СП 2010:Мача на откриването ЮАР-Мексико.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- akademix17
- Контакти:
Re: СП 2010:Мача на откриването ЮАР-Мексико.
Е ти какво искаш... да е като на театър, и само да мълчат и аплодират ли? Като изключим малоумния коментар, атмосферата е на ниво според мен
[center]
[/center]

Ясно е, че мексиканците са по-класният отбор и това ще си проличи още повече през второто полувреме. ЮАР не знаят къде се намират - слаба защита, халфова линия, която няма никаква идея и не много добро нападение
Трябва да отбележа, че и мексиканската защита не е много стабилна и даде шансове на домакините. През това полувреме добро впечатление ми направи Дос Сантос.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
akademix17 написа:Е ти какво искаш... да е като на театър, и само да мълчат и аплодират ли? Като изключим малоумния коментар, атмосферата е на ниво според мен
Това е атмосфера на циганска сватба, а не на мач. На ниво ще е атмосферата когато се чуват песните на феновете, когато се веят знамената, когато от пирото не може да се видят трибуните и когато има хорео в началото на мачовете или поне едно от всички тези неща. А вместо това ми надуват главата с тия тромби. Маймунска му работа

- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
PFCB написа:akademix17 написа:Е ти какво искаш... да е като на театър, и само да мълчат и аплодират ли? Като изключим малоумния коментар, атмосферата е на ниво според мен
Това е атмосфера на циганска сватба, а не на мач. На ниво ще е атмосферата когато се чуват песните на феновете, когато се веят знамената, когато от пирото не може да се видят трибуните, и когато има хорео в началото на мачовете или поне едно от всички тези неща. А вместо това ми надуват главата с тия тромби. Маймунска му работа
Това е атмосфера на мач в Европа.Какво са ти виновни хората.На тях пък да не би да им е много приятно ако играят мач пред стадион пълен с пеещи хора.Само си търсите разни проблеми.

Ако ЮАР се измъкнат сухи ще е цяло чудо!
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Иначе Мексико са много зле.Толкова атаки пропиляха ,че няма накъде.99% ще паднат.

Даже и при головите положения, въоражените с вувузели семкари не помръдваха. Все едно са на погребение...
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
PFCB написа:Даже и при головите положения, въоражените с вувузели семкари не помръдваха. Все едно са на погребение...
Добре,разбрахме.Да живеят вувузелите.

- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Tommi написа:YANTRA_FOREVER написа:Tommi написа:Няма начин ЮАР да вземе този мач, защото са слаб отбор и отстъпват по всички показатели на Мексико. Ако бяха равностойни отбори, тогава може да кажем, че домакинството ще помогне, но сега няма как да станеА Уругвай също е много надценен отбор и мисля, че ще остане трети, освен ако французите и мексиканците не направят някоя глупост и се издънят сериозно.
За втората част съм напълно съгласен.Франция е класи над уругвай.Но моля ти стига си повтарял как ЮАР били слаби.и то в сравнение с Мексико.99% мача е победа за домакините.Сигурен съм.Все пак има шанс Мексико да бие ,дори и да бъде надигран.
Запомни какво си написалУтре ще коментираме
Maй няма какво да коментираме..

- the_red_devil
- Контакти:
Заклевам се ако тея коментатори продължат с това Бафана бафана ще си направя Харакири, не издържам!!! Иначе съм доволен от мача като за първи макар че ще има далеч по добри в течение на първенството,но и сигурен съм далеч по лоши мачове!