САЩ-Алжир
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- vladitol
- Контакти:
Re: САЩ-Алжир
Сащ трябва да бият Алжир да станат с 5 точки и Словения да завърши Х с Англия и да си отиват на острова

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- merdanski
- Контакти:
2OLEGEND написа:САЩ трябва да бият,щото Алжир са терористи...![]()
![]()
Правилна прогноза,при несъмнено ЖЕЛЯЗНА логика
Този мач е Х и американци и алжирци напускат първенството 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Алжир не са лош отбор но просто не мога да си представя как вкарват гол
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Страшно съм раздвоен за този мач
От една страна много се кефя на футбола , който показват САЩ и след Германия те са ми любимци на световното
От друга - за Алжир ще играе Райс Мболи и в никакъв случай не искам да получава голове във вратата си
Затова да го направим така - САЩ-Алжир 0:0 след феноменални спасявания на Райс и Словения - Англия 1:1 , като Англия отпада заради по-малко вкараните си голове
А Мболи е купен от Ман Юнайтед за 2 млн евро
Все пак , ако се абстрахираме от това , би трябвало САЩ да победят с 1-2 гола , а за Райс съм сигурен , че ще бъде стабилен както винаги
Все пак , ако се абстрахираме от това , би трябвало САЩ да победят с 1-2 гола , а за Райс съм сигурен , че ще бъде стабилен както винаги

Viktor4o_Rs написа:Страшно съм раздвоен за този мачОт една страна много се кефя на футбола , който показват САЩ и след Германия те са ми любимци на световното
От друга - за Алжир ще играе Райс Мболи и в никакъв случай не искам да получава голове във вратата си
Затова да го направим така - САЩ-Алжир 0:0 след феноменални спасявания на Райс и Словения - Англия 1:1 , като Англия отпада заради по-малко вкараните си голове
![]()
![]()
А Мболи е купен от Ман Юнайтед за 2 млн евро
![]()
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
"Специалисте" , Цорвас се казва гръцкият вратар - това първо , второ - казах го в малко шеговит тон за 2 милионата евро , но ще видиш , че ще бъде продаден за не по-малко от 1 млн
И не го казвам , защото е хванал 2 пъти топката , а защото съм му гледал всички мачове за Славия и знам какво може
Да не говорим , че е млад , с френски паспорт и дисциплиниран , не ходи по дискотеки да се налива
Така че злобата и завистта не са хубаво нещо , пръскай се от яд , че имаме вратар на световното и ще го продадем за много пари

Viktor4o_Rs написа:"Специалисте" , Цорвас се казва гръцкият вратар - това първо , второ - казах го в малко шеговит тон за 2 милионата евро , но ще видиш , че ще бъде продаден за не по-малко от 1 млнИ не го казвам , защото е хванал 2 пъти топката , а защото съм му гледал всички мачове за Славия и знам какво може
Да не говорим , че е млад , с френски паспорт и дисциплиниран , не ходи по дискотеки да се налива
Така че злобата и завистта не са хубаво нещо , пръскай се от яд , че имаме вратар на световното и ще го продадем за много пари
![]()
![]()
Няма за какво да ме е яд, в последното ти изречение ми стана доста весело
---------------------------------------