АРЖЕНТИНА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: АРЖЕНТИНА

Мнениеот garfild8 » 18 юни 2010 00:48

niki87 написа:
garfild8 написа:diego,прав си.Титуляра Нери Пумпидо с който станаха световни шампиони 1986 г. се контузи и Гойкоечея го замести.Наистина Гойкоечея беше цар на дузпите.

Слава Богу,че не успя да хване дузпата на Анди Бреме :)

Да.И аз бях тогава за германците и бях много щастлив,как Анди Бреме препарира Гойкоечея,а Марадона плачеше след мача. :) Тогава бях много набрал на Аржентина,как усул-усул се докопаха до финала...Така както и немците не са го правили. :)
Само Черно море.

techko
Контакти:

Re: АРЖЕНТИНА

Мнениеот techko » 18 юни 2010 02:18

Аз никога не съм обичал Аржентина и причината е точно в настоящият треньор!Ако не дай боже станат шампиони сега,ще го изкарат Бог.Абсолютна развалина като човек според мен!Все пак не мога да отрека,че в момента разполагат с може би най-силния отбор на първенството заедно с издънката от първия кръг Испания.Само Марадона може да ги провали или сблъсък с екзекутора им от последното световно Германия!Бразилия също си ги потупва редовно напоследък,въпреки че според мен за първи път от много години селесао отстъпва като качество на Аржентина!Но нищо не се знае,един 1/8 финал срещу Уругвай би бил крайно интересен и няма да им е лесно!:)

Върни се в “World Cup 2010”