САЩ-Алжир

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
2OLEGEND
Контакти:

Re: САЩ-Алжир

Мнениеот 2OLEGEND » 23 юни 2010 00:34

САЩ трябва да бият,щото Алжир са терористи... :) :mrgreen: :)
GLORY GLORY GLORY MAN.UNITED!!!

Потребителски аватар
Nassy
Контакти:

Мнениеот Nassy » 23 юни 2010 00:50

3:0 за САЩ
Изображение

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 23 юни 2010 00:52

Сащ трябва да бият Алжир да станат с 5 точки и Словения да завърши Х с Англия и да си отиват на острова :evil: :evil:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 23 юни 2010 01:19

2OLEGEND написа:САЩ трябва да бият,щото Алжир са терористи... :) :mrgreen: :)

Правилна прогноза,при несъмнено ЖЕЛЯЗНА логика :lol: :lol: :lol:
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 юни 2010 01:39

Този мач е Х и американци и алжирци напускат първенството :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 23 юни 2010 02:08

Алжир не са лош отбор но просто не мога да си представя как вкарват гол

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 юни 2010 02:55

Страшно съм раздвоен за този мач :lol: От една страна много се кефя на футбола , който показват САЩ и след Германия те са ми любимци на световното :mrgreen: От друга - за Алжир ще играе Райс Мболи и в никакъв случай не искам да получава голове във вратата си :roll: Затова да го направим така - САЩ-Алжир 0:0 след феноменални спасявания на Райс и Словения - Англия 1:1 , като Англия отпада заради по-малко вкараните си голове :lol: :lol: :lol: А Мболи е купен от Ман Юнайтед за 2 млн евро 8-)
Все пак , ако се абстрахираме от това , би трябвало САЩ да победят с 1-2 гола , а за Райс съм сигурен , че ще бъде стабилен както винаги :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 23 юни 2010 03:02

Viktor4o_Rs написа:Страшно съм раздвоен за този мач :lol: От една страна много се кефя на футбола , който показват САЩ и след Германия те са ми любимци на световното :mrgreen: От друга - за Алжир ще играе Райс Мболи и в никакъв случай не искам да получава голове във вратата си :roll: Затова да го направим така - САЩ-Алжир 0:0 след феноменални спасявания на Райс и Словения - Англия 1:1 , като Англия отпада заради по-малко вкараните си голове :lol: :lol: :lol: А Мболи е купен от Ман Юнайтед за 2 млн евро 8-)
Все пак , ако се абстрахираме от това , би трябвало САЩ да победят с 1-2 гола , а за Райс съм сигурен , че ще бъде стабилен както винаги :mrgreen:

:mrgreen: хвана 2 пъти топката и вече 2 млн :lol: виж какво правят вратарите на Щвейцария и Гърция - Диего Беналио и Цорбас, по-скоро те ще отидат в някой голям отбор
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 юни 2010 03:12

"Специалисте" , Цорвас се казва гръцкият вратар - това първо , второ - казах го в малко шеговит тон за 2 милионата евро , но ще видиш , че ще бъде продаден за не по-малко от 1 млн ;) И не го казвам , защото е хванал 2 пъти топката , а защото съм му гледал всички мачове за Славия и знам какво може 8-) Да не говорим , че е млад , с френски паспорт и дисциплиниран , не ходи по дискотеки да се налива ;) Така че злобата и завистта не са хубаво нещо , пръскай се от яд , че имаме вратар на световното и ще го продадем за много пари :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 23 юни 2010 03:42

Viktor4o_Rs написа:"Специалисте" , Цорвас се казва гръцкият вратар - това първо , второ - казах го в малко шеговит тон за 2 милионата евро , но ще видиш , че ще бъде продаден за не по-малко от 1 млн ;) И не го казвам , защото е хванал 2 пъти топката , а защото съм му гледал всички мачове за Славия и знам какво може 8-) Да не говорим , че е млад , с френски паспорт и дисциплиниран , не ходи по дискотеки да се налива ;) Така че злобата и завистта не са хубаво нещо , пръскай се от яд , че имаме вратар на световното и ще го продадем за много пари :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Няма за какво да ме е яд, в последното ти изречение ми стана доста весело :lol: а той да беше поне българин и да му се радваш толкова, след 3-4 години даже няма да си спомня, че е бил в България, а най-много трябва да се радва бай Венци, наистина добра пара ще прибере особено след участието му на Световното, така че едва ли точно и ти ще го продаваш като казваш ''ще го продадем'' да не ти се полага част от трансфера :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “World Cup 2010”