ТВ Бисери СП 2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: ТВ Бисери СП 2010

Мнениеот AnalBreaker » 18 юни 2010 01:43

Alex написа:Е, извинявайте, ама някой хора рпекаляват с критиките. Коментаторите не правят някакви катастрофални грешки (да съживят някой трагично самоубил се например), а в голямата си част "бисерите" са си изречения, казани с умисъл. Много по-добре така, отколкото некав скучноват и отегчителен коментар. Аз се радвам коментаторите като се бъзикат и вкарват някакви по-свежи реплики, а не използват само 10-тина заучени фрази и толкоз... :)

Абе ,човек, май не разбираш целта на темата? Всичко се прави с цел в края на деня да си отвориш темата и да се поразвеселиш преди лягане ;) Аз лично доста се забавлявам и съм сигурен, че и след световното ще си разгращам страниците на темичката.
в голямата си част "бисерите" са си изречения, казани с умисъл
в това няма спор, но все пак са забавни :) . Надявам се да не приемате толкова на вътре нещата :P Наистина има някои икривени душици във форума, които пишат нещо, което изобщо не е забавно, поне за мен. :cry:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

techko
Контакти:

Re: Пешо Прасето

Мнениеот techko » 18 юни 2010 02:30

urkoto написа:
Optimus написа:Нека уточним някои важни детайла. Петър Василев не е никакъв Петел (това той сам си го измисли). Откакто ни мъчи - повече от 25 години - той винаги ми е бил известен като Пешо Прасето. Така му викаше баща ми, така му викам и аз.

Този човек ми е по-противен от Осама бен Ладен, Азис и Емилия Масларска взети заедно. Гласът му е отвратителен и не става за микрофон. Не знае играта и играчите, влачи едни и същи клишета от години. При все това се налага да го търпим от години защото в БНТ е така - на никой не му дреме за зрителите. Диема и другите телевизии дръпнаха защото се учеха от най-добрите -Скай, Евроспорт и т.н. Само в БНТ царуват династии.

Та искам да му кажа на Пешо П. - ако четеш това бате, много, ама много те моля да си вземеш смачкания каскет и да се оттеглиш. Аз лично съм готов всеки месец да добавям към пенсията ти. Просто много се страхувам че ако не се оттеглиш някой фен може да го избие на агресия...

А аз дотогава ще си гледам Скай Спортс в ХД и ще слушам нормален коментар... :lol:

+ безкрайност

Не че защитавам Петър Василев,по-скоро си прав за него,но не разбирам какво ми хвалиш тия тъпанари от диема!?Те са най-големите смешници от всички други телевизии!

Потребителски аватар
Chosz
Контакти:

Мнениеот Chosz » 18 юни 2010 09:27

Как можах да ги объркам, като имат разлика в ръста от 20 см.

Франк Рибери ще върне ли Франция от отвъдното..

Вездесъщий Иво Ангелов

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Мнениеот alcho » 18 юни 2010 13:36

Madridist написа:В една спорна ситуация, при която не се разбра дали има аут или ъглов, Ивайло Ангелов каза: получи се мъртва топка :shock:

Понякога се чудя дали тия коментатори коментират от стадионите или от пресцентъра, че е по-лесно :x

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 18 юни 2010 13:58

AnalBreaker написа:
Alex написа:Е, извинявайте, ама някой хора рпекаляват с критиките. Коментаторите не правят някакви катастрофални грешки (да съживят някой трагично самоубил се например), а в голямата си част "бисерите" са си изречения, казани с умисъл. Много по-добре така, отколкото некав скучноват и отегчителен коментар. Аз се радвам коментаторите като се бъзикат и вкарват някакви по-свежи реплики, а не използват само 10-тина заучени фрази и толкоз... :)

Абе ,човек, май не разбираш целта на темата? Всичко се прави с цел в края на деня да си отвориш темата и да се поразвеселиш преди лягане ;) Аз лично доста се забавлявам и съм сигурен, че и след световното ще си разгращам страниците на темичката.
в голямата си част "бисерите" са си изречения, казани с умисъл
в това няма спор, но все пак са забавни :) . Надявам се да не приемате толкова на вътре нещата :P Наистина има някои икривени душици във форума, които пишат нещо, което изобщо не е забавно, поне за мен. :cry:

еми и аз за това я ползвам темата и се радвам акто има някакви бъзици по време на мачовете, ама тук гледам някакви хора да се заяждат за пълни глупости, който нито са значими грешки, нито са смешни...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 18 юни 2010 18:01

"Тим Хауърд може ритуално да се самоубие на стадиона след мача" .... :lol:
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 юни 2010 18:03

"Боканегра е по-статичен от паметника на Цар Освободител в София" :lol: :lol: - това бяха думи на госта в студиото.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 юни 2010 18:07

Гостът в студиото: "Жълтият картон на Финдли е по-загадъчен от усмивката на Мона Лиза" :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 18 юни 2010 18:12

Лендън Донован Имаше достатъчно време да нагласи топката на левия си флаг :o
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 18 юни 2010 18:37

Абе те и на Гонг коментаторите са едни.... :)

Върни се в “World Cup 2010”