АРЖЕНТИНА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: АРЖЕНТИНА

Мнениеот garfild8 » 17 юни 2010 20:09

durex написа:Изображение

Марадона с вувузелата. :o Много яко. :) А това бялото,да не е кокаин случайно и да си смъъърка Дон Диего. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
diego
Контакти:

Мнениеот diego » 17 юни 2010 20:51

Гранде Диего :!: Надявам се да гледам финал Аржентина - Германия.

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 17 юни 2010 21:40

Я си представете какво ще стане ако гаучосите спечелят шампионата, дали Марадона няма да изшмърка цялата тъч линия ? :mrgreen:
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 17 юни 2010 22:28

THE G.A.M.E написа:Фен съм на аржентинците от световното през 1986 г.
Макар, и с малко бледи спомени .... но все пак ... :lol:
Винаги съм смятал ... че по принцип, най добрите футболисти се раждат там !
Даже се чудя .... как имат само 2 титли ?
Надявам се, че това ще се промени скоро .... да речем в следващите 3 седмици ?

Аз съм фен на "гаучосите" от 1994г. През 1990г. на световното в Италия ги бях намразил заради това, че печелеха основно на лудия си късмет и най-вече на късмета на вратаря си Гойкоечея, въпреки че Марадона и особено Клаудио Каниджа ми бяха любимци.
И аз смятам, че едни от най-големите майстори на футбола, да не кажа най-големите майстори, са аржентинци. Най-великия футболист за всички времена си остава Марадона. Евентуално Меси, който също е аржентинец, наподобява неговата игра и техника и има възможност да застане до дон Диего на футболния трон.
На 99% съм сигурен, че Аржентина за 3-ти път ще триумфира като световен шампион. ДАНО!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 юни 2010 22:32

Нещата за "Гаучосите" са ясни в групата.
Как обаче мислите ........ дали Марадона, трябва да играе с титулярите в последния мач с "Елините" ?
Или ..... трябва да заложи на "вторият състав" ?
В подобна позиция ( сигурно класиране ) .... Испания на европейското, направи точно второтото .... пуснаха в последният си мач от групата, така наречения - "втори състав" !
Всички знаем резултата на "Ла Фурия" в последствие !
Дали обаче, при аржентинците подобен ход ще даде .... подобен резултат ?
Нарочно поставям в кавички - "вторият състав" на аржентинците .... защото според мен, така наречените резерви .... едвали биха играли по слабо от титулярите до тук !
Аз лично .... бих искал да ги видя тия "резерви" .... пък макар и в мач без значение ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 юни 2010 22:52

edmon_dantes написа:печелеха основно на лудия си късмет и най-вече на късмета на вратаря си Гойкоечея,

За мен лично ...... Гойкоечея ..... е един от най великите вратари за всички времена !
И то .... не само заради 6-те спасени дузпи на това световно ( Италия - 90 ) .... а и, заради редица .... почти чудновати и "неспасяеми" - спасявания .... като най невероятното беше - един пряк свободен удар на Джика Хаджи, в мача от груповата фаза !
Още го помня този удар ..... подобно разтягане и плонж .... не съм виждал, вече повече от 20 години !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 17 юни 2010 23:24

Последния мач с Гърция дон Диего спокойно може да пусне "втория" състав, да остави напред Агуеро и Диего Милито, да смени висящите с картони - Масчерано, да пусне младоци като Пасторе и Отаменди....
С тези играчи пак без проблеми ще бият с разлика Гърция... :)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
diego
Контакти:

Мнениеот diego » 18 юни 2010 00:32

THE G.A.M.E написа:
edmon_dantes написа:печелеха основно на лудия си късмет и най-вече на късмета на вратаря си Гойкоечея,

За мен лично ...... Гойкоечея ..... е един от най великите вратари за всички времена !
И то .... не само заради 6-те спасени дузпи на това световно ( Италия - 90 ) .... а и, заради редица .... почти чудновати и "неспасяеми" - спасявания .... като най невероятното беше - един пряк свободен удар на Джика Хаджи, в мача от груповата фаза !
Още го помня този удар ..... подобно разтягане и плонж .... не съм виждал, вече повече от 20 години !

Аз имам бегли спомени от тогава ,Гойкоичея не трябваше да е титулярен вратар(мисля че титуляра се контузи).. .Беше най-атрактивният и добър вратар който съм гледал през живота си.От това световно се сещам само за Марадона ,Каниджа, Гойкоичея и Бреме!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 18 юни 2010 00:38

diego,прав си.Титуляра Нери Пумпидо с който станаха световни шампиони 1986 г. се контузи и Гойкоечея го замести.Наистина Гойкоечея беше цар на дузпите.
Само Черно море.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 18 юни 2010 00:39

garfild8 написа:diego,прав си.Титуляра Нери Пумпидо с който станаха световни шампиони 1986 г. се контузи и Гойкоечея го замести.Наистина Гойкоечея беше цар на дузпите.

Слава Богу,че не успя да хване дузпата на Анди Бреме :)

Върни се в “World Cup 2010”