Мач №23: АНГЛИЯ- АЛЖИР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Мач №23: АНГЛИЯ- АЛЖИР

Мнениеот Madridist » 18 юни 2010 23:52

storm написа:
Mourinio написа:
storm написа:Англичаните яко ще берат душа.Да нямаш едно положение срещу Алжир е кощунство. :)

Не само Англия, а и Испания, Германия, Португалия, Италия също ще трябва да берат душа до края, слабо е първенството, засега няма нито един отбор, който да е впечатлил с играта си освен Аржентина донякъде, но и те първия мач не играха добре срещу Нигерия

Защо да няма .Чили много ми харесаха ,се едно гледах умален вариант на Испания.

Днеска това си говорихме с един приятел, че африканските отбори са доста слаби, а най-силни са южноамериканските-Уругвай,Чили, Бразилия,Аржентина, Мексико(тя е малко централна Америка 8-) )
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 18 юни 2010 23:52

storm написа:
Mourinio написа:
storm написа:Англичаните яко ще берат душа.Да нямаш едно положение срещу Алжир е кощунство. :)

Не само Англия, а и Испания, Германия, Португалия, Италия също ще трябва да берат душа до края, слабо е първенството, засега няма нито един отбор, който да е впечатлил с играта си освен Аржентина донякъде, но и те първия мач не играха добре срещу Нигерия

Защо да няма .Чили много ми харесаха ,се едно гледах умален вариант на Испания.

Чили, Уругвай, Аржентина, Германия и може би холандците до момента показват най-красивия футбол.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 юни 2010 23:54

Каква прекрасна вечер - вратарят на любимия ми клубен отбор не пуска гол срещу големия съперник на любимия ми национален отбор :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Вече Славия е единственият БГ отбор , чийто чуждестранен играч е играл най-много минути на световно (повече от тези на Мукаси) 8-) 8-) 8-) Райс в Ман Юнайтед :!: :!: :!:
Изображение

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 18 юни 2010 23:56

Viktor4o_Rs написа:Каква прекрасна вечер - вратарят на любимия ми клубен отбор не пуска гол срещу големия съперник на любимия ми национален отбор :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Вече Славия е единственият БГ отбор , чийто чуждестранен играч е играл най-много минути на световно (повече от тези на Мукаси) 8-) 8-) 8-) Райс в Ман Юнайтед :!: :!: :!:

Евала, радвам се за вас. :P

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 18 юни 2010 23:59

Viktor4o_Rs написа:Каква прекрасна вечер - вратарят на любимия ми клубен отбор не пуска гол срещу големия съперник на любимия ми национален отбор :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Вече Славия е единственият БГ отбор , чийто чуждестранен играч е играл най-много минути на световно (повече от тези на Мукаси) 8-) 8-) 8-) Райс в Ман Юнайтед :!: :!: :!:

Следобедът не те ли изкефи повече :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 юни 2010 00:12

Mourinio написа:
Viktor4o_Rs написа:Каква прекрасна вечер - вратарят на любимия ми клубен отбор не пуска гол срещу големия съперник на любимия ми национален отбор :mrgreen: Вече Славия е единственият БГ отбор , чийто чуждестранен играч е играл най-много минути на световно (повече от тези на Мукаси) 8-) 8-) 8-) Райс в Ман Юнайтед :!:

Следобедът не те ли изкефи повече :mrgreen:

Хахааа , айде пак :lol: Да си целият омазан в еди-какво си , но да гледаш чуждата паница - ето това е то :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 19 юни 2010 00:24

Мболи си е класа.Алжирците нагледно показаха,че вдървените и глупави англичани са просто жалки срещу технични отбори работещи много с топката и залагащи на техника,комбинации и импровизация.И това е Алжир,в чиято единайсеторка за наистина класен играч бих признал само Карим Зиани,който буквално се подиграваше с английските талпи докато се контузи и го смениха.Ако Алжир имаха нападател от някаква класа щяха да бият 100%.Представете си ако тази Англия излезе срещу класен отбор практикуващ стила на алжирците,примерно Бразилия,Аржентина или Испания?Албионците надали изобщо ще пипнат топката до 3:0 за онези.Както и срещу САЩ се видя,че в Англия няма мислещи играчи,има ритнитопковци,добре сложени физически да,добре научени да чобанят от 30 метра да,да скачат за високи топки да,да центрират да,но да играят смислен футбол-не.Нито един пас не видях,който да е плод на фантазия,да постави защитата на Алжир в "мат",само самонадеяността на алжирските защитници да правят глупости и да лъжат пред пеналта си дадаха на англичаните ситуации,но и в тях се видя дори когато имат числен превес,че пасът изобщо е нещо което на Острова се практикува от чужденците-Деко,Фабрегас,Артета...че дори и нашия Митко.Впрочем...някой зашита ли се поне веднъж защо прехваленото биче Уейн Рууни е такава марда?Май без митковите пасове е като спукан балон?Накрая ще кажа,че в Англия има един голям футболист,халф,един водач,който предните години им мъкнеше отбора на гърба си и дали с прическа,татуировка,нова любовница...Бекъм си е Бекъм,един от най-класнтие полузащитници в Света за последните години,точно за големи мачове играч,е Бекъм го няма и се видяха останалите футболни "гении" Джерард,Лампард и прочее майстори на неточния пас,дърводелските спирания с корите и повеждания на топката с по 20 метра напред от неумение и липса на технически качества.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 19 юни 2010 00:45

merdanski написа:Ако не е победа за Англия,значи аз съм ВУВУЗЕЛА.Иначе като резултат 3-0

Блажени са вярващите :evil: :evil: :evil:
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 19 юни 2010 00:46

Blue_Girl написа:Райс Мболи се справя добре.
Определено съм приятно изненадана, от играта на Алжир.
Обаче все смятам, че Англия, ще отбележи поне 1 гол.

Направо се утрепа Мболи от работа :evil:
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 юни 2010 03:06

Мболи не се утрепа от работа , но и не сбърка фатално , за разлика от Робърт Грийн и Шауши ;) А и спаси чист гол на Франк Лампард , там не видях съдията да отсъди нарушение , въпреки протестите на алжирските защитници :roll: Важното е , че коментаторите от цял свят снощи са споменали за българското първенство и Славия 8-)
Изображение

Върни се в “World Cup 2010”