Мач №16: ИСПАНИЯ- ШВЕЙЦАРИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Мач №16: ИСПАНИЯ- ШВЕЙЦАРИЯ

Мнениеот Tommi » 17 юни 2010 02:07

niki87 написа:
megan fox написа:
Tommi написа:Замисли се защо само един отбор е печелил световната титла след европейската ;)

Грешка! Франция първо спечели СП, а после спечели европейската титла! Единственият отбор, който е правил това нещо в обратен ред е... Германия! ;)

Интересното е,че след като печели Европейското и Световното първенство,Германия губи финала на следващото Европейско след дузпи,за пръв и последен път немците губят след дузпи в историята :oops: ...А пък след като стават Световни шампиони през 1990г.,губят финала на Европейското 1992г. от Дания :oops: ...Оф,тия немци са играли толкова много финали на тия първенства,че започнах да се оплитам :oops:

Толкова много финали, а само три световни титли :? Странна работа :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 юни 2010 02:08

niki87 написа:Оф,тия немци са играли толкова много финали на тия първенства,че започнах да се оплитам :oops:

Добре, че не си фен на Бразилия..., че както броиш и европейските финали на Германия..., ако трябваше така да броиш и финалите на селесао за Копа Америка... не ми се мисли колко щеше да ги окашваш ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Linkydj
Контакти:

Мнениеот Linkydj » 17 юни 2010 03:29

megan fox написа:
Linkydj написа:Имаше един Юсер тук , Меганфох , къде го?!?!? КЪДЕ ГО?!?! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ето ме! Не съм се скрил, просто до преди малко бях с приятели - струва ми се доста по-приятно занимание от това да седя 24/7 пред компютъра... съветвам те най-чистосърдечно и ти да опиташ някой път! Няма да съжаляваш, ест първо трябва да си намериш приятели де, но това може лесно да стане, ако се отделиш поне за малко от компа си... (А ако имаш късмет даже може и гадже да си намериш, но нека не те затормозявам толкова много!)

Виж сега , нито ме познаваш, нито нищо, а си правиш изовди , радвам се , че не живееш пред компютъра и си излязъл с приятели , но не е нужно да се хвалиш с това - ние го правим всеки ден, пък и приятелки си имаме, да .Както виждам имаш 6 пъти повече мнения от мен в този форум,а си регистриран около половин година след мен, не е зле ...нали?

Както казаха след теб - човека подходи шеговито, a явно не съм и единсвения, който го направи - има защо. ;)
Виж си прогнозата преди мача 5-6:0 за Испания , а накрая - 0:1 за Швейцария, е.. такива
неща не са ли за смях? Да ти избяга прогноза с 7 гола разлика и то за другия отбор да е знака, при това ти сериозно да ги говориш тези неща, не знам на мен ми беше доста смешно.
Ако трябва да се занимавам и да вадя какви глупости беше писал за отбора на Испания преди това,как са хегемон и само Аржентина и Бразилия имат шансове да ги спрът ( впрочем и те защото са едни големци, но поне бият , да...) още по-смешно ми става и като се сетя как твърдеше, че други отбори не могат да им стъпят на малкия пръст, но каква ирония на съдбата беше вчера :) :?
Не че не очаквах острия ти коментар, сигурно ти е гузно , но поне този път по чудо не обвини другия отбор... Швейцарците(в случая),че са играли дефанзивно и , че те са виновни за провала на Испания, започваш да проглеждаш :mrgreen:, както и да е - нямам никакви лоши или лични чувства , просто се забавлявам на коментарите ти. :P

botevplovdiveoe
Контакти:

Мнениеот botevplovdiveoe » 17 юни 2010 04:43

Само се надявам Боби Перуката и неговата клика в БФС да са гледали мача днес и да видят как един треньор като Хицвелт може да победи супер-отбора на Испания с играчи не по-силни от нашите и как с треньори като Мъри,Марков и Пената падаме от всеки втори...
КАУЗА КОЛЕЖА!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 юни 2010 09:21

Blue_Girl написа:Днес не беше денят на испанците.
По-някога и най-добрите губят.
:cry:

=================================================================
Селекционерът на Испания Висенте Дел Боске, заяви след срещата:
"Днес не беше нашият ден"

Абе маце, да не му пишеш ти репликите за пресконференциите ? ... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 17 юни 2010 11:49

Tommi написа:Толкова много финали, а само три световни титли :? Странна работа :lol:

Само..? :shock: ...Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 17 юни 2010 12:21

THE G.A.M.E написа:
Blue_Girl написа:Днес не беше денят на испанците.
По-някога и най-добрите губят.
:cry:

Селекционерът на Испания Висенте Дел Боске, заяви след срещата:
"Днес не беше нашият ден"

Абе маце, да не му пишеш ти репликите за пресконференциите ? ... :mrgreen:

[offtopic]Аз му заявявам, какво да съобщава пред журналисти.
:lol:[/offtopic]
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 юни 2010 12:34

Linkydj написа:Както казаха след теб - човека подходи шеговито, a явно не съм и единсвения, който го направи - има защо. ;)
Виж си прогнозата преди мача 5-6:0 за Испания , а накрая - 0:1 за Швейцария, е.. такива
неща не са ли за смях? Да ти избяга прогноза с 7 гола разлика и то за другия отбор да е знака, при това ти сериозно да ги говориш тези неща, не знам на мен ми беше доста смешно.

Нима нямах основание да очаквам разгромна победа на Испания?! Самият Хитцфелд си го каза: "В 10 мача срещу Испания ще загубя 8 от тях..." - човека просто имаше ОГРОМНИЯТ късмет вчера точно да се падне един от другите 2 мача, които му оставаха. Едва ли гледаш футбол от вчера, за да не знаеш, че понякога по-добрият отбор губи (че понякога и отпада)... Реално отбора на Ла Фурия е много по-добър от този на Швейцария, като единици играчите им изобщо не могат да бъдат сравнявани, но испанците се изложиха вчера и силно разочароваха. Изиграха много слаб мач - нещо, което може да се случи на всеки (непобедими няма), но живота продължава! Аз пък седя зад думите си, че Испания е един от фаворитите да спечели световното. :) Накрая ще видим какво ще стане.

А реагирах малко по-остро, не заради шеговитият ти тон..., а поради друга причина. Тук има няколко човека, които също като мен много силно възхваляват любимите си отбори - лошо няма, но за разлика от тях, когато моят отбор се издъни аз не се крия! А останах с впечатление, че очакваш да се покрия досущ като тези мишоци, които визирам, предполагам всички се сещат кои са те. ;)

Linkydj
Контакти:

Мнениеот Linkydj » 17 юни 2010 13:09

megan fox написа:
Нима нямах основание да очаквам разгромна победа на Испания?! Самият Хитцфелд си го каза: "В 10 мача срещу Испания ще загубя 8 от тях..." - човека просто имаше ОГРОМНИЯТ късмет вчера точно да се падне един от другите 2 мача, които му оставаха. Едва ли гледаш футбол от вчера, за да не знаеш, че понякога по-добрият отбор губи (че понякога и отпада)... Реално отбора на Ла Фурия е много по-добър от този на Швейцария, като единици играчите им изобщо не могат да бъдат сравнявани, но испанците се изложиха вчера и силно разочароваха. Изиграха много слаб мач - нещо, което може да се случи на всеки (непобедими няма), но живота продължава! Аз пък седя зад думите си, че Испания е един от фаворитите да спечели световното. Накрая ще видим какво ще стане.

А реагирах малко по-остро, не заради шеговитият ти тон..., а поради друга причина. Тук има няколко човека, които също като мен много силно възхваляват любимите си отбори - лошо няма, но за разлика от тях, когато моят отбор се издъни аз не се крия! А останах с впечатление, че очакваш да се покрия досущ като тези мишоци, които визирам, предполагам всички се сещат кои са те.

Всъщност нямаше основание да очакваш разгромна победа, за победа съм съгласен , но не и с 7 гола :lol: :lol: Аз Огромен късмет не видях , Испания имаха 2 Реални голови положения - изпуснаха ги, Швейцария също имаха толкова , но вкараха 1 от тях , другите шутове на Испания бяха тип Барселона - нищо опасно, а това кой е бил по -добрия отбор вчера - за мен само и единствено Швейцария ( не хейтвам в момента) , просто победи заслужено , затвори се добре от зад и си реализира шанса , не е нужно да владее 80% топката и да има 20 свадбарски шута .... Испания трябва да помисли над това ::) , че Испанците като еденици са може би едни от най-добрите в света - така е , но виждаш какво става , това и преди сме го обсъждали - едениците не правят отбора , в противен случай 50% от отборите нямаше да имат почти никакви успехи.Инече и аз не съм отписал Ипанците , но определено и аз си стоя зад думите - Много Много Трудно биха стигнали до финал , пък амо ли да го вземат. :). Особено ако завършат 2ри в групата си , а Бразилия първи , мисля че това ще е края на похода им и това доказва какви неща се случват във футбола, за това ми идват смешни изкавания от рода - Испания Световен Шампион , бият с 7 гола :mrgreen: :mrgreen:
Те нека си бият , накрая Часовникарите се смеят последни :lol:
А инече , какво ти пука дали се "криеш" като някои хора , това е някакъв тъп форум , нито отговаряш преди другите хора нито нищо :) Все пак е хубаво, че стоиш зад думите си....
И нека Испания завършат 2ри в групата си, а Бразилия първи! :lol: :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 юни 2010 13:44

Linkydj написа:...

Всъщност имах основание да очаквам разгромна победа! Ако днес играят двата отбора отново... Испания ще бие с поне 5 гола разлика! Ла Фурия е в пъти по-силна от кръстносците, просто вчера Дел Боске сбърка стартовият състав и схемата на игра (пусна тоя смешник Силва, а после и другият безхаберник Торес)... Говориш за много балонни удари, които избиха чайките в небето, но те бяха дело основно на това недоразумение на природата Силва! На скамейката на Испания имаше нападатели, които можеха да вкарат поне 2-3 гола от тези ситуации, които изпорти Силва! Вия го бяха пуснали да играе сам в нападение и той не можа да се справи със свръх сгъстената защита на Швейцария, все пак Вия не е Меси или Роналдиньо (от най-добрите му години), че да се очаква от него да навърже 4-5 играча и да отбележи - Дел Боске не беше помислил и за това!

Та Испания вчера загуби, не защото Швейцария е по-добра, а загуби защото треньора на Ла Фурия яката се осра със тактиката и стартовият състав! Не знам ти колко мача си гледал в последно време на иберийците, но аз съм гледал последните 5 + че следя Примера и отлично съм запознат със стила на игра на Испания - това, което видяхме вчера не беше тяхната игра! Хеле през първото полувреме с тези високи центрирания към Вия... баси смеха! Торес го няма на терена, но те играят с високи центрирания, вместо да свалят топката по тревата, където е истинската сила на Испания!!!

А да кажеш, че отбор, който е играл с 9-10 човека отзад и при една от ДВЕТЕ си атаки за цял мач е вкарал гол, с който е победил е заслужавал да спечели - това вече е смешно! Такива отбори и такива "треньори", които прилагат тази ужасна тактита трябва да се набиват на кол! Това не е футбол! Това не е красиво! Така играят само СТРАХЛИВЦИТЕ! Като са толкова добри Швейцарците защо не излязоха да се надиграват с отбора на Испания? Защо не се опитваха да атакуват, а минаваха центъра веднъж на 15 минути?! Ебати грозният мауриньовски/рехагелски антифутбол!

И още нещо... това, че Испания са загубили АБСОЛЮТНО нищо не означава! Много хора като теб вече ги отписаха, но забравят, че примерно една Италия е ставала световен шампион след като е почвала със загуба! Хубавото в груповата фаза е, че можеш да си позволиш една грешка и въпреки нея можеш да се класираш на 1/8 финал. ;)

А колкото до евентуалният мач Испания - Бразилия... - това са двата отбора, на които симпатизирам на световното. Ще бъде жалко единият да отпадне още на 1/8 финал, но каквото такова! И бтв не си мисли, че на селесао ще им е лесно срещу Испания! За разлика от страхливите кръстоносци селесао ще напада, а това ще даде много свободни пространства за атаки на Ла Фурия и мача ще стане доста двуостър! Да не говорим, че дори първобитните северно корейци показаха, че защитата на Бразилия има сериозно проблеми и пробойни какво остава за европейският шампион?! А ако не друго то поне мача Бразилия - Испания ще бъде супер красив (може би най-красивият на цялото световно), изпълнен с атакуващ футбол, а не да гледаме как всички слабаци по Ото Рехагелски са тръгнали да стават шампиони! :evil: :evil: :evil:

Върни се в “World Cup 2010”