Ама все пак следващия сезон 2009 вкара доста голове

А иначе на това Световно нищо не играе, ама то кой във Франция играе де... Малуда се опитваше нещо да прави с Мексико и това беше, другите нищо не става от тях

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
mnts написа:Aз се чуда, кой ще го каже на Мъри ?
JohnnieWalker написа:Френския национален отбор по футбол е еквивалент на цирк
Защитникът и капитан на френския национален отбор по футбол Патрис Евра заяви днес, "че трябва да се елиминира предателя" от съблекалнята на "петлите". Поводът за това изказване бе публикацията в днешния брой на спортния всекидневник "Екип" за скандала между селекционера Раймон Доменек и нападателя Никола Анелка, завършил с изгонване на Анелка от отбора на Франция.
"Аз съм наистина засегнат, защото след мача с Мексико вече имахме големи проблеми и те се увеличиха, каза днес на пресконференция Патрис Евра. Проблемът на отбора на Франция не е Никола Анелка, а предателят, който е между нас. Трябва да елиминираме този предател от групата".
"Няма и една малка усмивка в отбора, продължи Евра. Това идва от някой, който е в отбора и който мисли злото на френския отбор. Нека не се лъжем, журналистът не е измислил всичко това".
Междувременно веригата от ресторанти за бързо хранене "Куик" смъква всички реклами, в които се използва образът на Анелка, съобщи представител на веригата след изгонването на французина от представителния тим на "петлите".
"Куик" използваше образа на Никола Анелка както в телевизионна реклама, така и в кампанията от афиши, рекламиращи ресторантите за бързо хранене.
Представителят на веригата обаче уточни, че решението за спирането на рекламната кампания е взето не заради конфликта между Анелка и Доменек, а заради слабите резултати на Франция на Мондиал 2010.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта