Мач №21: ГЕРМАНИЯ- СЪРБИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- Chosz
- Контакти:
Re: Мач №21: ГЕРМАНИЯ- СЪРБИЯ
Ебати групата се получи. Ако утре Австралия бият Гана, всичките отбори са с по 3 точки и в последния кръг който бие се класира. Ще бъде кърваво при всички положения 

Ми така е, аз още след мача с Австралия казах, че защитата им не е достатъчно здрава на германците, за да станат шампиони, а и отпред срещу по-затворен отбор трудно ще има такива гениални 30-метрови пасове. Големите фаворити са Испания, Бразилия и Аржентина (може би и Англия и Холандия, ама да ги видиме още един мач, в първия кръг бяха толкова икономични, че нищо не личеше, нито слабости, нито силности
).

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
SHAKOMINATORA написа:Мммммм да!Май само това можеш да измислиш като "обида" , но то е нормално за капацитет като теб
Ние феновете на отборите с по 1 титла не сме фенове заради титлите , за разлика от такива нещастници като теб
Мирише ми на прегоряла немска машина! ММММММММММММММММММММММ ДА!

Тцтцтц

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
SHAKOMINATORA написа:Viktor4o_Rs написа:Преди пороя от комплексарщини на фенове на отбори с по 1 титла или без такава , искам да питам : Ако накрая Германия , Гана и Сърбия са с по 6 точки кое е определящо - мачовете между 3-те тима само и головата разлика , или головата разлика въобще ?
Мммммм да!Май само това можеш да измислиш като "обида" , но то е нормално за капацитет като теб
Ние феновете на отборите с по 1 титла не сме фенове заради титлите , за разлика от такива нещастници като теб
Аз мога да измисля много обиди , но няма смисъл да падаме на просташко ниво , въпреки че ми е криво

- merdanski
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Преди пороя от комплексарщини на фенове на отбори с по 1 титла или без такава , искам да питам : Ако накрая Германия , Гана и Сърбия са с по 6 точки кое е определящо - мачовете между 3-те тима само и головата разлика , или головата разлика въобще ?
първо се гледат точките на отборите.След това головата разлика на всеки отбор поотделно.При равенство в головата разлика предимство има този,с повечето вкарани.При ново равенство в критериите се гледат мачовете помежду им.Предимство има отбора,победил в директен двубой,а след това който е вкарал повече на другия и получил по-малко от другия.На последно място при абсолютно равни показатели отново под внимание се взима позицията на отбора в класацията на ФИФА-който е по-напред-продължава.
нищо особено не е станало..немците бият африканеро и срещат англичаните...в мача на истината-кой-кого!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Определено се очертава балкански комплекс за Германия :
САЩ 94 - България - Германия 2:1
квалификациите за Евро 96 - България - Германия 3:2
Франция 98 - равенство със Югославия , позорна загуба с 0:3 от Хърватска
Евро 2000 - хикс с Румъния
Евро 2008 - загуба от Хърватска 1:2
ЮАР 2010 - загуба от Сърбия 0:1
САЩ 94 - България - Германия 2:1
квалификациите за Евро 96 - България - Германия 3:2
Франция 98 - равенство със Югославия , позорна загуба с 0:3 от Хърватска
Евро 2000 - хикс с Румъния
Евро 2008 - загуба от Хърватска 1:2
ЮАР 2010 - загуба от Сърбия 0:1

merdanski написа:Viktor4o_Rs написа:Преди пороя от комплексарщини на фенове на отбори с по 1 титла или без такава , искам да питам : Ако накрая Германия , Гана и Сърбия са с по 6 точки кое е определящо - мачовете между 3-те тима само и головата разлика , или головата разлика въобще ?
първо се гледат точките на отборите.След това головата разлика на всеки отбор поотделно.При равенство в головата разлика предимство има този,с повечето вкарани.При ново равенство в критериите се гледат мачовете помежду им.Предимство има отбора,победил в директен двубой,а след това който е вкарал повече на другия и получил по-малко от другия.На последно място при абсолютно равни показатели отново под внимание се взима позицията на отбора в класацията на ФИФА-който е по-напред-продължава.
Позицията на отбора в класацията на ФИФА не се гледа

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Аз мога да измисля много обиди , но няма смисъл да падаме на просташко ниво , въпреки че ми е кривоНикога не съм подкрепял който и да е отбор заради титлите , както ти показва аватара ми
Радвам се , че си се припознал във визираните от мен хора
![]()
![]()
Май бързо забрави как беше един от най-дейните след мачовете на Франция,Англия и други отбори. Не е лесно когато ти дойде и на теб нали?

-
- Контакти:
niki87 написа:SHAKOMINATORA написа:Мммммм да!Май само това можеш да измислиш като "обида" , но то е нормално за капацитет като теб
![]()
Тцтцтц...Не ти е лесно,човече,ама никак
![]()
Така си мислиш

Ники знам колко ти е трудно , но можем да го преживеем ако сме единни!