Да отрежем езика на Пепи Василев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Да отрежем езика на Пепи Василев
Много ме забавлява този футболен капацитет Пепи Василев
. Постоянно използва някакви високопарни изрази, с които иска да демонстрира какъв спец е. Забавлявм се като го слушам, смешко.

Не ги затваря защото не "пести усилия" 

И защото вече е набрал добра "линейна скорост" 

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
а когато "включи в разиграването" и помощник коментатора си става страшно
neka da ne mu rejem ezika. no kolkoto po-barzo go svaliat ot efira tolkova po-dobre. kogato toi komentira spiram zvuka na televizora i puskam darik radio. toi e iznervia6t. stila mu e gaden
i ne6to drugo da spodelia.tazi ve4er po darik komentira ma4a urugvai-gana Ralica. moje li da ne komentira pove4e
i ne6to drugo da spodelia.tazi ve4er po darik komentira ma4a urugvai-gana Ralica. moje li da ne komentira pove4e
Футболът вече не е такъв какъвто бешеІПетър Василев-Петела откри нов пост във футбола известен само на неговия гений.На един от мачовете той нарече един защитник ''център-бег''
.Предлагам да гласуваме ''Господари на ефира'' да му връчат златен скункс,белким се отървем от него,иначе още 5-6 СП все ще дразни!

- Sagittarius
"Разколебан ми се струва"....."и етооооо,нали ви казах,няма как да сбъркам"
.

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
- Контакти:
Sagittarius написа:"Разкол**** ми се струва"....."и етооооо,нали ви казах,няма как да сбъркам".

Аз само не разбрах по едно време как можа да обърка Суарес със Макси Родригез ? Наистина ми е АДСКИ ЧУДНО как става тоя номер
... отчайващ коментатор 

[center]

[/center]

- Rooster1912
- Контакти:
Най-ме дразни ,когато на терена се случват интересни ситуации , а Пепи просто ги проспива,сякаш го няма там .Или си говорят статистиките с Пайташев,докато Форлан например навлиза на скорост в наказателното поле и шутира на сантиметри от вратата .....В днескашния мач се сещам за 4-5 проспани ситуации и очебийни засади,неотсъдени от рефера ,многократно показани на повторенията и нито дума от Пепи