Най-добрите треньори на Световното

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
rstein

Най-добрите треньори на Световното

Мнениеот rstein » 04 юли 2010 16:01

За мен добър треньор не е този, който се чуди коя звезда да пусне, вместо друга Нито този, който, в резултат на харизмата си като гениален футболист се котира добре в медиите. А - още повече - двете неща - съчетани. Много ми харесаха по начина, по който организират и ръководят отборите си треньорите на Словакия, Парагвай и Гана! Също и на Германия - не се поколеба да заложи на млади и те му се отблагодариха! В същото време доста от имените треньори вече издишат, усеща се нова вълна и свежа струя! Както не може да се разчита на прехвалени и оядени, преуморени и амортизирани футболисти, така също това се отнася е до треньорите! Очаквам вашите мнения за най-добрия треньор на Световното! Не е задължително това да е треньорът на новия световен шампион!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: Най-добрите треньори на Световното

Мнениеот ZinedineZidane » 04 юли 2010 16:14

Мартино и Табарес показаха доста грамотност, също така и Раевац, който "овладя" африканците и беше на крачка от полуфинала!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 04 юли 2010 16:54

Да за Раевац съм много съгласен , Ван Марвайк , Йори Льов и Оскар Табарес са моите фаворите - Агире също ми харесва как води отбора си .

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 04 юли 2010 17:01

Бих отличил и Рики Хърбърт-Все пак отбора му,смятан за коректор на головата разлика,не допусна загуба и само късмет и подарена дузпа им попречиха да бият парагвай и Италия ;)
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 04 юли 2010 17:06

Всички изброени до тука и да не забравим Биелса :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 04 юли 2010 17:14

Моето мнение е, че това подобно на големите покер турнири си е чист късмет и лотария.
Да вярно големите отбори и добрите покер играчи играя в тази лотария с по няколко билета, но все пак всичко е до късмет.
Сигурен съм, че ако Словакия играе 50 мача с Италия резултата ще е 40 загуби, 8 равни и 2 победи с клизма.
Това важи и за треньорите, не мисля, че имат кой знае какво значение при положение, че съставите са избистрени и схемите са ясни. Когато получи някой контузия влиза друг. Тук идва и момента с големите отбори, като Аржентина и Бразилия, там има много възможности за грешка в сравнение примерно с отбора на Япония.
Дон Диего не взе една камара топ футболисти, за сметка на други такива. Дунга направи същото. Сега е ясно, че са сбъркали, но след дъжд качулка. Интересно, каква е била дилемата пред селекционера на Словакия, Гана, Урусите, Парагвай .... Те просто няма как да сбъркат ...

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 04 юли 2010 17:30

Щях да отлича Мъри, но забравих, че не сме на световното.Иначе моят фаворит е Дел Боске, естествено и Йоги Льов

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 юли 2010 17:42

Определено Льов е човекът, който освен всичко друго, е водещата личност в отбора си. Аз съм фен на Табарес, той е дал повече свобода на играчите си и е успял да ги мотивира, но при Льов всичко е предварително изработено и моделирано. Е, едното е южноамериканският подход към работата, другото - европейският, един от двамата е най-добрият, а другият - колкото него. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Tom Kruz
Контакти:

Мнениеот Tom Kruz » 04 юли 2010 18:05

За мен Льов е най-добрия наставник на първенството още 2006 се знаеше ,че той а не Клинсман правеше тактиките на отбора а Клинсман бе по скоро медиина звезда.С тези млади момчета без Балак и куп други контузени играчи направи нещо невероятно.Но и играчите млади млади но страхотно организирани и изпълняват каквото им се каже.Също холандския наставник въпреки ,че няма кой знае каква визитка като наставник прави фурор с Холандия.Благодарение на него и на Снайдер отбора мачка.А на другия полюс са естествено Марадона , Капело и Липи.

Върни се в “World Cup 2010”