1/2 Уругвай-Холандия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: 1/2 Уругвай-Холандия

Мнениеот dindan » 06 юли 2010 23:32

Rodn1 написа:Класиката си е класа.... :lol: :lol: :lol:
Пепи Василев: Каква поредна драма дами и господа...

ама сега не го коментира той,хи-хи-хи :lol:
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 06 юли 2010 23:33

На мен лично мача много ми хареса, доста красиви голове се получиха, имаше и драма накрая. Холандците имаха доста повече положения и според мен закономерно са на финал. Робен въпреки гола, според мен направи няколко много глупави пропуска и лиши лалетата от още по изразителна победа. Който и да бие в утрешния мач е ясно от сега, че ни очаква зрелищен финал :geek:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 06 юли 2010 23:33

Хванах само последните 2 гола, но като чета отзивите май пак съдията е бил главно действащо лице. Това световно първенство ще го запомня със съдийските грешки, които според мен не са случайни :!:
Шапка им свалям на уругвайците! Това за мен е отбор за пример! Не се предадоха момчетата до края. Това ако бяха нашите футбалери да са свалили сто пъти гащите.
Последна промяна от Botevist_1912 на 06 юли 2010 23:35, променено общо 2 пъти.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 06 юли 2010 23:34

emarkon написа:След групите аз лично не съм гледал скучен мач.Тва световно разбива отсекъде.
Иначе за мача-супер мач,със супер голове и със супер победител.

Абе Япония и Парагвай не беше чак толкова интересен!

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Съдийски грешки

Мнениеот shumnaliq » 06 юли 2010 23:34

Ето 1 жив пример как съдийте класираха Холандия на финала. Ся ше кажете нямаше грешки ама имашее. Още в началото на мача съдийте дадоха да се разбере че ще помагат на цветята.
Още в началото бяха дигнати 3 засади ( от който се плучаваше ситуация сам vs вратаря ) естествено бяха дигнати в вреда на уросите. При 2рия гол на Холандия имаше чиста засада. Робен ( май беше ) рита топката и Перси (който е в засада ) посяга за топката , обаче я презкача и тя влиза )

За мен съдийтията е играч на мача за Холандия
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Naruto_Uzumaki
Контакти:

Мнениеот Naruto_Uzumaki » 06 юли 2010 23:34

Съставът на Холандия е първият финалист на Световното първенство по футбол в ЮАР. „Лалетата“ се класираха за мача за титлата, след като преодоляха тима на Уругвай с 3-1. Головете за отбора от Ниската земя бяха дело на Джовани Ван Бронкхорст, Уесли Снайдер и Ариен Робен, докато за „урусите“ точен бе Диего Форлан. Така след този успех „оранжевите“ ще спорят за най-ценния трофей във футбола след 32 години чакане.

Срещата започна по най-добрия начин за европейците, които още в самото началото можеха да стигнат до гол след лошо избита топка от страна на Фернандо Муслера, но Дирк Кайт би над напречната греда. В 18-ата минута все пак Холандия стигна до попадение. Автор на гола бе капитанът Джовани Ван Бронкхорст, който със страхотна тупалка от 35 метра не остави шансове на уругвайския страж, забивайки кълбото в горния му ляв ъгъл. Четири минути преди почивката звездата на „селесте“ Диего Форлан върна своите в двубоя след страхотен шут от 27-28 метра и неадекватна реакция на Стекеленбург – 1:1. Така завърши и първата част на мача.

След почивката Ван Марвайк направи стратегическа смяна, пускайки офанзивния Ван дер Ваарт на мястото на дефанзивния халф Де Зеув. Въпреки промяната Уругвай първи можеше да поведе, но удар на Перейра бе избит от защитник в оранжево в 51-ата минута на срещата. В 67-ата минута пък страхотен шут на Форлан бе боксиран с вещина от Маартен Стекеленбург. 60 секунди по-късно Ван дер Ваарт отправи опасен шут, но Муслера също показа класа, отбивайки топката, която стигна до Робен, но халфът на Байерн не улучи рамките на вратата. В 70-ата минута „лалетата“ поведоха след много спорен гол на Уесли Снайдер. Халфът на европейския клубен шампион Интер стреля от границата на наказателното поле, кълбото рикошира в бранител на „селесте“, след което премина много близо до Ван Перси, който бе в положение офсайд, но страничният рефер не вдигна флага и зачете попадението. Само три минути след това Ариен Робен засече с глава центриране на Кайт и почти уби интригата в мача, увеличавайки аванса на Холандия на два гола. Отново Ариен Робен можеше да оформи разгрома в 86-ата минута, но сам срещу Муслера пропусна да отбележи. За да бъде пълна драмата в този полуфинал Макси Перейра намали пасива на „урусите“ след хубаво изпълнение във втората минута на добавеното време. Последва силен натиск на южноамериканските футболисти, но до изравнителен гол така и не се стигна.

Така момчетата на Берт Ван Марвайк са първият финалист на този Мондиал. Това ще бъде и трети опит за играчите от Ниската земя да стигнат до „Златната Нике“ след неуспехите през 1974 и 1978. Уругвай пък ще играе в мача за бронзовите медали.

източник: http://..net/?p=59376

Потребителски аватар
Dankow
Контакти:

Re: Съдийски грешки

Мнениеот Dankow » 06 юли 2010 23:38

Имаше засада ама Перси не игра с топката нали кухар ?! :mrgreen:

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 06 юли 2010 23:39

shumnaliq написа:Ето 1 жив пример как съдийте класираха Холандия на финала. Ся ше кажете нямаше грешки ама имашее. Още в началото на мача съдийте дадоха да се разбере че ще помагат на цветята.
Още в началото бяха дигнати 3 засади ( от който се плучаваше ситуация сам vs вратаря ) естествено бяха дигнати в вреда на уросите. При 2рия гол на Холандия имаше чиста засада. Робен ( май беше ) рита топката и Перси (който е в засада ) посяга за топката , обаче я презкача и тя влиза )

За мен съдийтията е играч на мача за Холандия

един левскар ще се съгласи с теб! :)
утре Алеманя ще мачка и после ще полее цветята но те няма да поникнат :) ако разбираш какво искам да ти кажа :)

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 06 юли 2010 23:40

Но влияеше на ситуацията.Сещам се един гол на американците през 2006 ,който беше същата ситуация и беше отменен...

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 06 юли 2010 23:40

Тоя мач стана интересен заради несериозното поведение на Холандия.Първото полувреме си мислеха че след гола мача е свършил и Уругвай повече няма сили,след това второто вдигнаха темпото и натикаха урусите в тяхното наказателно поле и им вкараха два гола и след това подигравателно отиграване на Робен като излезе сам срещу вратаря,можеше да струва скъпо накрая.Всичко е за Холандия,каквото и да направят топката ще влезе много им върви.

Върни се в “World Cup 2010”