Мач №8: Германия-Австралия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Мач №8: Германия-Австралия

Мнениеот Tommi » 14 юни 2010 01:38

Мисля, че е време да се преместваме в друга тема, тази вече е изчерпана ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Мнениеот valdi » 14 юни 2010 01:39

megan fox написа:
valdi написа:ами..виж сега,след като ти казах защо са велики хутболни нации,под велики разбирай това че в каквато и форма да се намират могат да победят всеки отбор!

Според твоите думи излиза, че тези 3 държави НИКОГА не губят мачовете си, освен ако не играят по м/у си, а аз не съм останал с такова впечатление... ;) Хеле жабарите в момента са много зле. :)

Казах че могат да победят а не винаги са побеждавали..не преиначавайте думите :) но както и да е.. с тез три тима шега не бива

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 юни 2010 02:19

Гледам,е доста сте спорили по любимата ми тема :lol: Аз лично съм против всякакви натурализирани играчи в национален отбор,без значение колко години са живяли в новата си страна.Винаги съм се подигравал на французите,включително и лично на французин,за това,че в отбора им са малцинство.Черните англичани са същата работа,само че там наистина са няколко поколения живяли в Англия,като въпреки това,пак съм против.Германия е страна,която е символ на футболната игра,заедно с Бразилия и Италия,и не ми харесва феновете на този отбор да адмирират факта,че половината не са германци,което наистина е срам за историята на тази страна дори.Ще видим ако не дай си Боже един ден нашия национален отбор е пълен с турци,цигани и натурализирани негри,самите турци и цигани да станат повече от нас в самата ни държава,тогава готино ли ще ви е?Само за Подолски да кажа нещо,нали уж се чувствал германец,защо тогава е казвал,че няма да пее химна,нещо което очевидно не прави?Турците също не пяха днес,единствен Клозе от негерманците го направи.Както и да е,всеки си има пристрастия,нека си гледаме с удоволствие мачовете и да си пием бирата :mrgreen: :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юни 2010 08:16

Blue_Girl написа:
ivkoni_1 написа:Маншафта си каза думата.Не съм привърженик на немците,ама засега най-стойностен футбол показват.

Аз също не съм привърженичка на тях.
Въпреки това от всичките мачове до сега, те играят най-добре.
8-)

Не съм съгласен, че играят най добре.
Просто ..... срещнаха най слабия отбор до тук, в първенството ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 14 юни 2010 11:13

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 14 юни 2010 12:45

THE G.A.M.E написа:
Blue_Girl написа:
ivkoni_1 написа:Маншафта си каза думата.Не съм привърженик на немците,ама засега най-стойностен футбол показват.

Аз също не съм привърженичка на тях.
Въпреки това от всичките мачове до сега, те играят най-добре.
8-)

Не съм съгласен, че играят най добре.
Просто ..... срещнаха най слабия отбор до тук, в първенството ... :lol:

Да срещнаха най-слабия отбор.
В това няма спор.
Въпреки това бундестима, игра на скорост и направи хубави атаки.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 14 юни 2010 14:41

Германия заслужаваше да победи, защото е по-класния отбор. Дотук от отборите, които видяхме Германия изигра най-силния мач. Но :!: дузпа имаше, червения картон беше незаслужен, а в немския национален отбор наистина преобладават "потомствените " германци :mrgreen: :mrgreen: Това обаче, по никакъв начин не омаловажава успеха им. :!:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 14 юни 2010 15:29

Във всеки случай германците ще имат проблеми отзад с по-сериозните отбори, поне така си мисля, от такъв мач може и да ми е грешна преценката. Но малко ми намирисва на красива загуба в някой мач от елиминациите.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “World Cup 2010”