Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
djeri
Контакти:

Re: ПЛАТЕТЕ СИ ЧЛЕНСКИЯ ВНОС!

Мнениеот djeri » 20 май 2010 15:18

ulrich написа:Неизвестното в момента е най- голямата пречка да се набират членове на сдружението. Аз самият не съм платил вноската, а и покрай мен има доста хора, които имат желание, но неяснотата за момента ги спира. Казвам това не да се заяждам с някой или да искам някакво обяснение от 16- те примерно, а се опитвам да посоча причината защо за момента нещата не вървят както ни се иска. Изяснят ли се нещата съм сигурен, че това тотално ще се промени.

Съгласен съм с теб.Много фенове имат желание и възможност да помогнат,но са на
полусъединител и изчакват яснота около отбора.Според мен сега е момента да покажем,
че наистина искаме СВОБОДЕН БОТЕВ и се борим за това.АЗ съм на 34,женен с две малки
Ботевистчета,човек на заплата,но след семейството нямам друг приоритет освен
БОТЕВ ПЛОВДИВ,затова ще помогна в този момент на моят БОТЕВ.
Успех на всички Канари.
Първи се родихме,последни ще умрем!

марашш
Контакти:

Мнениеот марашш » 20 май 2010 15:25

ulrich написа:Неизвестното в момента е най- голямата пречка да се набират членове на сдружението. Аз самият не съм платил вноската, а и покрай мен има доста хора, които имат желание, но неяснотата за момента ги спира. Казвам това не да се заяждам с някой или да искам някакво обяснение от 16- те примерно, а се опитвам да посоча причината защо за момента нещата не вървят както ни се иска. Изяснят ли се нещата съм сигурен, че това тотално ще се промени.

А бе пич кво не ти е известо? Кога ще дойдат германците ли?Кого да изберем да инвестира в Ботев,Абрамович или БЕРЛУСКОНИ?Или пък колко е нивото на река Дунав?
Виж кво ако искаш даваш,ако искаш не даваш но тия мнения си ги запази за теб ,защото така само внасяш интриги.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 20 май 2010 15:49

Аз утре сутрин ще внеса кинтите,само искам да помоля някой вече платил да ми каже къде точно да ида?В смисъл канцелариите работят ли или някаде на стадиона има човек който се занимава?Мерси предварително

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 20 май 2010 16:06

Hetfield, канцеларията работи от 8:00 до 17:00. Намира се зад плувния басейн до стадион "Хр.Ботев". Над вратата има табелка на която пише адреса: бул."Източен" 10. После първата врата в ляво и първата в дясно и си в касата на клуба. :) Отнема около 5 мин.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 20 май 2010 16:11

Aз това се чудех дали не е някаде до паметника,щото нали там се водиха канцеларии.Благодаря много

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 20 май 2010 17:20

марашш написа:

А бе пич кво не ти е известо? Кога ще дойдат германците ли?Кого да изберем да инвестира в Ботев,Абрамович или БЕРЛУСКОНИ?Или пък колко е нивото на река Дунав?
Виж кво ако искаш даваш,ако искаш не даваш но тия мнения си ги запази за теб ,защото така само внасяш интриги.

Хубаво е да спазваш добрия тон!!Не си фелдфебел в трудовашко поделение!!Човека си има мнение и го изказва,всички прочетохме твоето и не виждам никой да се нахвърля върху теб.

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 20 май 2010 17:22

Може ли вече на разсрочено плащане? Ако е така, другата седмица си внасям първа вноска, ако не - ще трябва двама души да взимаме една карта. Между другото, познавам поне още трима души, които при разсрочено плащане ще внесат парите, иначе искат да се съберат по двама, за една вноска. Искам да кажа, че при това положение ще се съберат повече хора.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 20 май 2010 17:44

Днес по искане на мнозинството бултраси беше разсрочен основния пакет членски внос и вече всеки бултрас ще може да внасят своята лепта на три или четири пъти в годината. Срещу това ще получава право на глас. А това е безценно.
http://bultras.com/fenove-botev/51-news ... ovdiv.html

radines
Контакти:

Мнениеот radines » 20 май 2010 22:23

Въпроси към всички фенове на БОТЕВ ПЛОВДИВ :
1.Кои са възможните отбори за сливане /закупуване на лиценз/ и от коя от групите е възможно участието ни?
2.Има ли проведени разговори с БФС отностно регесрирането ни при евентуален неуспех за сливане /закупуване на лиценз/ и участие от кое ниво е възможно? С кой ,кога и ако не е разисквано ,защо не е?
3.Има ли ясно изразен интерес от фирми/спонсори или рекламодатели/и физически лица относно евентуално финансиране на БОТЕВ ПЛОВДИВ -назовете техните имена и предложения.Кой от СДРУЖЕНИЕТО е разговарял с тях и ако не - защо?
4.Има ли стратегия за изграждането на отбор -треньори и футболисти -възможни имена -някой от СДРУЖЕНИЕТО занимава ли се със селекционирането?
5.Каква точно е ролята и изпълнителната дейност на четеримата бизнесмени в СДРУЖЕНИЕТО ?Как точно ще помагат те?
6.Реално ,защо етова бързане за членския внос от 240лв. ?
Ако всички НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ си отговорим на тези въпроси и СДРУЖЕНИЕТО има по-голяма прозрачност по тях,а не само да мрънкат и отлагат във времето ,събираемоста на членският внос ще бъде много по -успешна ,отколкото да се навиваме от ентусиазъм,защото без ОТБОР трудно се събират пари.

ulrich
Контакти:

Мнениеот ulrich » 20 май 2010 22:35

марашш написа:

Нещо не си ме разбрал май. Далеч съм от мисълта да внасям интриги или нещо подобно. Единствената ми мисъл беше, че нещата ще потръгнат, когато се изяснят подробностите.

P.S. Може и аз да не съм се изразил правилно.

Върни се в “Ботев”