1/4 финал Парагвай-Испания (03.07, 21:30)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- ARSENAL(LONDON)
- Контакти:
- merdanski
- Контакти:
Re: 1/4 финал Парагвай-Испания (03.07, 21:30)
Достойната за скулптуриране парагвайска манекенка Лариса Рикелме е горещ почитател на националния отбор на Парагвай.
Въпреки зимния студ в Асунсион се появи на публично място с голямо деколте и предизвикателно облечена, за да подкрепя "Гуараните" в осминафиналиня мач с Япония на Мондиал 2010.
След изпълнението на дузпите Лариса Рикелме каза само едно изречение: - Ако се класираме за полуфиналите, ще се съблека чисто гола. .
[offtopic]
[/offtopic]
Ей заради това моме може да стане мач,ако гуараните са изтрещели от въздържание
Иначе са обречени в този мач с или без съдийска помощ за Испания
И все пак е по-добре такива момета да се събличат,отколкото дебелият наркоман Марадона
Въпреки зимния студ в Асунсион се появи на публично място с голямо деколте и предизвикателно облечена, за да подкрепя "Гуараните" в осминафиналиня мач с Япония на Мондиал 2010.
След изпълнението на дузпите Лариса Рикелме каза само едно изречение: - Ако се класираме за полуфиналите, ще се съблека чисто гола. .
[offtopic]

Ей заради това моме може да стане мач,ако гуараните са изтрещели от въздържание

Иначе са обречени в този мач с или без съдийска помощ за Испания
И все пак е по-добре такива момета да се събличат,отколкото дебелият наркоман Марадона

- ibrahim_galatasaray
- Контакти:
john_shepard написа:Победа за Испания, но сили за финал едва ли ще имат
Аз пък си мисля че Испания тъкмо се разиграват.Надявам се Бускет да остане да почива да края на световното-изглежада ми уморен.Прогноза 1-2 с голове на Торес и Педро

- Visca_El_Barca
- Контакти:
Напоследък стана много модерно това, някой да се разсъблича при условие, че националния му отбор победи
Аз съм си за Испания и мисля, че те ще победят. Според мен те са по-класният отбор, като цяло.

Аз съм си за Испания и мисля, че те ще победят. Според мен те са по-класният отбор, като цяло.
- JohnnieWalker
- Контакти:
1:0 за Испания
Вия

Парагвай играе много дисциплиниран футбол. Силни са в:
1. персонално пазене и много добре(като никой друг) знаят да фаулират! Това е също отличителна черта за Уругвай!
2. статични положения и удари с глава към вратата
3.Мерино ( тренер на Парагвай и аржентинец) е ученик на Марсело Биелса. Нищо чудно да копира тактиката на Биелса и да излезе без плей-мейкър срещу Испания.
4. Имат 4 централни нападатели, от които най-впечатлен сам от Лукас Бариос!
Слаби страни на Парагвай:
1. сравнително бавни защитници, което кара халфовете да се придържат повече близо до защитата, отколкото до нападението. Това беше основен проблем срещу Япония.
2. За пръв път на световни стигат до тази фаза и напрежението може да им изиграе лоша шега.
Все пак си мислч, че Испания ще продължи!

1. персонално пазене и много добре(като никой друг) знаят да фаулират! Това е също отличителна черта за Уругвай!
2. статични положения и удари с глава към вратата
3.Мерино ( тренер на Парагвай и аржентинец) е ученик на Марсело Биелса. Нищо чудно да копира тактиката на Биелса и да излезе без плей-мейкър срещу Испания.
4. Имат 4 централни нападатели, от които най-впечатлен сам от Лукас Бариос!
Слаби страни на Парагвай:
1. сравнително бавни защитници, което кара халфовете да се придържат повече близо до защитата, отколкото до нападението. Това беше основен проблем срещу Япония.
2. За пръв път на световни стигат до тази фаза и напрежението може да им изиграе лоша шега.
Все пак си мислч, че Испания ще продължи!

Лесна победа за Ла Фурия със голове на Вия Торес и Йоренте

Победа за Испания 

0:2
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
- edmon_dantes
- Контакти:
Никакви проблеми за Испания и победа 3:0. Истинско удоволствие е да се наблюдава играта на Ла Фурия. Два гола на Вия и един на Шаби Алонсо (зверски шут от 30 метра).
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ