Подписка за Ботев !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
r00t
Контакти:

Re: Подписка за Ботев !

Мнениеот r00t » 29 май 2010 04:36

Alternative написа:
theprideofplovdiv написа:Искаме Ботев да започне от Б група,и на 100-годишнината да се завърнем в А група.Това е.

Добре, но ако случайно не се класирате за "А" група с игра, нова подписка ли ще пуснете?

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 29 май 2010 07:06

Не може за щяло и нещело да се пуска подписка.
Това би девалвирало стойността й като универсално средство за натиск.
Смятам за най-прагматично, следващата подписка да я пуснем, ако не успеем да вземем финала за ШЛ 2012-та 8-)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Paolo_1912
Контакти:

Мнениеот Paolo_1912 » 29 май 2010 09:07

При мен до сега са 40 подписа. :)

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 29 май 2010 09:13

r00t написа:
Alternative написа:
theprideofplovdiv написа:Искаме Ботев да започне от Б група,и на 100-годишнината да се завърнем в А група.Това е.

Добре, но ако случайно не се класирате за "А" група с игра, нова подписка ли ще пуснете?

Предполагам,че това мнение е моето... :lol: Да,ние ще я караме само на подписки,не знаеш ли? :mrgreen: Въпроса ти няма нищо общо с това което се случва с Ботев.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 29 май 2010 09:35

r00t написа:

Шегаджия ;) :lol: Принципно си прав. Но искам да ми прочетеш мнението..

Тука има един сериозен казус. В момента по право в Б група трябва да участва Ботев Пловдив, който изпадна от А група. Но тъй като този Ботев е в несъстоятелност, заради селското, група от 16 човека се заеха със серьиозна работа, и чрез всички законови методи, доказаха престъпленията спрямо клуба на Селаския и си върнаха контрола над старото оригинално дружество, което бе в миманса именно заради селския. Поради самата тази причина, нашият клуб може да се разглежда като жертва на несправедливо и незконно посегатеслтво. От БФС могат съвсем законно да решпат да отнемат лиценза на Митко, което и ще направят, и да го връчат на нас, припознавайки, и не само, че това е истинският Ботев.

Дефакто в момента в Б група има 1 свободно място, което е от 16-тия изпаднал от а Група, които пък сме ние. ;)
ИзображениеИзображение

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 29 май 2010 09:51

Невероятна отзивчивост и активност от хората.Таксиметрови шофьори,хора които влизат в магазина ми,дори и случайни хора които видяха подписката проявиха завидна еуфория в желанието си да подпишат.Ботев е жив,хората го обичат и го искат

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Re: ПОДПИСКА ЗА БОТЕВ !

Мнениеот Рикелме » 29 май 2010 11:03

veseo написа:Тату студиото до колко работи утре? Утре ще събера подписи от канарите в офиса (бая са ;) ) и ще занеса бланката/ите, но мога чак след работа (не знам до обедната ще се оправя ли) а свършвам в 18:00... Другия вариант (но не ми се рискува да размятам бланките 2 дена) е в неделя - от колко до колко ще е там касиерката?

Не се кахъри, и аз вчера отидох след 18,00ч. и студиото беше затворено, но човека от мини маркета в съседство събираше бланките и ми каза, че ще ги предаде на Божо, явно веше събрал доста, защото само като ме видя ми каза: "давай подписките".

Niki-Barca
Контакти:

Мнениеот Niki-Barca » 29 май 2010 11:13

Аз сьм сьбрал точно 220 подписа от администрацията на КЦМ като видяха бланките полудяха само 68 подписа от там имам а днес очаквам да сьбера поне още 100 :)

ciconcho
Контакти:

Мнениеот ciconcho » 29 май 2010 12:00

i az vlizam sas 120 podpisa do momenta davqvam se do utre da sa 200 :))) I NAPRED BOTEV TEB OBICHAAAAAM AAAAAAAAAAAZZ

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Re: ПОДПИСКА ЗА БОТЕВ !

Мнениеот Един град-един отбор » 29 май 2010 13:07

Рикелме написа:
veseo написа:Тату студиото до колко работи утре? Утре ще събера подписи от канарите в офиса (бая са ;) ) и ще занеса бланката/ите, но мога чак след работа (не знам до обедната ще се оправя ли) а свършвам в 18:00... Другия вариант (но не ми се рискува да размятам бланките 2 дена) е в неделя - от колко до колко ще е там касиерката?

Не се кахъри, и аз вчера отидох след 18,00ч. и студиото беше затворено, но човека от мини маркета в съседство събираше бланките и ми каза, че ще ги предаде на Божо, явно веше събрал доста, защото само като ме видя ми каза: "давай подписките".

Няма да е лошо да питаме Божо дали е получавал подписки от тоя пич, щото хора има всякакви - знаете! И аз за няма и 24 часа събрах около 50 подписа от близки и приятели ботевисти ... тръгвам след малко да ги занесем! Само Ботев!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Върни се в “Ботев”