Гърция-Аржентина

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Гърция-Аржентина

Мнениеот merdanski » 22 юни 2010 10:25

Хайде и аз да се направя на нахален! :lol:
Въпреки класата на Аржентина,очаквам сериозен мач,който все пак Гаучосите ще спечелт през второто полувреме.Победата е наложителна и за двата отбора,За Гърция дори е нужно да е изразителна(което е много съмнително)
Умерено оптимистичн прогноза 2-0 за Аржентина
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Re: Гърция-Аржентина

Мнениеот lionel_messi » 22 юни 2010 10:30

За Аржентина защо да е наложителна? Те вече се класираха и почти сигурно ще излязат с резервите..
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

ick
Контакти:

Мнениеот ick » 22 юни 2010 10:36

много интересно звучи ''Аржентина ще играе с резервите'', което в случая е факт, спор няма...
но резервите... диего милито - топ голмайстор на ''''''''''''най силния''''''''''''''''''''' евро отбор и сехио агуейро, който за мен няма никакво място на резервната скамейка, а трябва да е първия след меси в отбора... искам и нашия национален отбор да има такива резерви... за капаk меси не само няма да почива, а ще изведе ''гаучосите'' с капитанската лента... за мен този мач ще бъде една аржентинска фиеста, с много положения съсдадени от меси и агуейро и някои и друг гол на Милито...
от това което видях от Гърция просто не мога да си представя как статичните им защитници ще успеят да спрат меси...
аржентина да победи от минус 1 хк на 2.8 ще бъде моя залог за мача. Вероятен резултат 4 - 0,1. УСПЕХ!

Потребителски аватар
gidik
Контакти:

Гърция-Аржентина

Мнениеот gidik » 22 юни 2010 10:37

Гърция-Аржентина
Ще пуснат ли Меси и компания аванта на комшиите :!:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 юни 2010 10:38

Има такава тема бе :evil: Не чветеш ли!!!!
Точно под твоята!!!
Тази е за ключ...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 юни 2010 10:40

Според мен Игуаин ще играе най-малкото заради голмайсторския приз, титла която може да подпечата още в този мач при положение, че вкара поне 2 гола. Но така или иначе, който и да пусне Марадона все тая, толкова са много звездите в този отбор, че не ми се мисли какво ги чака скумриите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 22 юни 2010 10:42

lionel_messi написа:За Аржентина защо да е наложителна? Те вече се класираха и почти сигурно ще излязат с резервите..

ТЕОРЕТИЧНО И НАПРАВО НЕВЪЗМОЖНО,Корея,Нигерия и Гърция имат шансове да елиминират Аржентина.
Ето ти и начина.При победа на Гърция и Корея с 3-0 двата отбора изпреварват Аржентина по голова разлика.Но единственият начин да отпадне Аржентина е наглед невероятна загуба и резултатен мач м/у Нигерия и Корея.При победа или равен на Аржентина,в която съм сигурен,мачът Нигерия-Корея има значение само за това кой ще е втори отбор в групата
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
gidik
Контакти:

Мнениеот gidik » 22 юни 2010 10:49

Видях че има но късно ..
А ти гълъбче смекчи тона ако обичаш

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 22 юни 2010 10:51

ick написа:много интересно звучи ''Аржентина ще играе с резервите'', което в случая е факт, спор няма...
но резервите... диего милито - топ голмайстор на ''''''''''''най силния''''''''''''''''''''' евро отбор и сехио агуейро, който за мен няма никакво място на резервната скамейка, а трябва да е първия след меси в отбора... искам и нашия национален отбор да има такива резерви... за капаk меси не само няма да почива, а ще изведе ''гаучосите'' с капитанската лента... за мен този мач ще бъде една аржентинска фиеста, с много положения съсдадени от меси и агуейро и някои и друг гол на Милито...
от това което видях от Гърция просто не мога да си представя как статичните им защитници ще успеят да спрат меси...
аржентина да победи от минус 1 хк на 2.8 ще бъде моя залог за мача. Вероятен резултат 4 - 0,1. УСПЕХ!

И аз така мисля...резервите на Аржентина и по специално нападението са не-хора направо...Като се има впредвид че сигурно ще излязат спокойни готови да се забавляват загубата на Гърция е почти сигурна...
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 юни 2010 10:58

gidik написа:Видях че има но късно ..
А ти гълъбче смекчи тона ако обичаш

[offtopic]той не е гълъбче,а морски гларус :lol:[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “World Cup 2010”