Мнение за отбори от Черния Континет,Европа, Южна Америка
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Мнение за отбори от Черния Континет,Европа, Южна Америка
Има ли фенове на отбори от черния Континет? И според вас колко ще продължат напред? Аз лично много харесвам Гана и Кот Д'Ивоар и се надявам един от тех да продължи въпреки че е малко вероятно.И също така искам да питам мнението ви за отборите от Южна Америка не мислите ли че правят много силно световно всички а Европейските са пална трагедия Франция излетя като същата участ чака още няколко отбора може да ги сполети същата участ
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Re: Мнение за отбори от Черния Континет,Европа, Южна Америка
Los_Ches написа:Има ли фенове на отбори от черния Континет? И според вас колко ще продължат напред? Аз лично много харесвам Гана и Кот Д'Ивоар и се надявам един от тех да продължи въпреки че е малко вероятно.И също така искам да питам мнението ви за отборите от Южна Америка не мислите ли че правят много силно световно всички а Европейските са пална трагедия Франция излетя като същата участ чака още няколко отбора може да ги сполети същата участ
Аз съм голям фен на Гана.И като цяло на африканския футбол ,но според мен никой от черния континент няма да продължи напред.Иначе Южноамериканците са класа над всички.И като физическо състояние и като техника и въобще във всичко са номер едно за сега.

- metodito
- Контакти:
Мнението ми е, че това е провал за отборите от Черния континент. Това, което направиха Кот д' Ивоар срешу бразилците беше гадно. Това е дразнещо - когато единият отбор не може да губи и почва с грубостите. Влизанията им бяха за червен картон, а Елано показа форма и страхотно желание за игра, но се съмнявам, че ще играе повече в ЮАР. Абсолютна симулация срещу Кака и спестен жълт картон. Съдията бе неадекватен и само късмета спаси мача от кръв. Защо севернокорейците не играха така срещу бразилците? Не могат да ритат ли? Нигерия направи разочароващо представяне, а Корея играе по-отворено и технично и заслужено продължава - Нигерия са отново грубияни. Статистиката за първото полувреме вчера бе 13 на 4 извършени фаула от нигерийците. ЮАР - най-слабият домакин на СП. Камерун се сетиха да играят последните 20 минути с Дания и няма да се учудя ако не успеят да се справят с Япония.
В крайна сметка, мнението ми е, че африканците показват грозен, демодиран и груб футбол, с много кюскане и мачкане на топката. Разочарован съм от Нигерия най-вече.
Иначе фаворити за това световно ми бяха Уругвай и Словения. Щях да подкрепям Аржентина, ама го няма Рикелме, което не значи, че няма да спечелят, де, но се надявам на поне четвърт-финал на Уругвай. Южноамериканците играят много добре.
В крайна сметка, мнението ми е, че африканците показват грозен, демодиран и груб футбол, с много кюскане и мачкане на топката. Разочарован съм от Нигерия най-вече.
Иначе фаворити за това световно ми бяха Уругвай и Словения. Щях да подкрепям Аржентина, ама го няма Рикелме, което не значи, че няма да спечелят, де, но се надявам на поне четвърт-финал на Уругвай. Южноамериканците играят много добре.
Симпатизирам на Аржентина, Уругвай и Германия. Надявам се, че един от тези отбори ще стане световен шампион. Респект към урусите- стартираха с 3 от 3 и дадоха шанс на французите, като не направиха безлично нулево равенство с Мексико.
-
- Контакти:
На този мундиал отборите от Африканския континент се представят доста колебливо.
Камерун и Нигерия, които натрупаха сериозен опит от последните сметовни са "бледе" сенки на това което беше.
Гана играе на моменти добре, Кот д' Ивоар игра доста неорганизирано срещу Бразилия, Алжир е симпатичен отбор но загубата от Словения ще му изяде главата.
Прогнозирам, че никой от Африканските отбори няма да прескочи груповата фаза.
Камерун и Нигерия, които натрупаха сериозен опит от последните сметовни са "бледе" сенки на това което беше.
Гана играе на моменти добре, Кот д' Ивоар игра доста неорганизирано срещу Бразилия, Алжир е симпатичен отбор но загубата от Словения ще му изяде главата.
Прогнозирам, че никой от Африканските отбори няма да прескочи груповата фаза.
- brat domingo
- Контакти:
Съгласен съм, че първенството е провал за африканците и нито един техен отбор няма да продължи. Азиатците се представят по-добре, но са най-много до осминафинал. Фаворитите са Ю. Америка и Европа, разбира се. Засега ЮАМ се представя по-добре, но нека изчакаме решителните мачове и тогава пак ще говорим.
първенството освен че е провал за африканците е и провал за ФИФА,тотално се издъниха,като го пратиха там Мондиала,не му беше времето сега.Къде е автентичната атмосфера на скандирания?Вместо това някакви вувузели и празни седалки по стадионите,скучен футбол(без 3-4 мача)слаби съдии(в повечето случаи)слаби коментатори(т'ва вече към родната телевизия и отразяването),абе въобще си мисля,че т'ва е най-слабия Мондиал,който съм гледал за последните 20 години
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- Roger_Federer
- Контакти:
Южнамериканските отбори игроят доста добре,сега Аржентина мачка,а Уругвай играе доста стабилно,очаквам доста от тях.
Маймуните всичките да палят, Блатер толко пари изпра с тва световно в Африка, че не е истина просто. Никва техника, никва тактика, само бутане и тичане. Тва може би е щяло да им помогне преди 50 години, ма в момента се играе друг вид футбол. За Южно Американците, няма кво да се каже. Уругвай играят страхотен нападателен футбол, Аржентина и Бразилия са може би най-големите фаворити за титлата, а Чили има шанс да изненадата Испанците и да ги прати бързо, бързо в заслужена отпуска.
Збравяте може би Холандия, която единствена от европейските отбори няма грешка за сега! 

[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]