Топ 10 разгроми на световни първенства
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Топ 10 разгроми на световни първенства
Добре, че скоро няма да играем с Гана, да не би да ни подобрят рекорда 

Португалия постъпиха ужасно с корейците.И самите те не знаят какви наказания ги очакват в тази ужасна комунистическа държава.Да не говориме,че мача е първи от световно по националната им телевизия.На първенството в Южна Корея В северна не знаеха,че има такъв форум.Всички сигнали се заглушаваха.Като добавим,че и 4ма от екипа на корейците са избягали забележете в ЮАР смятаите хората за публично бичувани на площад както навремето направи садам.
След световното през 74та някои от националите на Заир мистериозно изчезват при прибирането си в родината.
Иначе рекордът за най-голяма победа в официален мач между национални отбори е Австралия - Американско Самоа 31:0
http://www.youtube.com/watch?v=1wg9ox9F7Vw
Интересно е,че Самоа играе с хлапета между 15 и 18 години и само вратарят е от мъжкия отбор.
Иначе рекордът за най-голяма победа в официален мач между национални отбори е Австралия - Американско Самоа 31:0
http://www.youtube.com/watch?v=1wg9ox9F7Vw
Интересно е,че Самоа играе с хлапета между 15 и 18 години и само вратарят е от мъжкия отбор.
Този обрат на Португалия е бил голямо зрелище!!!
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.
- Botevist_1912
- Контакти:
paskal40 написа:Този обрат на Португалия е бил голямо зрелище!!!
Интересното е, че съдията дава 2 или 3 дузпи за Португалия. Все пак едва ли някой ще допусне КНДР да играе на полуфинал.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
Докато гледах Швейцария и Испания коментатора каза , че двата отбора са има невероятен мач - Швейцария са водили на полувремето с 5-2 , а второто полувреме Испания вкарва 5 гола и ги бие с резултат 7-5 ?!! Или аз не съм разбрал както трябва или наистина има такъв луд мач 

- Botevist_1912
- Контакти:
princa написа:Докато гледах Швейцария и Испания коментатора каза , че двата отбора са има невероятен мач - Швейцария са водили на полувремето с 5-2 , а второто полувреме Испания вкарва 5 гола и ги бие с резултат 7-5 ?!! Или аз не съм разбрал както трябва или наистина има такъв луд мач
Да, това е най-резултатният мач в историята на световните първенства с общо 12 гола !
Това се е случило на най-резултатното световно първенство през 1954 година и едва ли скоро ще бъде подобрен този рекорд!
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.