Мач №30: Португалия - КНДР
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Мач №30: Португалия - КНДР
Кристалното ми кълбо вижда едно Х-че в тоя мач
Все си мисля, че Португалия няма да спечелят днес...а и не подценявайте корейците!

- merdanski
- Контакти:
1-1 за мен е напълно възможен резултат.Направи ми впечатление,че корейците играят организирано в защита и че правят бързи контри,макар и 2-3 за цял мач.Не изключвам,фактът,че Португалия ще атакува 90 мин.,понеже едва ли ще бият Бразилия в третият мач,което пък дава шансове на корейската контраатака.Така че Х и последните мачове решават вторият в групата
-
- Контакти:
1:0.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Португалия ще изиграе вторият си мач от Група H срещу отбора на КНДР, като днес всички фенове и специалисти на този спорт очакват победа за отбора воден от Карлос Кйерос. Първият финалист от Група H е вече ясен и това е отбора на Бразилия, който вчера се наложи с категоричното 3-1 над Кот Д'Ивоар и по този начин си осигури шест точки в актива, които са напълно достатъчни на карьоките, за да продължат напред. Португалия има една точка, след като завършиха наравно (0-0) в първата си среща с отбора на Кот Д'Ивоар. КНДР все още няма спечелена точка на Мондиал 2010, но днес ще се надяват да постигнат нещо повече от мача с Бразилия (1-2). Това е второ участие на КНДР на Световно Първенство, като първото им такова бе през 1966, когато стигнаха 1/4 финал и там срещнаха именно Португалия! Срещата през делчната 1966 год. завърши с категорична победа на Португалия с 5-3, точно каквото се очаква и днес. Всички играчи от символичните домакини са на лице, а ние от екипа на ПроСокър горещо ви препоръчваме победа за отбора на Карлос Кйерос.
--------------------------------
прогноза от http://www.b1x2.tk
--------------------------------
прогноза от http://www.b1x2.tk
Вие пък съвсем издигнахте тея корейци.Днес Португалия ще играе за своето класиране и няма да им пусне аванта.Вече е време един европейски отбор да се отпуши и да покаже къде се играе най добрия футбол.
Португалците нямат идея как да атакуват по сгъстена защита. Така че ще се надяват на КР9 да направи някой пробив или да измлати някоя тупалка от 30 метра. КНДР са много сплотен и сърцат отбор и предполагам че ще имат няколко добри положения. Логиката клони да се заложи на Португалия, но аз мисля че може да има изненада и мача ще завърши наравно. 1:1
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Айде пичове севернокорейци,хората играят за родината,а сега като знаят,че ще ги гледат и на живо в КНДР сигурно ще хвърчат,лично аз ще гледам мача с голям интерес,просто са ми симпатични като игра,дано поне се доберат до равен и разбира се да имат късмет.
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
-
Труден мач за португалците ....
Все пак > 1 : 0 за иберийците !
Би било нелепо, ако не го вземат тоя мач !

Все пак > 1 : 0 за иберийците !
Би било нелепо, ако не го вземат тоя мач !
Победа за Португалия, без проблем и поне 2 гола разлика.
Но въпреки това съм съгласен, че сигурни мачове няма.
Но въпреки това съм съгласен, че сигурни мачове няма.
LIVERPOOL RULZZ
- vladitol
- Контакти:
buffon написа:Вие пък съвсем издигнахте тея корейци.Днес Португалия ще играе за своето класиране и няма да им пусне аванта.Вече е време един европейски отбор да се отпуши и да покаже къде се играе най добрия футбол.
Ние и Италианците издигнахме ама ...

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,