Мач №2: Уругвай - Франция
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Мач №2 от Мондиал 2010: Уругвай - Франция
Дано чичо Форлан ги накаже..
- Arsenal Supporter
- Контакти:
извинявам се моя грешка
може и да има някой бъдещ играч на Арсенал
може и да има някой бъдещ играч на Арсенал
В момента французите много добре оперират своя съперник и второто полувреме ще ги бият като шкембе в плет 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Мача е доста слаб,но и двата тима имат потенциал.Добри са в защита ,особено Уругвай.

- Roger_Federer
- Контакти:
За Уругвай съм,надявам се да бият.Първото полувреме беше добро,става мач,макар и да е повече на надлъгване.Суарес и Форлан ако направят някои добро взаимодействие ще стане интересно.Първата част Уругвай опитваха да прехвърлят цялата френска защита с дълги пасове дълбоко в половината на противника,но в повечето случаи неуспешно.Ще видим какво ще стане,дано паднат и голове.
Последна промяна от Roger_Federer на 11 юни 2010 22:24, променено общо 1 път.
storm написа:Rodn1 написа:Лично аз като почитател на Френския Футбол бих подкрепял и националният им отбор, но този треньор направи толкова глупости,които няма да бъдат подминати!Можеш ли вместо Бензема да вземеш Валбуена,който на всичкото отгоре е Ургваец?Очаквам победа за Уругвай!
Колега сравни представянето на Бензема и Валбуена . Единия безспорен шампион ,другия резерва и с калъфка . Стига сте робували на имена.
Пич не ме разбирай погрешно.Не робувам на имена. Най-малкото Бензема е един от най-добрите млади нападатели в Европа , независимо от слабият сезон в Мадрид.Докато Валбуена не е точно най-добрият играч на Марсилия.Титлата дойде най-вече благодарение на Нианг и Лучо!
Гледам Доменек е там,ясна работа!Мислех,че са го обесили на Айфеловата кула,ама има време!

- Arsenal Supporter
- Контакти:
с тия двете русите в студиото числото 3 повече ми харесва
"Две неща на този свят са безкрайни-човешката глупост и вселената,за второто не съм съвсем сигурен"-Алберт Алщайн
"Умният човек ще се съгласи с умните,глупавият обикновено не се съгласява нито с умните,нито с глупавите"-Аристотел
"Умният човек ще се съгласи с умните,глупавият обикновено не се съгласява нито с умните,нито с глупавите"-Аристотел
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Смотан -> По-смотан -> Най-смотан -> Мача между Уругвай и Франция.
Заспах 6 пъти.
Заспах 6 пъти.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.