1/2 Уругвай-Холандия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

m1d2g3
Контакти:

Re: 1/2 Уругвай-Холандия

Мнениеот m1d2g3 » 07 юли 2010 12:31

Мача беше двуостър, въпреки, че холандците атакуваха по-рационално. Като цяло един равнстоен и много мъжки мач. При втория гол на лалетата - чиста засада. Това не е пасивна засада, тъй като Ван Перси директно влияе на развитието на атаката и затрунява видимостта на вратаря на Уругвай. Според мен обаче тази грешка на сидиите е неволна, тъй като засадата беше много тънка. Холандците напълно заслужават с играта си да са на финал. Уругвай също може да се гордее с представянето си, според мен удари в земята колосите Бразилия и Аржентина.

BlueRadiotherapist
Контакти:

Re: 1/2 Уругвай-Холандия

Мнениеот BlueRadiotherapist » 07 юли 2010 23:50

m1d2g3 написа:Мача беше двуостър, въпреки, че холандците атакуваха по-рационално. Като цяло един равнстоен и много мъжки мач. При втория гол на лалетата - чиста засада. Това не е пасивна засада, тъй като Ван Перси директно влияе на развитието на атаката и затрунява видимостта на вратаря на Уругвай. Според мен обаче тази грешка на сидиите е неволна, тъй като засадата беше много тънка. Холандците напълно заслужават с играта си да са на финал. Уругвай също може да се гордее с представянето си, според мен удари в земята колосите Бразилия и Аржентина.

Хайде още един,който не чете какво са писали преди него хората.

Върни се в “World Cup 2010”