Ботев Пловдив:Ретро мачове и събития
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Пловдив-Севиля
Какъв мач... И аз бях там ! 

- PLOVDIV PEE 1912
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Ретро мачове и събития
Вижте каква хубава снимка.Спортисти от Левски, Славия, Ботев и други клубове, участници в атлетически състезания. Август 1934 г.

- Alternative
- Контакти:
Намерих интересни изрезки от вестници.Повечето са от полуфинала за купата на България през 1993г. срещу Левски,където ги остраняваме с резултат 3:0

- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Ретро, казвате... За мен, лично, скоро ще имаме подобни заглавия по вестниците и сайтовете. Стойте, та гледайте какво значи "където е текло, пак ще тече".
Не натискайте ТУК!
- Yellow blood
- Контакти:
Alternative, благодаря ти! Направо се просълзих от тези страхотни спомени! А още по-важното е, че магията започва отново!!! Много ме изкефи определението на един журналист от публикуваните статии, по-горе: ОГНЕНОЖЪЛТО!
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
Евала за статиите. Върнахте ме 20 години назад, когато едни от най-хубавите мачове бяха с Ботев ( Тракия ), един много труден съперник. Дано скоро пак ги изживеем. Пожелавам ви бързо завръщане!!!
нямам подпис...
- PLOVDIV PEE 1912
mishkar написа:Евала за статиите. Върнахте ме 20 години назад, когато едни от най-хубавите мачове бяха с Ботев ( Тракия ), един много труден съперник. Дано скоро пак ги изживеем. Пожелавам ви бързо завръщане!!!
Благодарим за пожеланието!
Алтернатив, невероятен материал, особено впечатление ми направи статията от финала за купата в Благоевград.

10 000 пожълтели пловдивчани преобразиха скучното ежедневие на малкия провинциален град и хвърлиха в неописуем възторг неговите жители. Реки от бира се лееха в кръчмите в Благоевград направили оборот за една година напред. Но нищо не може да се сравни с думите на един беловлас местен жител: Господи, такова чудо съм виждал само по телевизията,когато дават европейски и световни финали![]()
![]()
![]()

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...