1/4 финал Холандия-Бразилия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: 1/4 финал Холандия-Бразилия
"Селесао" ще смачка мижавите холандци които до тук нямаха сериозен мач-лесна група и Словакия на осминафинала:)дай боже всекиму........Прогноза 3:0 за златистите
- merdanski
- Контакти:
soilwork написа:мижавите холандци до тук нямаха сериозен мач-лесна група и Словакия на осминафинала:)дай боже всекиму........Прогноза 3:0 за златистите
Мога да кажа същото за Бразилия.Хайде,от мен да мине-Португалия е малко по-добра от Дания(затова Дания се класира директно,а Португалия се мъчи срещу Босна),Камерун и Кот д'Ивоар са на едно ниво,а КНДР са класи над Япония

Ще бъде цяло чудо, ако селесао вкара по-малко от 3 гола на Холандия! Наличието на Робен и Снайдер ще спомогне мача да бъде двуостър, а не лалетата да послужат за боксова круша на селесао, но това няма да ги спаси! Холандия е труден, но удобен съперник за Бразилия и за капак в момента лалетата са слаби! Бразилия в момента е с класи над Холандия, въпреки, че селесао не блести, така както сме свикнали от другите мондеали!!!

Прогноза 2:4 и селесао заслужено отиват на 1/2 финал!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Е преди като блестеше във времената на романтичния футбол със Сократес,Зико,Едер и т.н видяхме до къде стигна. Сега при Дунга-играят като скандинавски тим но печелившо,така че-по-добре грозни победи,отколкото красиви загуби
soilwork написа:Е преди като блестеше във времената на романтичния футбол със Сократес,Зико,Едер и т.н видяхме до къде стигна. Сега при Дунга-играят като скандинавски тим но печелившо,така че-по-добре грозни победи,отколкото красиви загуби
А защо не красиви победи като на световното 2002-а? Тогава Ривалдо, Роналдо и Роналдиньо творяха ебати красивите атаки! Коя от коя по-красива и в крайна сметка с напълно атакуващ футбол селесао триумфира със 7 победи от 7 мача!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Има ли още някои които се съмнява,че Бразилия няма да стане шапион.Категорична победа над холандците,а и на финала няма кои да ги спре.
Твърдо за Холандия.Винаги съм симпатизирал на този отбор.Дано елиминират Бразилия 

В момента Холандия е единствения отбор които може да се надиграва с Бразилия,не Испания или Аржентина а Холандия.Това се явява нещо като финал преди финала.Не съм съгласен че не играят добре напротив играха толкова колкото им трябваше ,вдигаха темпото за 10-15 мин на мач и го решаваха, това показва колко са силни.Дори смятам че в мача лалетата повече ще атакуват,те ще определят темпото,защото играта на Бразилия много зависи от Майкон и Бастос които в този мач не ми се вярва да атакуват много много.Моментната форма също е в полза на Холандия Робен и Снайпер като че ли са си запазели състоянието от ШЛ т.е.двамата най силни играчи от последния сезон са в тяхния лагер.
Последна промяна от buffon на 01 юли 2010 11:46, променено общо 2 пъти.
Съглсен съм със тезата , че лалетата нямаха що годе силни съперници, но защо подценявате Словакия , та това е единствения отбор на това световно , който надигра не кой да е , а световния сшампион !!! Никой друг отбор нямаше да бие Скуадрата , ПОМНТЕ МИ думата .. И точно в този мач Холандците показаха , че на този Мондиал освен Испания няма кой да ги спре ! Все пак те дигнаха темпото едваа за 12 мин .. Докато Селесао (която играе прагматичен и по-европейски футбол) имаха слаби съперници .. И макар Дунга да смени манталитета на този отбор , той просто не е готов за "Тоталния" футбол , който бъдете сигурни,че "лалетата" ще демонстрират , при слабата форма на Кака ,които незнайно защо е налаган при наличието на много други играчи, ще изиграе лоша шега на "европееца "-Дугна
Моята скромна прогноза е 3:1 в полза на Холандия (Перси,Робен,Снайпера) и Фабиано сще вкара почитно попадение за слабия "селесао"!

- ARSENAL(LONDON)
- Контакти:
megan fox написа::lol:![]()
![]()
![]()
Тук повечето сте ебати оптимистите! Холандия играе трагично! Да, класира се за 1/4 финал, но със много слаба игра и в нея нямаше нито следа от "тоталният" футбол, с който са известни! Причината сега Холандия да са на 1/4 финал е, че до момента не са имали тежки съперници! Просто лалетата досега имаха много лек жребий, но вече не!
Ще бъде цяло чудо, ако селесао вкара по-малко от 3 гола на Холандия! Наличието на Робен и Снайдер ще спомогне мача да бъде двуостър, а не лалетата да послужат за боксова круша на селесао, но това няма да ги спаси! Холандия е труден, но удобен съперник за Бразилия и за капак в момента лалетата са слаби! Бразилия в момента е с класи над Холандия, въпреки, че селесао не блести, така както сме свикнали от другите мондеали!!!
Прогноза 2:4 и селесао заслужено отиват на 1/2 финал!
Според мен Холандия играе икономично , а не трагично . Защото се пази за този мач . Не правят грешката като на други първенства да мачкат в началото и после да се дънят рано . Помни ми думата в тоя мач ще видиш истинската Холандия .