Мач №29: Бразилия - Кот д`Ивоар

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

steffaka
Контакти:

Re: Мач №29: Бразилия - Кот д`Ивоар

Мнениеот steffaka » 21 юни 2010 00:44

Наивно е,да се смята,че бразилците са големият фаворит - имат СЕРИОЗНИ проблеми - като се започне с халфовете,защитата,и се завърши с тренера !!! Зле построен отбор,разчитащ на импровизация - ЦИГАНСКИ номера !!! Едвам оттърваха кожата срещу КНДР(с случайния им първи гол),и с двата гола с ръка в следващия мач !!!Просто една една силна халфова линия би ги смазала !!! Но,нека видим какво ще се случи по-нататък !!!МНОГО Силно съм възмутен от коментара на мача тази вечер(а и въобще) - то бива,бива,ама чак па толкова пристрастен коментар не бях чувал,е !!! Значи,ако на коментаторите просто им се гледа мача - да си седнат у тях,и да си коментират пред жена им мача е - просто толкова неприятно и пристрастено коментиране - то едно,че най-непрофесионалната телевизия излъчва мачовете,ама пък поне да бяха наели професионалсти за мачовете !!! Докога ли мухлясалата БНТ ще излъчва световното е(а и европейското),ДОКОГА ?!?Сигнал нямали,не знам си кво нямали - а по другите телевизий всичко е наред !!! Да си излъчват там, гейските игри - хандбал,волейбол,и нам си къв бол,и да оставят Крал Футбол на професионалистите да водят нещата !!!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 21 юни 2010 00:54

megan fox написа:Това за сметките и аз си го мисля, но за Бразилия има един сериозен минус - те играят преди испанците. Т.е. първо ще се реши съдбата на групата на селесао и едва тогава ще стане ясно какво става в групата на Ла Фурия! Т.е. бразилците просто не могат да си правят сметки, защото всичко ще се реши от предпоследният мач за груповата фаза: Испания - Чили.

Аз мисля, че тая група се комбинира с групата на Англия, САЩ, Алжир и Словения, т.е. първия от едната играе с втория от другата на 1/8 финала. После на 1/4 финал са с победителите от двойките в група А и група В и на полуфинал с победителите от другата половина на схемата. А гр. С играят в същия ден, ама от 17,00, а гр.D са от 21,30, датата би трябвало да се пада 23-ти, ако съм я сметнал правилно.

П.П. Погледнах в програмата - така е, както си го мисля: http://worldcup.gong.bg/wc2010_program.php
Последна промяна от защо на 21 юни 2010 00:59, променено общо 1 път.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 21 юни 2010 00:58

защо написа:
megan fox написа:Това за сметките и аз си го мисля, но за Бразилия има един сериозен минус - те играят преди испанците. Т.е. първо ще се реши съдбата на групата на селесао и едва тогава ще стане ясно какво става в групата на Ла Фурия! Т.е. бразилците просто не могат да си правят сметки, защото всичко ще се реши от предпоследният мач за груповата фаза: Испания - Чили.

Аз мисля, че тая група се комбинира с групата на Англия, САЩ, Алжир и Словения, т.е. първия от едната играе с втория от другата на 1/8 финала. После на 1/4 финал са с победителите от двойките в група А и група В и на полуфинал с победителите от другата половина на схемата. А гр. С играят в същия ден, ама от 17,00, а гр.D са от 21,30, датата би трябвало да се пада 23-ти, ако съм я сметнал правилно.

Добре го мислиш,но си далеч от истината...Колегата в горният пост е прав
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 юни 2010 00:58

защо написа:Аз мисля, че тая група се комбинира с групата на Англия, САЩ, Алжир и Словения, т.е. първия от едната играе с втория от другата на 1/8 финала. После на 1/4 финал са с победителите от двойките в група А и група В и на полуфинал с победителите от другата половина на схемата. А гр. С играят в същия ден, ама от 17,00, а гр.D са от 21,30, датата би трябвало да се пада 23-ти, ако съм я сметнал правилно.

Не, групата на селесао се комбинира с тази на Испания..., та още на 1/8 финал може да гледаме Бразилия - Испания ;)

Групата на САЩ и Англия се комбинира с тази на Германия, та на 1/8 финал може и да гледаме супермача Германия - Англия ;)

Edit:
Явно си видял, че си объркал групите. ;)

Бразилия са в група "G", Испания са в група "Н". ;)
Германия са в група "D", Англия са в група "C". ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 21 юни 2010 01:08

Така е, писал съм глупости, не знам защо бях решил че това е група D, тя е G и си е точно така, както сте го написали. :oops:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 21 юни 2010 01:22

Е, това за сметките си остава, бразилците нямат нужда от победа и могат да направят подарък на португалците, само че Испания, или май Швейцария, ще си избира противник. Та бразилците могат спокойно и да си паднат, особено ако Португалия не успее да бие КНДР.

Потребителски аватар
todorK
Контакти:

Мнениеот todorK » 21 юни 2010 01:57

10 малки, глупави, негърчета. Защо се опитваха да осакатят отбора на Бразилия преди мача им с Португалия? Все пак загуба на Португалия в последния им мач в групата е единствения шанс на Кот д'Ивоар да продължат.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 юни 2010 02:06

todorK написа:10 малки, глупави, негърчета. Защо се опитваха да осакатят отбора на Бразилия преди мача им с Португалия? Все пак загуба на Португалия в последния им мач в групата е единствения шанс на Кот д'Ивоар да продължат.

Бе не е единственият им шанс..., ако КНДР победи Португалия, тогава групата яко ще се завърже! ;)
Бразилия ще се е класирала с 6 точки, втори ще са корейците с 3, а Португалия и слоновете ще са последни с 1 точка и всичко ще се реши в последният кръг. Селесао няма да си позволи да загуби от Португалия! Дори да не ги бие, няма да загуби, и ако Кот д'Ивоар бият КНДР... слоновете ще имат шанс за класиране. ;) Да не говорим, че Северна Корея може да изхвърли Португалия и слоновете с 2 победи срещу тях! ;) И тогава мача на Бразилия с Португалия няма да има значение! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 21 юни 2010 02:19

Бразилия може да си вземе и трите мача в групата и тогава кой ще бъде втория отбор ще се реши от мачовете между другите 3 отбора. Надявам се на здрава борба и въртележки между другите 3 отбора. 8-)
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Върни се в “World Cup 2010”