enguerino написа:fan59 написа:Прогнозка: като гледам програмата, победителят от този мач прескача и следващия, и отива на полуфинал срещу Бразилия.
Не знам къде забравяш Уругвай.
Довечера приключват, 19.45 българско и РЮАско време.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
enguerino написа:fan59 написа:Прогнозка: като гледам програмата, победителят от този мач прескача и следващия, и отива на полуфинал срещу Бразилия.
Не знам къде забравяш Уругвай.
Levski_1914 forever написа:YANTRA_FOREVER написа::mrgreen: хаха Как пък решихте ,че САЩ са по-силни.Два напълно равностойни отбори ,но пък Гана има по-силни играчи като индивидуалности.
Абсолютно правилно,изключение може би прави Лендън Донован............но не съм сигурен!
Blue_Girl написа:Levski_1914 forever написа:YANTRA_FOREVER написа::mrgreen: хаха Как пък решихте ,че САЩ са по-силни.Два напълно равностойни отбори ,но пък Гана има по-силни играчи като индивидуалности.
Абсолютно правилно,изключение може би прави Лендън Донован............но не съм сигурен!
Именно той ще направи разликата, между двата отбора.
Xanko написа:merdanski написа:Xanko написа:Лично аз мисля, че Гана ще бие и да са по-слаби ще бият спомнете си първенството в Азия, мисля дори че ще са на полуфинал африканците. пък и Гана са световни до 21 години нормално е точно те от континента домакин да продължат и да го представят в първата четворка.
Та доколкото си спомням първенството в Азия Гана го гледаха като нас по телевизите![]()
Имах предвид Южна Кореа как стигна четворката та затова казах дори и да не са по-силни ще бият, ако си спомняш първенството в Азия сигурно си спомняш как отпаднаха САЩ тогава от Германия сега може да им се случи същото, ако се наложи т.е африканския отбор е по-слаб.
merdanski написа:Какво е африканският футбол-овладяване на топката безумно безидейно тичане.Гана имат някакви наченки на организирана игра,но е ясно-търсене на извеждащи подавания към Гиан или Мунтари( не вярвам още в началото да играят и двамата)...
А при гиганти като Боканегра малко е безумен този начин на игра
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта