Бакалов:Феновете да бъдат спокойни.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Re: Бакалов:Феновете да бъдат спокойни.

Мнениеот Yellow major » 25 май 2010 21:59

От 23 април имат картбланш да работят за каузата ,но днес след повече от месец новините не ми се виждат обнадеждаващи, дано не съм прав! Само интриги, конспирации и апели за спомоществователство!
Нещо системата ни е сбъркана...

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 25 май 2010 22:28

Дано започнете от "Б" група, въпреки че и там няма да Ви е лесно. В нея е една джунгла , ние минахме през този Ад съвсем скоро.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 25 май 2010 22:44

Aз лично имам пълното доверие на Бакалов.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 26 май 2010 08:30

В началото на юни ще има доста записали се според мен. Колкото до спонсори и играчи ... как да се преговаря, като няма яснота в кой група ще сме. Фантазираме си за Морини, Пичони и т.н. Те за Б група може и да се навият, ама за Б окръжна..?

П.С. Аз ще стана член на 2-ри юни.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 27 май 2010 08:43

г-н Бакалов,няма как да бъдем спокойни когато става въпрос за първата ни любов.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 27 май 2010 16:29

Yellow major написа:От 23 април имат картбланш да работят за каузата ,но днес след повече от месец новините не ми се виждат обнадеждаващи, дано не съм прав! Само интриги, конспирации и апели за спомоществователство!
Нещо системата ни е сбъркана...

Ей, момче, ами ти защо не отидеш да я оправиш системата? Много е лесно така - от 23 април имали картбланш... Какъв картбланш, кой го даде? не забравяйте, че всеки от тези хора се е лишил от време, средства и е положил много усилия, само заради Ботев! Бъдете по-търпеливи и не мислете че нещата стават от само себе си и никой нищо не прави...Напротив, прави се много и усилията са дваж по-ценни, защото времената са трудни за всички!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 27 май 2010 17:13

"Канари, предстои ни да направим една от важните крачки за да върнем нашия Ботев там където му е мястото!
Тази вечер в http://www.bultras.com ще бъдат качени бланки за събиране на подписи.
Ако успеем да съберем над 10 000 подписа има голяма вероятност БФС да допусне отбора да участва директно в "Б" група!
Тази група вече надминава 5 000 души, което означава, че ако всеки от вас разпечата бланката и събере поне по 10 приятеля, роднини или познати има голям шанс дори да надвишим желаната бройка. Така че мобилизирайте се!"

http://bultras.com/images/stories/may-o ... dpiska.pdf
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 28 май 2010 10:00

Yellow major написа:Ами кажи нещо, защо се крие всичко? Мислиш ли ,че хората са наивни? Иска се прозрачност, а такава няма.80% от феновете не знаят какво става и какво се прави. Как искаш някой да се довери на неясни апели?

ми ти си стар христоловист,гледам и сега още споменаваш името му уж такова по некъв друг повод. в тея 300 коментара дет имаш тук всеки е по-един или друг начин свързан с селянина ,къде във възхвала на режима му ,къде оплют (предполагам не по твое желание)
иначе си активен ....помня те с некви 15-20 коментара точно когато жабарите със селянина крояха планове срещу ни .ти беше един от тези които на 100% имаха информация за светлото бъдеще на отборът управляван от италянците (треторазресни хора от треторазредни дивизии)
аз ти предлагам да отидеш да си платиш членският внос само 240лв. кво са за тебе майорчо???
бързо бегай да си купиш чиста съвест,че има 75 души само
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Върни се в “Ботев”