ВУВУЗЕЛИ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: ВУВУЗЕЛИ
Не ми харесват тез вувузели! Губи се от тръпката на самия мач и атмосферата на стадиона!Коментатора все едно не коментира - някой се изказа за звукоизолирани кабини - не мисля ,че и това е решение . Боли ме главата от тия глупави свирки ! 

Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Спрете говора на телевизора и пуснете Дарик радио!
И това е вариант.
И това е вариант.
Няма абсолютно никакъв начин да забранят вовузелите и мен ме дразнят,но това не знчи,че на нялой му пука.Дори и отборите да мърморят публиката им се кефи и не само африканската,ако сте гледали мачовете и другите агитки надуват вувузели.Проблема не са самите свирки,а че някой наистина не се сетил да звукоизолира тъпите кабинки.Аз лично гледах мачовете с коментара от дарик,макар,че водещите доста се отплесваха от събитията на терена,а и поради прехвърлянията по трасетата звука е със закъснение,но пак е по добре от това да слушаш смешниците от бнт.Между другото тия от бнт явно много са я закъсали щом Камен Алипиев,който е баскетболен коментатор,ски коментатор,а сега се оказа яе ще им води и футболните студия ужас,моите уважения към него,ноо....
-
И, 10 кошера с пчели да поставя до дома си .... едвали жуженето ще е толкова ужасно ! ..
Нистина се губи атмосферата .....
Англичаните и аржентинците имат хубави песни .... холандци, немци, бразилци и испанци също подкрепят страхотно ...... и нищо от това, няма да чуем ! ...

Нистина се губи атмосферата .....
Англичаните и аржентинците имат хубави песни .... холандци, немци, бразилци и испанци също подкрепят страхотно ...... и нищо от това, няма да чуем ! ...

nikogapak написа:Каква е идеята на този "тромпет"? Къде е публиката, къде са скандиранията???? Това да не е световно по надсвирване?? Мисля че веднага трябва да се забранят!!!
Малки сте предполагам и затова не помните истински мачове с истинска публика.Някога когато стадионите събираха по 100 000 и повече публика нямаше скандирания а се чуваше един постоянен шум,бучене.Не от такива тромпетчета а от самата публика.Беше страхотно.Представете си един 100 000 стадион с много надъхана публика как бучи.Сега какво - театър.Особено в Англия - седят си хората усмихнати и гледат,отвреме на време ръкопляскат или пеят.А при нас пък скандират.Ама скандират 200-300 човека.100 000 не могат да скандират,тогава се чува един постоянен шум.На мен тая атмосфера ми харесва повече отколкото английския тип театър.

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
sirius123 написа:Снощи на мача м/у Франция и Уругваи показаха една французиока която надуваше този иннсрумент
Навик... Кво да я правиш...

Докато види пръчка и я лапа.

- Neron
- Контакти:
Същата работа е и в Испания само че там вместо Вувузели са от тия флакони дето свирят като кораб.Ама кво да правиш циганска работа.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Levski4Ever написа:Ма вие сериозно ли? Немци и точно гърците предпочитат да слушат звука на този инструмент вместо да си пеят песните? Да си шумят само на мачовете на ЮАР, защото днес коментатора все едно коментираше от луната. Друг въпрос е, че на втория мач коментатора млъкна просто...
Съгласен съм с тебе но,коментатора млъкна защото се разпадна връзката по трасето.По-добре е да коментират от студиото според мене защото звука идва по бързо от картината и това ме дразни много лично мене.Мисля че,на мачовете на Англия ще е малко по-различна ситуацията на стадиона,надявам се поне.
Не мога да си представя как може това да се случва ? Как не им омръзва да надуват беееееее ????? Никаква атмосфера на стадионите !!! Факлите ги забраняват , а тия кавали може ...
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Neron написа:Същата работа е и в Испания само че там вместо Вувузели са от тия флакони дето свирят като кораб.Ама кво да правиш циганска работа.
Teя работи дето ги използват в Испания обаче са наистина ужасни макар и по-тихи.