Относно сайта за световното първенство на БНТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Re: Относно сайта за световното първенство на БНТ

Мнениеот Samoyl » 22 юни 2010 14:37

Аз пък искам да ви похваля... ! Първо ако направиме едно малко сравнение с това което е по ринг...за мачовете от първенството където не е толкова много гледаемоста...Не насича ! Нито веднъж а съм изгледал поне 10 мача в нета...и в работата и у нас. Малко е размазано :) Ама мисля че за европейското ще го направите както трябва !!! Само коментаторите развалят всичко. За това гледам без звук....по ужасни са и от вувузелите тея льольовци .

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 юни 2010 14:48

МОРСКИ,радвам се,че си пробил в журналистиката и то толкова млад,аз също имам някакви такива амбиции и ти пожелавам успех,но в последно време малко в повече ми идва авторекламата ти,без да се обиждаш ;) Не си просто момче,ще ме разбереш какво имам предвид ;) Иначе нямам забележки към сайта ви,защото не влизам често в него,аз съм си малко традиционалист и си чета гонг :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 22 юни 2010 14:58

Хубаво е че националната телевизия започна по бързо да реагира на желанията на зрителите.По качеството на картината е има още какво да се желае.Да могат да коментират само регистрираните потребители също така да има модератор който да трие обидните постове с които е пълно.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 юни 2010 15:03

Първо мерси за пожеланието ;)
Да, може така да е прозвучало, разбирам те ;) Но не целя това ;)
Пък и аз не съм пробил все още, тъй като съм за кратко в телевизията... Просто ми доставя удовослтиве това с което се занимавам и искам да е качествено.... Именно и затова пускам тази тема, тук е мястото да се обсъди какво куца...
Понеже в сайта има място за коментари, но там пишат предимно дебили, както беше отбелязано и по-горе...

Иначе и сега коемнтари могат да пишат само регистрираните ;) Което не пречи на доста "интелигенти" да пишат простотии :mrgreen:
Последна промяна от MORSKI на 22 юни 2010 15:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 юни 2010 15:06

MORSKI написа:Първо мерси за пожеланието ;)
Да, може така да е прозвучало, разбирам те ;) Но не целя това ;)
Пък и аз не съм пробил все още, тъй като съм за кратко в телевизията... Просто ми доставя удовослтиве това с което се занимавам и искам да е качествено.... Именно и затова пускам тази тема, тук е мястото да се обсъди какво куца...
Понеже в сайта има място за коментари, но там пишат предимно дебили, както беше отбелязано и по-горе...

И аз те разбирам ;) Готино е работата ти е да ти е хоби ;) А иначе си прав,че не само в сайта за световното на бнт,а и в почти всички коментари пишат предимно дебили.Като се замисля,май тук е едно от малкото места,където тук там се срещат нормални мнения :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 22 юни 2010 16:10

Morski, дай съвет какво да направя, за да гледам. Като пусна ми показва съобщение, че не е позволено за потребители извън България. Явно, защото работя в международна компания, сървърите са извън България и не ми позволява. Как да излъжа системата. Иначе от къщи като гледам (по време на волейбола например) качеството ми се струва ок.
За коментарите - аз си разбирам футбола и не са ми нужни много обяснения от коментатора. Затова много не му обръщам внимание. :)
Hala Madrid

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 22 юни 2010 17:27

И сайта е добър и стрийма е добър, само не мога да си обясня толкова ли не можа да даде
малко повече пари телевизията за да си подсигури нужния bandwidth (как се превежда това на български? :shock: )

Отделно от това - повечето монитори вече са в 16:9 формат. ;-)
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 22 юни 2010 23:02

Сайта ми харесва. 8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 юни 2010 00:20

gogovcite написа:Morski, дай съвет какво да направя, за да гледам. Като пусна ми показва съобщение, че не е позволено за потребители извън България. Явно, защото работя в международна компания, сървърите са извън България и не ми позволява. Как да излъжа системата. Иначе от къщи като гледам (по време на волейбола например) качеството ми се струва ок.
За коментарите - аз си разбирам футбола и не са ми нужни много обяснения от коментатора. Затова много не му обръщам внимание. :)

Ooo да ти кажа не знам как да стане :( Съжалявам, щом сървърите са от чужбина явно оттам е проблема..

Върни се в “World Cup 2010”