Berserk написа:Идеята е, че дори и да не помогне, няма да навреди.
Само в България може да съществува поговорка, като :"Залудо работи, залудо не стой"

Все пак не разбрах, каква е идеята и какво щесе постигне

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Berserk написа:Идеята е, че дори и да не помогне, няма да навреди.
dagger1912 написа:Много ще се радвам ако това стане, защото ще покажем на буферите за пореден път кой е отбора на Пловдив, как за 2-3 дена над 10 000 човека са се подписали на бланките ...
Аз в момента имам 4 пълни бланки и още 2, които до края на деня ще се напълнят!
анто маина написа:Здравейте ботевисти,винаги съм казвал че Ботев е отбора на Пловдив, и не се съмнявам че ще успеете да съберете нужните подписи. Но искам да ви попитам нещо:
1.Дали ще сте готови за Б група?
2. Ще успеете ли да картотекирате нужните футболисти?
3.Преговаряли ли сте с някой треньор?
4.Ще успеете ли да направите подготвителен лагер?
5.Имали някаква договорка с бизнесмените,защото те няма да си дадат парите ей така(те не са като феновете)?
А има само 2 месеца до началото на новия сезон ,това ме притеснява мен макар че не съм от Ботев.
Желая ви да се върнете по скоро в А група кадето ви е мястото.
dagger1912 написа:1. За Б група ще сме готови повече от всякога
2.Картотеките е най- лесната работа, защото предишни канари, които са играли за отбора искат пак да се върнат ...
3. Е тука незнам, но май докато нестане ясно къде ще играем не се е преговаряло за треньор и футболисти
4.Два месеца е много време за подготовка ... През ден тренировка да кажем това е 1 месец - отбора според мен може съвсем спокойно да се обиграе и сформира като отбор найстина ...
5. Бизнесмените чакат да видят в коя група ще играем и ще извадят парите ... Ще извадят примерно 300 000 лева за В група, 1 000 000 за Б ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта