Alternative написа:theprideofplovdiv написа:Искаме Ботев да започне от Б група,и на 100-годишнината да се завърнем в А група.Това е.
Добре, но ако случайно не се класирате за "А" група с игра, нова подписка ли ще пуснете?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Alternative написа:theprideofplovdiv написа:Искаме Ботев да започне от Б група,и на 100-годишнината да се завърнем в А група.Това е.
r00t написа:Alternative написа:theprideofplovdiv написа:Искаме Ботев да започне от Б група,и на 100-годишнината да се завърнем в А група.Това е.
Добре, но ако случайно не се класирате за "А" група с игра, нова подписка ли ще пуснете?
r00t написа:
veseo написа:Тату студиото до колко работи утре? Утре ще събера подписи от канарите в офиса (бая са) и ще занеса бланката/ите, но мога чак след работа (не знам до обедната ще се оправя ли) а свършвам в 18:00... Другия вариант (но не ми се рискува да размятам бланките 2 дена) е в неделя - от колко до колко ще е там касиерката?
Рикелме написа:veseo написа:Тату студиото до колко работи утре? Утре ще събера подписи от канарите в офиса (бая са) и ще занеса бланката/ите, но мога чак след работа (не знам до обедната ще се оправя ли) а свършвам в 18:00... Другия вариант (но не ми се рискува да размятам бланките 2 дена) е в неделя - от колко до колко ще е там касиерката?
Не се кахъри, и аз вчера отидох след 18,00ч. и студиото беше затворено, но човека от мини маркета в съседство събираше бланките и ми каза, че ще ги предаде на Божо, явно веше събрал доста, защото само като ме видя ми каза: "давай подписките".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта