Петър Василев - коментатор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: ПЕТЪР ВАСИЛЕВ?????

Мнениеот niki87 » 19 юни 2010 15:36

maximalniq написа:На мен пък ми харесва.И гласът му и начина му на коментиране на мачовете... :?

Подкрепям.И на мен ми допада като коментатор :?

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Петър Василев - коментатор?

Мнениеот eelche » 19 юни 2010 16:04

http://vbox7.com/play:9d99d8b5

ХРИСТО,КАЖИ МИ,КАК Е ВЪЗМОЖНО?! :) :) :)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 19 юни 2010 16:36

Петър Василев е най-добрия коментатор на това Световно от нашите.Вярно много злоба има в мненията на много от вас.Какво искате?Някое немско или английско дърво да повтаря имената на играчите като робот?!Това сигурно му се вика професионализъм,нито са ми проблем някакви HD-та или някакви там претенции,ние сме България и сме уникални по свой си начин,вкюлчително и с футболните коментатори.Какво дразнещо има в това да каже "приятели на футбола","кожено кълбо" и "11 метров удар" вместо да повтаря като идиот съответно "зрители","топка" и "дузпа"?!Точно това е професионализма,да може да ти тече мисълта и да обясняваш случващото се на терена като придаваш нужната емоция и лично мнение,когато е подходящо,друг е въпроса,че от това,което чета в тази тема,аудиторията е пълна с дебили.Тези,които не са,оценяват правилно нещата.

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Мнениеот alcho » 19 юни 2010 16:58

Кашчей написа:
alcho написа:Искам да добавя:
6. "притежава добра линейна скорост" - е това никога не съм го разбирал - това някаква друга скорост ли е, различна от обикновената? И има ли нелинейна скорост - наистина не разбирам .....
7. "Спести усилия" - това Пепи Василев го употребява много често, обикновено придружено с укорителен тон .

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 1%81%D1%82

Разби ме, пич!!! Много благодаря! Сериозно ! Не съм го знаел, а и по физика тотално съм отсъствал. Очевидно има линейна и ъглова скорост. Явно Пепи Василев е ерудиран. Само ми се иска да знам футболист с добра ъглова скорост ...

devl77
Контакти:

Мнениеот devl77 » 19 юни 2010 17:09

Онзи ден каза голям лаф. Не си спомням точно на кой мач, но изръси фразата "направи страхотен фалцов удар със замах". И много често казва "вратаря с поглед отклонил топката".
Понякога спирам звука и не ги слушам, а си пускам ДАРИК!!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 19 юни 2010 18:01

Че в България свестните журналисти са кът (то май само тези по диемите и нова спорт стават за нещо) е ясно. Едно не може да им се отрече на тия от Канала - понякога пускат такива тъпизми, че се спукваш от смях. Аз друго не мога да разбера - чий го дири на Диков щерката в студиото преди, по време и след мачовете?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Kapetano
Контакти:

Мнениеот Kapetano » 19 юни 2010 18:01

По отношение на Царя на шаблона мога само да издам една подробност от биографията му,за да допълните предствата си за него.Той е единственият боксьор,завършил с профил "Хандбал" във ВИФ,поради некадърност... :)

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 19 юни 2010 18:54

коментатор? моля?!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 юни 2010 19:26

alcho написа:
Кашчей написа:
alcho написа:Искам да добавя:
6. "притежава добра линейна скорост" - е това никога не съм го разбирал - това някаква друга скорост ли е, различна от обикновената? И има ли нелинейна скорост - наистина не разбирам .....
7. "Спести усилия" - това Пепи Василев го употребява много често, обикновено придружено с укорителен тон .

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 1%81%D1%82

Разби ме, пич!!! Много благодаря! Сериозно ! Не съм го знаел, а и по физика тотално съм отсъствал. Очевидно има линейна и ъглова скорост. Явно Пепи Василев е ерудиран. Само ми се иска да знам футболист с добра ъглова скорост ...

Ако си гледал Любимец 13, там имаше един такъв, който много добре се въртеше около топката.Жалко, че центробежната сила беше по-силна от центростремителната му ;) :mrgreen: :mrgreen:

Сега малко по темата:
Никога не съм харесвал Петър Василев, но явно такива са възможностите на БНТ, като се има предвид какви пари се пръскат за хонорар на един явно доказан Пъпеш, вместо да се дават добри заплати на качествени водещи и коментатори.Трудно можем да искаме от български коментатор да бъде като латиноамерикански, защото просто темпераментът ни е друг.Лично на мен ще ми е много интересно, ако всички критикари от тук ги сложат пред микрофона в някое студио и да трябва 90 минути да говорят само умни и смислени неща...как ли ще се справят?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 19 юни 2010 21:03

Поне да гледат схемата преди мача, кой какъв играе, какъв пост имам предвид... а не, топката е в десния бек, ти да казваш че с топката играе лявото крило :shock:

Или на Словения - Сащ вчера, Новакович центрира от тъча, оня вика "центриране към Новакович", и в следващия кадър дават Новакович до асистент рефера - следете им малко движението на играчите.... :!:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “World Cup 2010”