 2010 19:10

optimista написа:аз пък знам от мой приятел който е работил в цска волейболния отбор на жените, та той ми каза че само волейболистите на жените и мъжете заедно с треньорите са взели пари на време, другият персонал не е получавал пари от ноември месец, за какво говорим, той волейболен клуб не може да издържа на цяло камо ли футболен

Аз също чух тази информация. Верно е също така, че Славчо натиска чрез свои хора за Георгиев.
Освен това е верно, че за момента, с пари от спонсори и от хората от УС + членски внос и вход за мачове имаме спокойно бюджет за Б група.... затова трябва да не се хвърляме на сляпо...можем да изчакаме и една година, ако трябва, за да се намери реален инвеститор!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 29 май 2010 22:32

Abbiati написа:
optimista написа:аз пък знам от мой приятел който е работил в цска волейболния отбор на жените, та той ми каза че само волейболистите на жените и мъжете заедно с треньорите са взели пари на време, другият персонал не е получавал пари от ноември месец, за какво говорим, той волейболен клуб не може да издържа на цяло камо ли футболен

Аз също чух тази информация. Верно е също така, че Славчо натиска чрез свои хора за Георгиев.
Освен това е верно, че за момента, с пари от спонсори и от хората от УС + членски внос и вход за мачове имаме спокойно бюджет за Б група.... затова трябва да не се хвърляме на сляпо...можем да изчакаме и една година, ако трябва, за да се намери реален инвеститор!

+10000

Върни се в “Ботев”