Мач №11: ИТАЛИЯ- ПАРАГВАЙ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
-
Blue_Girl
- Контакти:
Re: Мач №11: ИТАЛИЯ- ПАРАГВАЙ
Логично равенство, между 2 равностойна отбора.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- storm
- Контакти:
Коментатора ще го убия
футболиста на Италия Каморанези е МАУРО ! не Масимо !
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Докрая хвърляха всичко за да победят но не винаги се получава, и все пак не изглеждаха зле второ полувреме аз вратаря на Италия Маркети не го видях,особенно последните минути бяха ги натикали в наказателното поле.Другото което видях новите лидери на състава новите бойци които се очертаха Де Роси,Пепе,Монтоливо владееха центъра и ако продължават напред така Италия може да бъде спокоина.
- storm
- Контакти:
buffon написа:Докрая хвърляха всичко за да победят но не винаги се получава, и все пак не изглеждаха зле второ полувреме аз вратаря на Италия Маркети не го видях,особенно последните минути бяха ги натикали в наказателното поле.Другото което видях новите лидери на състава новите бойци които се очертаха Де Роси,Пепе,Монтоливо владееха центъра и ако продължават напред така Италия може да бъде спокоина.
Да и аз така мисля резултата лъже.Знаеш ли защо Буфон излезе ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Нормално, аз го хванах мача на точен резултат. 
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- merdanski
- Контакти:
storm написа:buffon написа:Докрая хвърляха всичко за да победят но не винаги се получава, и все пак не изглеждаха зле второ полувреме аз вратаря на Италия Маркети не го видях,особенно последните минути бяха ги натикали в наказателното поле.Другото което видях новите лидери на състава новите бойци които се очертаха Де Роси,Пепе,Монтоливо владееха центъра и ако продължават напред така Италия може да бъде спокоина.
В началото на второто полувреме Марчело Липи пусна в игра резервния вратар Федерико Маркети на мястото на контузения Джанлуиджи Буфон, който не е напълно възстановен.(резюме на ГОНГ от мача)
Последна промяна от merdanski на 14 юни 2010 23:47, променено общо 1 път.
storm написа:buffon написа:Докрая хвърляха всичко за да победят но не винаги се получава, и все пак не изглеждаха зле второ полувреме аз вратаря на Италия Маркети не го видях,особенно последните минути бяха ги натикали в наказателното поле.Другото което видях новите лидери на състава новите бойци които се очертаха Де Роси,Пепе,Монтоливо владееха центъра и ако продължават напред така Италия може да бъде спокоина.
Със сигурност някаква стара травма се е обадила.Дори не видях някаква ситуация да се контузи.Незнам ще видим утре.
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Малко съм разочарован!Очаквах много повече от моите момчета ( Италия )
Слабо първо полувреме на скуадрата и много силно второ.Много приятно ме изненадаха Парагвай.Първото полувреме направо не можеш да различиш кои са Италия, и кои Парагвай...толкова добре се защитаваха и много грамотни тактически тези "гуарани" бе.Наистина не очаквах Парагвай да играе толкова добре във фаза защита.Не се учудвам, че са били Аржентина.
Италия започва винаги трудно, но на финала ще ликува!
Накрая ще остане само един - Италияяяяяя!

Слабо първо полувреме на скуадрата и много силно второ.Много приятно ме изненадаха Парагвай.Първото полувреме направо не можеш да различиш кои са Италия, и кои Парагвай...толкова добре се защитаваха и много грамотни тактически тези "гуарани" бе.Наистина не очаквах Парагвай да играе толкова добре във фаза защита.Не се учудвам, че са били Аржентина.
Италия започва винаги трудно, но на финала ще ликува!
Накрая ще остане само един - Италияяяяяя!

buffon написа:storm написа:buffon написа:Докрая хвърляха всичко за да победят но не винаги се получава, и все пак не изглеждаха зле второ полувреме аз вратаря на Италия Маркети не го видях,особенно последните минути бяха ги натикали в наказателното поле.Другото което видях новите лидери на състава новите бойци които се очертаха Де Роси,Пепе,Монтоливо владееха центъра и ако продължават напред така Италия може да бъде спокоина.
Със сигурност някаква стара травма се е обадила.Дори не видях някаква ситуация да се контузи.Незнам ще видим утре.
Това с травмата най-вероятно ще е официалната версия за пред медиите, но нищо чудно да е заради скандал на полувремето
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Досега не си спомням Буфон да е влизал в някави скандали било то със съотборници било с треньори още повече със Липи които му е като баща.