Подписка за Ботев !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Re: Подписка за Ботев !

Мнениеот жълт ламтурник » 29 май 2010 18:04

Berserk написа:Идеята е, че дори и да не помогне, няма да навреди.

Само в България може да съществува поговорка, като :"Залудо работи, залудо не стой" ;)

Все пак не разбрах, каква е идеята и какво щесе постигне :o

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 29 май 2010 18:10

dagger1912 написа:Много ще се радвам ако това стане, защото ще покажем на буферите за пореден път кой е отбора на Пловдив, как за 2-3 дена над 10 000 човека са се подписали на бланките ...
Аз в момента имам 4 пълни бланки и още 2, които до края на деня ще се напълнят!

:)

На буферите с тая подписка няма, как да покажете кой е отбора на Пловдив ;) без ЕГН-та е ала бала, ще седнем с няколко приятели и ще ви направим и 20 000 подписа :) виж с членския внос може и да покажете нещо.

П.С. сега като се замисля това с подписката е добра идея, давайте и да видим БФС кво ще реши, ако ви мине номера мисля да предложа да организирам една подписка Локомотив догодина в Евротурнирете/ класирания правилници майната им/ 10 000 - 20 000 подписа са достатъчни
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

creamfields
Контакти:

Мнениеот creamfields » 29 май 2010 18:17

а бе Локо 2004 ти имаш повече мнения в нашия форум от колкото във вашия.Ти да не си развил някаква скрита любов към Ботев Пловдив.Гледай си отбора подкрепяй го и си живей живота!

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 29 май 2010 18:29

Здравейте ботевисти,винаги съм казвал че Ботев е отбора на Пловдив, и не се съмнявам че ще успеете да съберете нужните подписи. Но искам да ви попитам нещо:
1.Дали ще сте готови за Б група?
2. Ще успеете ли да картотекирате нужните футболисти?
3.Преговаряли ли сте с някой треньор?
4.Ще успеете ли да направите подготвителен лагер?
5.Имали някаква договорка с бизнесмените,защото те няма да си дадат парите ей така(те не са като феновете)?
А има само 2 месеца до началото на новия сезон ,това ме притеснява мен макар че не съм от Ботев.
Желая ви да се върнете по скоро в А група кадето ви е мястото.

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 29 май 2010 18:39

анто маина написа:Здравейте ботевисти,винаги съм казвал че Ботев е отбора на Пловдив, и не се съмнявам че ще успеете да съберете нужните подписи. Но искам да ви попитам нещо:
1.Дали ще сте готови за Б група?
2. Ще успеете ли да картотекирате нужните футболисти?
3.Преговаряли ли сте с някой треньор?
4.Ще успеете ли да направите подготвителен лагер?
5.Имали някаква договорка с бизнесмените,защото те няма да си дадат парите ей така(те не са като феновете)?
А има само 2 месеца до началото на новия сезон ,това ме притеснява мен макар че не съм от Ботев.
Желая ви да се върнете по скоро в А група кадето ви е мястото.

1. За Б група ще сме готови повече от всякога
2.Картотеките е най- лесната работа, защото предишни канари, които са играли за отбора искат пак да се върнат ...
3. Е тука незнам, но май докато нестане ясно къде ще играем не се е преговаряло за треньор и футболисти
4.Два месеца е много време за подготовка ... През ден тренировка да кажем това е 1 месец - отбора според мен може съвсем спокойно да се обиграе и сформира като отбор найстина ...
5. Бизнесмените чакат да видят в коя група ще играем и ще извадят парите ... Ще извадят примерно 300 000 лева за В група, 1 000 000 за Б ...

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 29 май 2010 19:04

Хора, няма нужда от спорове с тримата фена на Буферспор, които имат интернет! По-добре събирайте подписи! Те формално не водят до резултат, но показват тежестта на Ботев Пловдив като фактор в БГ футбола и важността за феновете! Няма друг отбор в БГ, който без да е играл мачове в последната половин година, да може да се похвали с такава фенска активност! Ние доказваме ежедневно любовта си към Ботев! Затова той няма да умре и напук някои фенове на Оплодителя на Пайнер, няма да започне от окръжните групи!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 29 май 2010 19:54

loko2004 няма как да съберете подписи за участие в евротурнирите понеже 80% от феновете ви немогат да се подпишат.Ти си скрит ботевист :))

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 29 май 2010 20:19

dagger1912 написа:1. За Б група ще сме готови повече от всякога
2.Картотеките е най- лесната работа, защото предишни канари, които са играли за отбора искат пак да се върнат ...
3. Е тука незнам, но май докато нестане ясно къде ще играем не се е преговаряло за треньор и футболисти
4.Два месеца е много време за подготовка ... През ден тренировка да кажем това е 1 месец - отбора според мен може съвсем спокойно да се обиграе и сформира като отбор найстина ...
5. Бизнесмените чакат да видят в коя група ще играем и ще извадят парите ... Ще извадят примерно 300 000 лева за В група, 1 000 000 за Б ...

Картотеките не са най лесната работа,предишните канари няма да играят на добра воля.
Два месеца е мн. време когато имаш подписани договори ,но в тези 2 месеца влизат и преговорите.
Да бизнесмените ще дадат тези пари но и с тях трябва да се преговаря,защото ще искат нещо да им се върне в замяна.
Затова казвам че времето е малко ,поне според мен.

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 29 май 2010 21:10

И аз събрах 70 подписа.Утре на турнира ще ги предам.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 29 май 2010 22:15

И аз имам към 50, дори 2 локомотивчета сами предложиха да се подпишат - без да съм им предлагал, освена тях 2-ма цесекари и 1 левскар. Всичко останало жълто и в червата!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ботев”