За БНТ, Световното и Методи Манченко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Re: За БНТ, Световното и Методи Манченко

Мнениеот alcho » 23 юни 2010 16:28

MORSKI написа:Проблема е, че не се дава шанс на младите в екипа! А те са кадърни...

Кои са младите - Ангелов, Ибришимов и не му знам името на третия - с ужасната интонация?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 юни 2010 16:31

Нали току- що казах, че екипа не е само комемнтаторите, които слушате ;)
И не е само хората, които са в НДК и ЮАР...Затова казах,че като не знаете нещо не бива да го коментирате ;)
Има поне 5 млади момчетам които не получават шанс..

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Мнениеот alcho » 23 юни 2010 16:35

А всъщност в статията
http://www.sportabg.com/drugi/top/5822- ... di-ili-nie
се задават и някои въпроси, за които в отговора на Манченко няма и дума .... странно :roll: Това,че са некадърни го знаем - свикнали сме, пък и олимпиада имаше скоро. Но ме смущава следното:
"По време на най-големия футболен форум, който е и едно от най-големите телевизионни събития в света, зрителите са заливани отвсякъде с реклами на кабелния оператор blizoo, който е собственост на CableTel и "Евроком". ....
Въпросът е защо БНТ като обществена телевизия с възможност да предава сигнал с високо качество не го излъчва в ефира от Копитото за всичките си потребители. Вместо това се поставя в услуга на частен оператор, който се опитва да използва интереса към световното, за да си осигури дългосрочни абонати. Значи продуктът е създаден с държавни пари, но го продава частна компания.
"

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Мнениеот alcho » 23 юни 2010 16:36

MORSKI написа:Нали току- що казах, че екипа не е само комемнтаторите, които слушате ;)
И не е само хората, които са в НДК и ЮАР...Затова казах,че като не знаете нещо не бива да го коментирате ;)

Че напиши кои са те - аз лично ти обещавам да прасна няколко мейла до Телевизията-Майка в тяхна защита ...

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 23 юни 2010 16:38

без да съм експерт ключовата дума е "ПАРИ". близу-то сключват двугодишни гоговори само заради ХД-то за световното и естествено са си платили подобаващо
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Мнениеот alcho » 23 юни 2010 16:45

gin написа:без да съм експерт ключовата дума е "ПАРИ". близу-то сключват двугодишни гоговори само заради ХД-то за световното и естествено са си платили подобаващо

Ами то на такава схема ѝ викат източване

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 23 юни 2010 16:53

alcho написа:
MORSKI написа:Нали току- що казах, че екипа не е само комемнтаторите, които слушате ;)

Че напиши кои са те - аз лично ти обещавам да прасна няколко мейла до Телевизията-Майка в тяхна защита ...

Прасни един за Морския,той е наше момче..... :mrgreen:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 юни 2010 16:59

gin написа:Аз виждам нещата така: не можем да си го позволим, но се напъваме да го родим.Абсолютно съм сигурен, че най-много 1% от гледащите футбол не са обвързани с кабелен или сателитен оператор.За мен това означава, че така или иначе аз пак си плащам за "гяволъка".След като е така, искам в студиото преди мача да видя пак Ясен Петров, Илия Груев,Ангел Червенков, да чуя компетентния им анализ на полувремето и след мача, да науча неща за футбола, кото не всеки долавя.В "безплатния" вариант Гигова не може да създаде едно изречение, което да отговаря на случилото се в мача, без да се запъне.Поправете ме ако греша, но и синът на покойния Павел Бошнаков също е в спортната редакция на БНТ.Следователно поредният шуробаджанашки спектакъл.Преди няколко дни дадох за пример една друга дъщеря на кадър от БНТ- Николета Маданска, дъщеря на доц.Мишо Мадански(селекционер на младежите) и Свобода Маданска.Сравнете я с дъщерята на Диков и вижте какво се получава? Едната от една година работи в СПОРТНА тв и всяка вечер е на екран в централната емисия, а другата... добре, че е СП2010 , за да погледа футбол.Едната има качеста и иска да ги развива, а на другата просто и е намерено място да съществува.Цяла година гледам как младият и "талантлив" Радостин Любомиров къса нервите на своите гости в студията на Лига Европа с идиотските си въпроси.Кольо Ибришимов ни излъга, че новозеландците са спечелили първата си точка на СП и ние си помислихме, че сме свидетели на историческо събитие, но... не би! Тези хора ги съжалявам, а може би трябва да им се съчувствам, защото щом приоритетът на медията в спортно отношение е футбоът, а шефът ти да е баскетболен експерт, нещо е сбъркано от мнооооого "високо".За сръвнение вижте БТВ, НОВА, ПРО.БГ и тнт. кои са им спортните началници.

Първо не бъди толкова уверен, че само 1% са хората, които гледат фурбол, а нямат кабелна...
Второ, мен пък Груев, Червенков и т.н не ми харесаха през 2008 година...
Пак не спряха да ръсят глупсоти по Диемите....
Не знам какво толкова сте се влюбили в тях...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 юни 2010 17:02

alcho написа:

За съжаление съм отскоро и не им знам фамилиите , но по имена горе- долу.. Евгени, Валери, има един пич дето не му знам името, ама неведнъж съм го засичал, пък и ни помага на нас...
Бошнаков е печен, харесва ми как коемнтира, ама и той е млад и въпреки, че баща му Бог да го прости беше в телевизията не получава особен шанс....
И т.н, и т.н...

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 23 юни 2010 18:22

Ей, голямо реване, голямо чудо! Чак пък толкова ли много предпочитате свтовното да се дава по някой канал, който само някои кабеларки хващат, или пък недай си боже да е платен ?!? Ами гледал съм футбол и по Диема, и по TV+ и каде ли още не и честно казано ненамирам кой знае каква разлика в качеството... Техническите проблеми са си технически проблеми и независят на 100% от телевизията която излъчва... коментаторите? Не ги слушам кой знае колко много, особенно на вечерните мачове, когато сме в компания. Студията? Като ви дразнят, не ги гледайте, толкова е просто! Нито студията по Диема, нито тези то Ринг са кой знае какво...

Айде стига вече с това реване, защото следващото световно или европейско, като го пуснат по платен канал, както е в някои европейски държави, и ще ревете пък защо не дават мачовете по БНТ...

Върни се в “World Cup 2010”