Кой мач да излъчви БНТ довечера?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Кой мач да излъчви БНТ довечера?
Някой знае ли хубаво радио, което ще предава Япония - Камерун. Изискването ми е да не е голямо разминаването с картината от eurovisionsports 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Томи, жалко, че с Rkk закрихме добрто старо радио shout
Щеше да има и радио, което да ти коментира
Сега освен да слушаш Гонг друго не се сещам

Щеше да има и радио, което да ти коментира

Сега освен да слушаш Гонг друго не се сещам

MORSKI написа:Аахаха , аз нищо не мога да направя.... То не зависи от менАз съм никой в тази телевизия- най-много да ми теглят една тлъста
Иначе, ако пуснат другия мач- ще се сърдят феновете на "лалетата", защо не ги дават...
А те не са малко
Пък и има начин- в сайта ще има стрийм
Ще ме прощаваш, ама да ви пикам на стрийма

Феновете на лалетата няма за какво да се сърдят .... Все пак след като България не участва мисля,че дори в интерес на телевизията е да дават мача с интрига ... ама на кой му пука ... явно всичко зависи от ТВЪРДОГЛАВИ ГЛУПАВИ ИДИОТИ
Неска нашият любимец Куиляреля вкара адския гол 

MORSKI написа:Аахаха , аз нищо не мога да направя.... То не зависи от менАз съм никой в тази телевизия- най-много да ми теглят една тлъста
Иначе, ако пуснат другия мач- ще се сърдят феновете на "лалетата", защо не ги дават...
А те не са малко
Това ,че си никой е ясно...Не те познавам.Що заблуждаваш хората?А по темата-Футболен мач ,естествено.

РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
Дания - Япония !
МЕЦИ написа:MORSKI написа:Аахаха , аз нищо не мога да направя.... То не зависи от менАз съм никой в тази телевизия- най-много да ми теглят една тлъста
А те не са малко
Това ,че си никой е ясно...Не те познавам.Що заблуждаваш хората?А по темата-Футболен мач ,естествено.Има програма
...
[offtopic]Ти ако не се изсереш някъде няма да го бъде

Гледам още не си махнал плавниците

MORSKI написа:МЕЦИ написа:MORSKI написа:Аахаха , аз нищо не мога да направя.... То не зависи от менАз съм никой в тази телевизия- най-много да ми теглят една тлъста
А те не са малко
Това ,че си никой е ясно...Не те познавам.Що заблуждаваш хората?А по темата-Футболен мач ,естествено.Има програма
...
:mrgr[offtopic]Ти ако не се изсереш някъде няма да го бъде een: Теб пък кой те питаГосподин "някой"
Гледам още не си махнал плавниците[/offtopic]
MORSKI":mrgr[offtopic]Ти ако не се изсереш някъде няма да го бъде een: Дали думата в болд е обидна или е позволена на хора представящи се за работещи в БНТ?
Виждам ,че си млад човек-липсващите ти първи седем години го показват...
Последна промяна от МЕЦИ на 24 юни 2010 20:24, променено общо 2 пъти.
За хора, които си нямат грам понятие, а гледат само да злобеят и да се правят на интересни, чиито животец е осмислен от плавниците на аватара им- никак не е обидна, а си е точно на място...
При теб и последвалите седем не са помогнали като гледам...
И другия път преди да се опиташ да коментирташ някой и да се правиш на забавен и осторумен- преди това го опознай...
Понеже ставаш смешен...
И другия път преди да се опиташ да коментирташ някой и да се правиш на забавен и осторумен- преди това го опознай...
Понеже ставаш смешен...
MORSKI написа:За хора, които си нямат грам понятие, а гледат само да злобеят и да се правят на интересни, чиито животец е осмислен от плавниците на аватара им- никак не е обидна, а си е точно на място...
Понеже ставаш смешен...
Искаш да те опозная?