Испания ще спечели първа в историята си шампионска титла на Световно първенство по футбол. Такава е прогнозата на прочутия октопод Паул, който преди броени минути направи своя избор.
Испанската държавна телевизия RTVE предаде на живо, как осмоногото мекотело бърка да се храни от купата с испанския флаг, пренебрегвайки тази с холандското знаме.
Паул от Оберхаузен стана известен по целия свят с безпогрешното познаване на победителите във футболните мачове на Мондиала.
Преди малко той даде своята прогноза и за двубоя за третото място Германия - Уругвай. "Пророкът" бръкна в купата с миди, на която бе поставен немския флаг и така предрече победа за Бундестима в утрешния малък финал. Оракулът предсказва победителите, като избира от коя от двете купи да похапне.
Паул вече предсказа победите на немците над Австралия, Гана, Англия и Аржентина, както и пораженията на Бундестима от Сърбия и Испания.
Паул отсече: Испания е шампион!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- vladitol
- Контакти:
Паул отсече: Испания е шампион!
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Re: Паул отсече: Испания е шампион!
Всички към пунктовете...докато не са го извадили 

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
bultras4e написа:Всички към пунктовете...докато не са го извадили
Само, че коефициента за Испания световен едва ли е толкова висок, а в редовното време мача може и равен да завърши

Ето че Паул за втори път през живота си ще сгреши
bultras4e написа:Всички към пунктовете...докато не са го извадили
Мисля че е крайно време октоподчето да сбърка шампиони ще са Холандия.Това ви го казва човек който направи вчера 105 лева от Спортингбет отгоре

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Parmalat написа:bultras4e написа:Всички към пунктовете...докато не са го извадили
Мисля че е крайно време октоподчето да сбърка шампиони ще са Холандия.Това ви го казва човек който направи вчера 105 лева от Спортингбет отгоре.
Испания е шампион! Това ви го казва октопод,който позна всички мачове , които прогнозира

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
- vladitol
- Контакти:
Parmalat написа:bultras4e написа:Всички към пунктовете...докато не са го извадили
Мисля че е крайно време октоподчето да сбърка шампиони ще са Холандия.Това ви го казва човек който направи вчера 105 лева от Спортингбет отгоре.
Хвалиш ли се

Support Stan!
bultras4e написа:Parmalat написа:bultras4e написа:Всички към пунктовете...докато не са го извадили
Испания е шампион! Това ви го казва октопод,който позна всички мачове , които прогнозира
Всички мачове на Германия само позна октопода.И все пак имам чувството че Холадия ще станат шампиони.

[center]R.I.P[/center]
vladitol написа:Parmalat написа:bultras4e написа:Всички към пунктовете...докато не са го извадили
Хвалиш ли се![]()
![]()
Кои мачове позна
7 от Лига Европа.И все пак не съм чак кой знае какъв познавач

Последна промяна от Parmalat на 09 юли 2010 13:43, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
Личи си, че на октоподът не му върви да познава финали. 

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.