megan fox написа:
А Какао кое поколение германец е?! Хитлер сигурно се обръща в гроба като гледа как в националният отбор на Германия играят кюмюри и резаци!!!
Леле, това един приятел с който гледах мача го каза същото за Хитлер и гроба.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
megan fox написа:
А Какао кое поколение германец е?! Хитлер сигурно се обръща в гроба като гледа как в националният отбор на Германия играят кюмюри и резаци!!!
Madridist написа:megan fox написа:
Леле, това един приятел с който гледах мача го каза същото за Хитлер и гроба.
Viktor4o_Rs написа:Kомплексарче , аз съм много добре информиран , Подолски се мести в Германия на 2 години , Клозе на 8 , чети и тогава се обаждай![]()
![]()
Много те е яд , ама това е положението , Германия доминира , приеми го , пий една студена вода и лягай да спиш
![]()
![]()
megan fox написа:
jindo написа:п.п.
ъъъх... по последни данни Хилер е лошият или греша?
Viktor4o_Rs написа: Kомплексарче , аз съм много добре информиран , Подолски се мести в Германия на 2 години , Клозе на 8 , чети и тогава се обаждай Много те е яд , ама това е положението , Германия доминира , приеми го , пий една студена вода и лягай да спиш
Viktor4o_Rs написа:
Германия гази , мачка , унижава , това е положението , така е било , така и ще бъдеДа се готвят сърбите , наши отколешни врагове
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта