1/8 финал САЩ-Гана

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

fan59
Контакти:

Re: 1/8 финал САЩ-Гана

Мнениеот fan59 » 26 юни 2010 16:29

enguerino написа:
fan59 написа:Прогнозка: като гледам програмата, победителят от този мач прескача и следващия, и отива на полуфинал срещу Бразилия.

Не знам къде забравяш Уругвай.

Довечера приключват, 19.45 българско и РЮАско време.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 26 юни 2010 17:42

Levski_1914 forever написа:
YANTRA_FOREVER написа::mrgreen: хаха Как пък решихте ,че САЩ са по-силни.Два напълно равностойни отбори ,но пък Гана има по-силни играчи като индивидуалности.

Абсолютно правилно,изключение може би прави Лендън Донован............но не съм сигурен!

Именно той ще направи разликата, между двата отбора.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юни 2010 18:04

Blue_Girl написа:
Levski_1914 forever написа:
YANTRA_FOREVER написа::mrgreen: хаха Как пък решихте ,че САЩ са по-силни.Два напълно равностойни отбори ,но пък Гана има по-силни играчи като индивидуалности.

Абсолютно правилно,изключение може би прави Лендън Донован............но не съм сигурен!

Именно той ще направи разликата, между двата отбора.
:mrgreen:

Този пък каква разлика може да направи :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
baggio
Контакти:

Мнениеот baggio » 26 юни 2010 18:13

Гана са по-бързи и физически са по-подготвени, следователно продължават...

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 26 юни 2010 18:24

Xanko написа:
merdanski написа:
Xanko написа:Лично аз мисля, че Гана ще бие и да са по-слаби ще бият спомнете си първенството в Азия, мисля дори че ще са на полуфинал африканците. пък и Гана са световни до 21 години нормално е точно те от континента домакин да продължат и да го представят в първата четворка.

Та доколкото си спомням първенството в Азия Гана го гледаха като нас по телевизите ;)

Имах предвид Южна Кореа как стигна четворката та затова казах дори и да не са по-силни ще бият, ако си спомняш първенството в Азия сигурно си спомняш как отпаднаха САЩ тогава от Германия сега може да им се случи същото, ако се наложи т.е африканския отбор е по-слаб.

Възможно но едва ли...
Това му харесвам на това световно-няма очевадно толериране на даден отбор
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 26 юни 2010 18:30

Какво е африканският футбол-овладяване на топката безумно безидейно тичане.Гана имат някакви наченки на организирана игра,но е ясно-търсене на извеждащи подавания към Гиан или Мунтари( не вярвам още в началото да играят и двамата)...
А при гиганти като Боканегра малко е безумен този начин на игра
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 26 юни 2010 18:36

merdanski написа:Какво е африканският футбол-овладяване на топката безумно безидейно тичане.Гана имат някакви наченки на организирана игра,но е ясно-търсене на извеждащи подавания към Гиан или Мунтари( не вярвам още в началото да играят и двамата)...
А при гиганти като Боканегра малко е безумен този начин на игра

Напълно съм съгласен, но Гана според мен са най-силния африкански отбор. Приличат ми не на африканци, а на по-матови бразилци. :lol:
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 юни 2010 19:58

Твърдо съм за САЩ в този мач , адски много ме кефи бързият им скоростен футбол , гарниран с техника и физика :) Проблемът им е , че в защита лесно допускат голове , така че може би ще има попадения в този мач :mrgreen: Донован , Демпси , Алтидор , Еду и Брадли-младши са отлични футболисти , а иначе се надявам да няма подпиране за Гана :evil: Досега американците са най-орязаният от съдиите отбор - 2 абсолютно чисти гола им бяха отменени със Словения и Алжир , бяха ощетени и на миналото световно точно срещу Гана , а през 2002 пък в мача им с Германия имаше чиста игра с ръка на Торстен Фрингс на голлинията на Кан :roll:
Много са ми интересни хората , които псуват Америка и я мразят , а същевременно ходят на бригади там , пичове , никой не ви е спрял да ходите в Русия , Китай или КНДР :lol: :lol: :lol: Нормално е по-слабият да мрази силните и богатите , винаги е било така и винаги ще бъде ;)
Изображение

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 26 юни 2010 20:44

Що ли си мисля че този мач ще продължи повече от 90 минути
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Върни се в “World Cup 2010”