1/2 Уругвай-Холандия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: 1/2 Уругвай-Холандия
Мача беше двуостър, въпреки, че холандците атакуваха по-рационално. Като цяло един равнстоен и много мъжки мач. При втория гол на лалетата - чиста засада. Това не е пасивна засада, тъй като Ван Перси директно влияе на развитието на атаката и затрунява видимостта на вратаря на Уругвай. Според мен обаче тази грешка на сидиите е неволна, тъй като засадата беше много тънка. Холандците напълно заслужават с играта си да са на финал. Уругвай също може да се гордее с представянето си, според мен удари в земята колосите Бразилия и Аржентина.
-
- Контакти:
Re: 1/2 Уругвай-Холандия
m1d2g3 написа:Мача беше двуостър, въпреки, че холандците атакуваха по-рационално. Като цяло един равнстоен и много мъжки мач. При втория гол на лалетата - чиста засада. Това не е пасивна засада, тъй като Ван Перси директно влияе на развитието на атаката и затрунява видимостта на вратаря на Уругвай. Според мен обаче тази грешка на сидиите е неволна, тъй като засадата беше много тънка. Холандците напълно заслужават с играта си да са на финал. Уругвай също може да се гордее с представянето си, според мен удари в земята колосите Бразилия и Аржентина.
Хайде още един,който не чете какво са писали преди него хората.