Коментар на БНТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: Коментар на БНТ

Мнениеот vladitol » 21 юни 2010 14:16

ros написа:Има mute бе, пич... Мен пък си ме кефи коментара и се наслаждавам допълнително на мача. Ако не са ви интересни срещите и се чудите с кого да се заядете просто спрете да гледате футбол. Ако искате да гледате мач, но коментатора ви нерви натиснете горепосочения бутон

Каза ви го човека само трябва да го направите :)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
komi
Контакти:

Мнениеот komi » 21 юни 2010 14:21

blue SASHO77 написа:
vladitol написа:
blue SASHO77 написа:А вчера коментатора на Италия-Нова Зеландия няколко пъти повтори, че това е първа точка за Кивитата от световни първенства!!! Аз ако съм му шеф го уволнявам моментално за уронване престижа на повереното ми предприятие!!!! Нема такива тикви и тъпанари!!!

Оффф една грешка отиди ти да те видя Малоумник :evil: Човека коментира 5760 минути (незнам колко часа са МНОГО СА) и ти искаш грешка да няма :twisted: :twisted:

Нали за това му плащам бе господин Умник, да не ме лъже!!! Да го кажеш 1 път,да, грешка е,ама да го повториш няколко пъти...........си е чиста проба тъпотия!!!!!

Той също така упорито твърдеше, че втория от тази група играел с победителя от "групата на смъртта", където били Бразилия, Португалия и Кот Д'ивоар, което също не е съвсем верно :) Така че грешката не е една ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 юни 2010 15:08

Точно тоя Иво Ангелов,може да прекрати коментаторската си кариера на мига!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
redex
Контакти:

Мнениеот redex » 21 юни 2010 15:12

за мен пепито е най-големия.просто като го чуя и ми е по приятен мача

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 юни 2010 15:20

Oсвен Петър Василев .... другите са големи издънки !
Ивайло Ангелов ..... прекалено преиграва !
Имам чувството, че дори и мач на България да коментира ..... няма да е толкова пламенен и надъхан !
Мен лично ме дразни това негово преекспониране !
Ники Ибришимов, е почти същият !
Но той пък, няма дикция за коментатор !
Слушам го тоя, който в момента коментира мача между С. Корея и Португалия ..... извинявам се, но тоя би коментирал с успех ...... някоя партия шах, но за футбол ...... просто е абсурдно да говорим !
Останалите ..... не са на нивото на Ибришимов дори, така, че няма никакъв смисъл да ги коментираме !
БНТ, защо не процедират както нормалните телевизии на запад ?
Да бяха си поканили коментатори от други медии .... ще си платят - и готово !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 21 юни 2010 15:23

Учудващо за мен кментаторите се справят с малки грешки - с изключение на Петър Василев и Румен статистика - тия двамата не мога ди ги понасям , другите добре си коментират.

sin_fen
Контакти:

Мнениеот sin_fen » 21 юни 2010 15:38

vladitol написа:
blue SASHO77 написа:А вчера коментатора на Италия-Нова Зеландия няколко пъти повтори, че това е първа точка за Кивитата от световни първенства!!! Аз ако съм му шеф го уволнявам моментално за уронване престижа на повереното ми предприятие!!!! Нема такива тикви и тъпанари!!!

Оффф една грешка отиди ти да те видя Малоумник :evil: Човека коментира 5760 минути (незнам колко часа са МНОГО СА) и ти искаш грешка да няма :twisted: :twisted:

На всеки мач, който коментират не само на световното. С едни и същи клишета 100 год и младите си мислят, че с тях са много актуални, а като вземат да ревът когато някой вкара гол все едно света свършва. Онзи ден не си спомням кой беше изведнъж така изрева, че приятелката ми беше заспала и се събуди от виковете му. А относно "мутето" ми искам да гледам мача с атмосфера ама :(

Потребителски аватар
agent_008
Контакти:

Мнениеот agent_008 » 21 юни 2010 15:55

Момчета, като за без пари толкова.

Диемата хубаво направиха Евро 08, но после ревнаха, че не можели да го гледат хората.

Аз не мога да разбера защо не си поделят правата и да излъчват едновременно Канала и Диема, а коментара и студиото да са отделни и който иска да си избира... ех, мечти :roll:
ЛЕСНО се галят момите, мъчно се дялкат гредите.

ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.

ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Мнениеот alcho » 21 юни 2010 19:31

Аз продължавам да си мисля, че голяма част от мачовете на това световно се коментират от пресцентъра, а не от стадиона. Днес на мача Португалия-КНДР коментаторът каза, че преди мача паднал дъжд и това го каза през първото полувреме, когато на стадиона се лееше като из ведро.Мисля си, че не е честно. Ако беше така - да се коментира през монитора, по-добре да не бяха пращали толкова хора в ЮАР, а да си седяха в студиото в София и пак да си ръсят глупостите и простотиите. И не ми е ясно защо на телевизията-майка и е необходимо студио в НДК - да идват някакви дървени гости може и в някое от студиата. Май за БНТ няма криза ....

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 юни 2010 19:36

alcho написа:Аз продължавам да си мисля, че голяма част от мачовете на това световно се коментират от пресцентъра, а не от стадиона. Днес на мача Португалия-КНДР коментаторът каза, че преди мача паднал дъжд и това го каза през първото полувреме, когато на стадиона се лееше като из ведро.Мисля си, че не е честно. Ако беше така - да се коментира през монитора, по-добре да не бяха пращали толкова хора в ЮАР, а да си седяха в студиото в София и пак да си ръсят глупостите и простотиите. И не ми е ясно защо на телевизията-майка и е необходимо студио в НДК - да идват някакви дървени гости може и в някое от студиата. Май за БНТ няма криза ....

От ЮАР се кометнира, кой ти каза, че се коментира от монитори :shock:

Върни се в “World Cup 2010”