Световното по футбол пада заради волейбола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Cukyens
Контакти:

Re: Световното по футбол пада заради волейбола

Мнениеот Cukyens » 15 юни 2010 15:56

Толкова супер измислен , че всички най-силни отбори учстват в нея ... И толкова измислен , че наградния фонд е няма да ти казвам колко млн. , освен това е толкова измислен , че залите навсякъде вече са пълни ! По принцип мога да ви разбера ... Тежко ви е , че националния ни отбор по футбол е пълен с градинари , професионални пияници , но не и с футболисти ... Гледайте си световното , което вече не е супер измислено , понеже вече звездите си позволяват да си измислят по 3-4 контузии , за да не играят на него :oops: :oops: :oops:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 15 юни 2010 17:49

защо написа:Е, аз ще си гледам световното, ама просто не по БНТ. А, освен всичко, Лигата е суперизмислен турнир...

Аз като гледам как играчите се хвърлят на това Световно май то е по-измислено и от Лигата! А пък и какъв Българин трябва да си да предпочиташ да гледаш мега смешен и ясен като резултат мач пред изключително важен мач на Националния отбор в спорт който е най-успешния за България? :roll:

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 юни 2010 18:51

mnts написа:Моите извинения, но трябва да си МНОГО ТЪП И ОГРАНИЧЕН човек, без никакво БЪЛГАРСКО самосъзнание, за да избереш да гледаш мача на Гана, Нова зеландия, Италия или която и да е друга държава, вместо своята. Да не говориме, че става въпрос за спорт в който сме някаква сила, а и мача ще е от огромно значение за класирането ни. Впрочем аз съм един от тези, които са съгласни с идеята да не се предават мачове от чужди първенства, докато се играе А група!

Стига глупости бе. За кво да не гледам Арсенал-Юнайтед примерно, щото решили по тва време да играят Марек(Дупница)-Калиакра Каварна ??? Усещаш ли се какви глупости говориш?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 15 юни 2010 22:27

Суперрррррррррррррррррррррррр!!!Точно се бях притеснил,че няма да дават волейбола.
Браво БНТ!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 юни 2010 22:42

radiinter написа:БНТ 1 ще излъчва директно без прекъсвания двата мача на националния отбор по волейбол с Холандия от Световната лига в събота и неделя. Първият двубой в Апелдорн е в събота от 18 ч., а вторият - в неделя в 16 ч. Час по-късно започва двубоят от световното първенство по футбол между Италия и Нова Зеландия, но волейболната среща от Световната лига няма да бъде прекъсвана. Вчера сайтът Спортал съобщи, че мач №2 между Холандия и България ще бъде излъчен наполовина.
- Това са лъжи! Който не вярва, да гледа. От 10 години БНТ предава единствена Световната лига по волейбол, което само по себе си означава много - коментираха от държавната медия.
Съвпадането на двете събития усложнява програмата на БНТ 1, но решението е ясно - футболният мач между Италия и Нова Зеландия ще бъде предаден на пълен запис. Разбира се, веднага щом приключи волейболната среща, програмата ще продължи с двубоя на адзурите от Южна Африка.

Глупаци!За пореден път доказаха че немогат да се справят с качественото отразяване на голямо спорто събитие.

Ти си такъв! Негодуивате, ако не дават волея, сега пак недовлни защо нямало да дават световното..
Бе я се.....
Няма угодия..
Заслужавате нито волея да дават, нито световното!

БългарияНадВсичко
Контакти:

Мнениеот БългарияНадВсичко » 16 юни 2010 09:56

Ти си такъв! Негодуивате, ако не дават волея, сега пак недовлни защо нямало да дават световното..
Бе я се.....
Няма угодия..

Morski, такъв език е крайно неподходящ за един журналист от БНТ! Разбирам възмущението ти, но с подобни емоционални "изцепки" не помагаш на работодателя си, а по-скоро вредиш. Сега ще последва порой от нецензорни изявления по твой и на БНТ адрес, нещо, което нито ти, нито телевизията заслужавате! Освен това правописа ти е ужасен...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 юни 2010 10:21

Еми как да реагирам ми кажи? Да се радвам ли?
Онзи ден имаше тема как можело да не пуснат мача на волейболистите, сега има тема как може да не пуснат мача от световното...
Което ме навежда на мисълта, че българина хем не знае какво иска, хем псува и нарежда за кеф...
При все, че всички в телевизията работят не само за заплати, а за да има продукт и да се гледа това нещо, правят го с удоволствие... Накрая вместо поощрение да получиш порция псувни... Ти как мислиш, дали ще се радвам...
Макар, че аз не отговарям за тези неща и съм много далеч от каквато и да е отговорна позиция- ми става гадно!

Иначе за правописа- когато се ядосам пиша така :mrgreen:

tobli
Контакти:

Мнениеот tobli » 16 юни 2010 11:57

Яко! Футбол има на кило, че и повече. Никой не е казал,че БНТ е футболен канал. Освен това по същото време има "супер интригуващи" срещи, направо не издържам :lol:
Волейболните мачове ще са едни от малкото събития през този месец на световно, когато телевизора ще е на мах 8-) . БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 16 юни 2010 18:28

Браво на БНТ!!! Взеха правилното решение. Ясно е, че да гледаме нашите срещу Холандия на волейбол е много по-добре , отколкото Италия-Нова Зеландия и Гана-Австралия ;) ;)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Мнениеот alcho » 16 юни 2010 19:48

MORSKI написа:
radiinter написа:БНТ 1 ще излъчва директно без прекъсвания двата мача на националния отбор по волейбол с Холандия от Световната лига в събота и неделя. Първият двубой в Апелдорн е в събота от 18 ч., а вторият - в неделя в 16 ч. Час по-късно започва двубоят от световното първенство по футбол между Италия и Нова Зеландия, но волейболната среща от Световната лига няма да бъде прекъсвана. Вчера сайтът Спортал съобщи, че мач №2 между Холандия и България ще бъде излъчен наполовина.
- Това са лъжи! Който не вярва, да гледа. От 10 години БНТ предава единствена Световната лига по волейбол, което само по себе си означава много - коментираха от държавната медия.
Съвпадането на двете събития усложнява програмата на БНТ 1, но решението е ясно - футболният мач между Италия и Нова Зеландия ще бъде предаден на пълен запис. Разбира се, веднага щом приключи волейболната среща, програмата ще продължи с двубоя на адзурите от Южна Африка.
Глупаци!За пореден път доказаха че немогат да се справят с качественото отразяване на голямо спорто събитие.

Бе я се.....
Няма угодия..
Заслужавате нито волея да дават, нито световното!

Аз пък си мисля, че вие не заслужавата да предавате нито световното, нито лигата .... щото ... нямам думи - просто коментаторите са пълни некадърници, да не ти говоря за режисьори и оператори, щото като има спортно събитие го предавате като затъмнението през 98 ....
А няма угодия прав си, но не съм ви благодарен, че ги предавате ..... защото ако не бяхте вие, щешеда е някой друг .... и моля ти се не ни карай да ви се чувстваме длъжни ....

Върни се в “World Cup 2010”