1/2 Уругвай-Холандия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: 1/2 Уругвай-Холандия

Мнениеот metodito » 04 юли 2010 19:42

Надявам се на равен, предвид липсата на Суарес. В продължението... нищо не се знае.Вярно е, че не вкарва, но има страхотна техника и събира поне двама-трима защитника, докато Форлан хваща топката и вкара.
Отборите за които бях в ЮАР се представиха супер - Уругвай и Словения. Ще викам за урусите, но без Суарес е почти невъзможно. И то срещу Холандия на Робен и Снайдер.

Потребителски аватар
Левски 1914
Контакти:

Мнениеот Левски 1914 » 04 юли 2010 20:00

Холандия ще бие лесно с 2,3:0 и финала аз го виждам : Германия - Холандия, където нямам никаква идея какво ще стане..
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 04 юли 2010 20:02

левскар07 написа:
merdanski написа:
левскар07 написа:Победа за Холандия с 2:1, следва финал с Германия..
и внуците на славното поколение на Аякс мъсят за дядовците си. Сега или никога. :lol:

Кой на кого бил дядо??? :shock: :shock: :shock:

Питай дядо си. :lol:

1.От отбора на Холадия от 1974,известен с тоталния футбол,играли в коя да е формация на Аякс до 1974(не след това :!: ) са Рууд Крол,Пит Кейзер,Йохан Неескенс,Йохан Кройф,Джони Реп,Вим Суурбер-шестима от 22!За какво поколение на Аякс ставаше дума?
2.Синът на капитана на Лалетата '74 е няколко години по-стар от сегашните национали на Ниската земя,което ме подсеща,че и останалите играчи от 1974 са по-скоро "бащи"...Е ако ти викаш на баща си дядо,няма какво да ти обяснявам ;)
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 04 юли 2010 20:06

BlueRadiotherapist написа:5-0 за Холандия.Лалетата и Испания са дали толкова много на световния футбол,а никога не са успявали да стъпят на върха.Сега е времето на Оранжевите,а на Испания ще е след 4 години когато ще са още по-силни.Най-важното е че шампионът ще е от Европа и циганските тимчета на Бразил и Аржентина бяха сложени на място.

Съмнявам се, че холандците ще вкарат цели 5 гола.
Също така смятам, че няма да успеят да задържат суха мрежата си.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 04 юли 2010 20:10

Трудна победа за Холандия. ;) Уругвай без Суарес няма да е същия отбор.
Напълно възможно е да се повтори финала от 1974 г. Германия-Холандия.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 04 юли 2010 22:09

"БАЙЕРН" МЮНХЕН ЩЕ СИ НАПРАВЯТ ТРЕНИРОВКА НА ФИНАЛА НА СВЕТОВНОТО, РАЗПРЕДЕЛЕНИ В ДВА ОТБОРА!

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 04 юли 2010 22:24

Middlesbrough написа:надявам се на финал Испания - Холандия :P

Май, май :)

Аз пък не съм за Холандия заради Снайдер, даже не го харесвам, но за сметка на това един Денис Бергкамп ме накара да се влюбя в холандския футбол ;) Напред лалета :!:

3:1

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 04 юли 2010 22:45

1.От отбора на Холадия от 1974,известен с тоталния футбол,играли в коя да е формация на Аякс до 1974(не след това :!: ) са Рууд Крол,Пит Кейзер,Йохан Неескенс,Йохан Кройф,Джони Реп,Вим Суурбер-шестима от 22!За какво поколение на Аякс ставаше дума?
2.Синът на капитана на Лалетата '74 е няколко години по-стар от сегашните национали на Ниската земя,което ме подсеща,че и останалите играчи от 1974 са по-скоро "бащи"...Е ако ти викаш на баща си дядо,няма какво да ти обяснявам ;)
[/quote]merdansky,
наближаваш, но си твърде далеч от реалността и не е лошо да попиташ дядо си. Той ще ти каше за какво пиша.
Хайде от мен да мине,
"...В навечерието на Мондиал 1974 година в Германия, треньор на Холандия е именно Микелс, а гръбнакът на тима естествено е съставен от играчи на Аякс. Звезда на тима е Йохан Кройф, но имената на Ари Хаан, Вили и Рене ван де Керкхоф, Резенбринк, Пит Кайзер, Йохан Неескенс и Джони Реп всяват ужас във всеки противник. Не се помнят само имената на вратарите, просто защото и Аякс, и Холандия по това време на практика не са имали нужда от вратар, казано по-поетично."
И като прибавим Сурбиер, Крол е Стуй / също национали през това време/, какво се получи, младежо.Я като извадиш от 22.
Повече трябва да четеш, независимо, че си роден твърде късно, за да си бил съвременик на тези футболни магьосници, които вече са дядовци.
И се надявам, сега внуците им да ги отмъстят, с ИГРА естествено, младежо. Та попитай дядо си. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 04 юли 2010 23:40

JohnnieWalker написа:
Middlesbrough написа:надявам се на финал Испания - Холандия :P

Май, май :)

Аз пък не съм за Холандия заради Снайдер, даже не го харесвам, но за сметка на това един Денис Бергкамп ме накара да се влюбя в холандския футбол ;) Напред лалета :!:

3:1

А пък аз, заради Ван Перси ще ги разлюбя напълно Холандия и Арсенал.. ;)
1:2

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 05 юли 2010 00:03

левскар07 написа:1.От отбора на Холадия от 1974,известен с тоталния футбол,играли в коя да е формация на Аякс до 1974(не след това :!: ) са Рууд Крол,Пит Кейзер,Йохан Неескенс,Йохан Кройф,Джони Реп,Вим Суурбер-шестима от 22!За какво поколение на Аякс ставаше дума?
merdanski,
наближаваш, но си твърде далеч от реалността и не е лошо да попиташ дядо си. Той ще ти каше за какво пиша.
Хайде от мен да мине,
"...В навечерието на Мондиал 1974 година в Германия, треньор на Холандия е именно Микелс, а гръбнакът на тима естествено е съставен от играчи на Аякс. Звезда на тима е Йохан Кройф, но имената на Ари Хаан, Вили и Рене ван де Керкхоф, Резенбринк, Пит Кайзер, Йохан Неескенс и Джони Реп всяват ужас във всеки противник. Не се помнят само имената на вратарите, просто защото и Аякс, и Холандия по това време на практика не са имали нужда от вратар, казано по-поетично."
И като прибавим Сурбиер, Крол е Стуй / също национали през това време/, какво се получи, младежо.Я като извадиш от 22.
Повече трябва да четеш, независимо, че си роден твърде късно, за да си бил съвременик на тези футболни магьосници, които вече са дядовци.
И се надявам, сега внуците им да ги отмъстят, с ИГРА естествено, младежо. Та попитай дядо си. :lol: :lol: :lol:

Левскар07,верно,не съм бил роден тогава,но това не ми пречи да чета и да гледам.
На мен ми е известен следният състав на Лалетата за Мондиал 1974(и понеже не съм им съвременник като теб ще ги посочвам с имената има на латиница,за да не напиша някое нелепо име ;) ).Поправяй неточностите!
1.Ruud Geels-играч на Брюж,след световното преминал в Аякс
2.Arie Haan-играч на Аякс
3.Willem van Hanegem-играч на Фейенорд
4.Kees van Ierssel-играч на Твенте
5.Rinus Israël-играч на Фейенорд
6.Wim Jansen-играч на Фейенорд,преминал в Аякс през 1980
7.Theo de Jong-играч на Фейенорд
8.Jan Jongbloed-играч на ФК Амстердам
9.Piet Keizer-играч на Аякс
10.René van de Kerkhof-играч на ПСВ
11.Willy van de Kerkhof-играч на ПСВ
12.Ruud Krol-играч на Аякс
13.Johan Neeskens-играч на Аякс
14.Johan Cruyff-играч на Барселона,играе в Аякс в периода 1964-1973 и 1981-1983
15.Rob Rensenbrink-играч на Андерлехт
16.Johnny Rep-играч на Аякс
17.Wim Rijsbergen-играч на Фейенорд
18.Piet Schrijvers-играч на Твенте,след мондиала играч на Аякс
19.Pleun Strik-играч на ПСВ
20.Wim Suurbier-играч на Аякс
21.Eddy Treijtel-играч на Фейенорд
22.Harry Vos-играч на Фейенорд

треньор:Rinus Michels-по време на първенството и треньор на Барселона,треньор на Аякс в периодите 1965-1971 и 1975-1976.
Така че в настоящия за световното '74 година има само 6 играча,играещи в момента за Аякс.Ако ми говориш колко от тази селекция са минали през Аякс-е с треньора ти се получават нещата.И понеже се сещам от коя книга си взел цитата("История на световния футбол досега",издадена 2006 или в най-добрия случай "История на световния футбол 1930-1986",издадена 1986 ;) ),без да се поинтересуваш повечко за какво иде реч,готов съм да се хвана на бас за каквото кажеш,че посочените от теб близнаци ван де Керкхоф и Резенбринк никога не са обличали екипа на Аякс :roll:
От което следва,че не ти мина клопката,че си препатил пенсионер :twisted:

Иначе и аз искам повторение на Евро'88 ;)
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Върни се в “World Cup 2010”