emarkon написа:Вувузели ще има до финала,не разбрахте ли че фифа не ги забранява,защото били част от културата на онея сажди.
To и на жените в културата бе да ходят голи на стадионите, но фифа им забрани и сега всички негърки са облечени.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
emarkon написа:Вувузели ще има до финала,не разбрахте ли че фифа не ги забранява,защото били част от културата на онея сажди.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
PAPI1912 написа:тепърва фифа ще разбират за какво става въпрос в юар.
имах щастието да посетя тази държава два пъти и съм бил и на мач. тези вувузели са ад хора едвам искарах едно полувреме
казвам ви това е ужас незнам футболистите как издържат. това по телевизията е нищо.
престъпноста в юар няма да я коментирам ще се убедите сами. пълна лудост е тази държава да е домакин на такъв форум.
Neron написа:Същата работа е и в Испания само че там вместо Вувузели са от тия флакони дето свирят като кораб.Ама кво да правиш циганска работа.
HJK написа:PAPI1912 написа:тепърва фифа ще разбират за какво става въпрос в юар.
имах щастието да посетя тази държава два пъти и съм бил и на мач. тези вувузели са ад хора едвам искарах едно полувреме
казвам ви това е ужас незнам футболистите как издържат. това по телевизията е нищо.
престъпноста в юар няма да я коментирам ще се убедите сами. пълна лудост е тази държава да е домакин на такъв форум.
И аз го имах това щастие и не мога да потвърдя и една дума от казаното! Категорично не е вярно, че на стадиона е ад с тези вувузели. Атмосферата на мач в Южна Африка е уникална за европейските разбирания и вувузелите са част от тази уникалност. Щеше да е голяма глупост от страна на ФИФА, ако бяха забранили вувузелите.
Чета мненията под тази тема за дразнещото жужене на вувузелите и неудачния избор на Южна Африка за домакин и за пореден път се убеждавам колко тесногръди и ограничени сме като фенове и хора. Вместо да се насладим на уникалността на една различна футболна култура, искаме всичко да приравним към стереотипните си разбирания. Тъжно, тъжно...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
dafquezz написа:Я си представете на наш мач да надуем 20 000 гайди... извинението за културата дали ще мине?
cska_15 написа:Вчера на мача Уругвай - Франция не стига, че още в 15-20 мин. спря коментара ами преди тва от тея вувузели нищо не разбрах. Тва е истински ад за ТВ зрителите представям си кво им е на европейците в ЮАР..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта