Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Cukyens написа:И да бяха зачели гола на Англия , след това отново щяха да загубят !!! Страхотно слаб отбор , най-слабия отбор на 1/8 финалите ! Най-слабия футболист от така наречените звезди - Рууни ! Най-големия балон на това световно - Англия ! Логично отпадане , нищо не играха ! Кръгла нула бяха англичаните на това световно , не знам как си мислите , че с тези футболисти някой отбор изобщо може да стане световен шампион ...... Аржентина играят много добре , Меси играе на ниво както в Барселона , така и за националния ! Нека сега вестниците в Англия започнат да пишат колко голям футболист е Рууни и как Бербатов не става за нищо ! Интернационална Германия ги размаза !
wolfyy написа:Cukyens написа:И да бяха зачели гола на Англия , след това отново щяха да загубят !!! Страхотно слаб отбор , най-слабия отбор на 1/8 финалите ! Най-слабия футболист от така наречените звезди - Рууни ! Най-големия балон на това световно - Англия ! Логично отпадане , нищо не играха ! Кръгла нула бяха англичаните на това световно , не знам как си мислите , че с тези футболисти някой отбор изобщо може да стане световен шампион ...... Аржентина играят много добре , Меси играе на ниво както в Барселона , така и за националния ! Нека сега вестниците в Англия започнат да пишат колко голям футболист е Рууни и как Бербатов не става за нищо ! Интернационална Германия ги размаза !
Той Бербатов пак не става за нищо. И не Рууни е проблема на Англия ...
Cukyens написа:И да бяха зачели гола на Англия , след това отново щяха да загубят !!! Страхотно слаб отбор , най-слабия отбор на 1/8 финалите ! Най-слабия футболист от така наречените звезди - Рууни ! Най-големия балон на това световно - Англия ! Логично отпадане , нищо не играха ! Кръгла нула бяха англичаните на това световно , не знам как си мислите , че с тези футболисти някой отбор изобщо може да стане световен шампион ...... Аржентина играят много добре , Меси играе на ниво както в Барселона , така и за националния ! Нека сега вестниците в Англия започнат да пишат колко голям футболист е Рууни и как Бербатов не става за нищо ! Интернационална Германия ги размаза !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост