Дразни ли ви играта по БНТ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Дразни ли ви играта по БНТ
Какво мислите за играта по БНТ, преди всеки мач? Пускам тази тема, защото аз много и се нервя - непрекъснато "смърфиетката" повтаря едно и също в различна последователност. Вие бихте ли пуснали смс?
Re: Дразни ли ви играта по БНТ
Никога не пускам смс-и.
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
Ужасно малоумни и корумпирани са всичките тия игри... Ма по-нервещо от гадните маймуни с тъпите им скъпи свирки нема ...
- leche_leche
- Контакти:
- JohnnieWalker
- Контакти:
Вярно е, че е доста досадно по време на СВЕТОВНОТО да има такива глупости, ама хората печелят пари... докато има хора които пращат смс-и ще има и такива игри 

JohnnieWalker написа:Вярно е, че е доста досадно по време на СВЕТОВНОТО да има такива глупости, ама хората печелят пари... докато има хора които пращат смс-и ще има и такива игри
+111111111111 Докато има балъци ще има и тарикати

Последна промяна от Madridist на 12 юни 2010 14:12, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
2 пъти съм пускал смс,веднъж спечелих blu-ray player от Нова.Докато ми го дадат платих 70лв за разни такси и транспорт 

-
- Контакти:
JohnnieWalker написа:Вярно е, че е доста досадно по време на СВЕТОВНОТО да има такива глупости, ама хората печелят пари... докато има хора които пращат смс-и ще има и такива игри
Това е ИСТИНАТА,не е луд този,който яде баницата,а този ,който му я дава...нека балъците да престанат с СМС-те и няма да има такива щуротии по телевизиите...Нацията ни изпростя много и вече сме еднакво тъпи със средностатистическия американец...Нямам думи!!!
Повече се нервя от тия вувузели! БНТ поне може да спре звука от стадиона! Така ще е 1000 пъти по-добре!!!