OFF-TOPIC: И до Папата стигнахме!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Rodn1

Re: OFF-TOPIC: И до Папата стигнахме!

Мнениеот Rodn1 » 23 май 2010 19:30

Искате да кажете ,че имаме поп във форума?? :o :o :o

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 23 май 2010 19:37

Отеца е голям! Да имаме поп във форума! Той е и голям кулинар и наскоро го имаше по телевизията да показва как се готви пуйка по Раковски. :lol: :lol:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 май 2010 19:41

PLOVDIV PEE 1912 написа:Отеца е голям!Дано успее да убеди Премиера националния стадион да е в Пловдив.

И аз съм ЗА националният стадион да е в Пловдив.Просто не е нормално всичко да е в София(скоро и волейболните национали ще са там) :|
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
black sabbath
Контакти:

Мнениеот black sabbath » 23 май 2010 20:31

OFF-TOPIC, а и това, че виден канар е при Папата. При това човек, който тук пишещите познават.

Какво общо имат Ботев, Папата и Православието,4е нещо немога да се сетя? Моите уважения към католическия отец,ама струва ми се, 4е пове4ето фенове са православни или поне по презумпция ! И Още, май няма да е лошо да палим свещи за благоденствието на нашият отбор и здравето на бъдещите играчи и фенове! :) :) :)
TOЙ НЕ УМИРА

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 23 май 2010 20:56

black sabbath написа:OFF-TOPIC, а и това, че виден канар е при Папата. При това човек, който тук пишещите познават.

Какво общо имат Ботев, Папата и Православието,4е нещо немога да се сетя? Моите уважения към католическия отец,ама струва ми се, 4е пове4ето фенове са православни или поне по презумпция ! И Още, май няма да е лошо да палим свещи за благоденствието на нашият отбор и здравето на бъдещите играчи и фенове! :) :) :)

Е,как да няма общо!Ботев Пловдив е най-старият съществуващ български футболен клуб . Основан е на 12 март 1912 година от възпитаници на Пловдивската мъжка гимназия и КАТОЛИЧЕСКИЯ КОЛЕЖ „Св. Августин“... ;)
12 март 1912 г.

Изображение

Върни се в “Ботев”