Михаил Семьонович Чьорни, известен още като Майкъл Чорни е роден на 16 януари 1951 година в Ташкент. Гражданин е на Русия, САЩ и Израел. Бивш собственик на ПФК "Левски".
* "Мога едно да кажа за Левски. Отборът ще бъде в сърцето ми до края на моя живот. Има един отбор, на който ще симпатизирам да края на дните си и това е Левски. Дали ще бъда в отбора или няма да бъда, това няма значение в момента. Аз винаги ще се интересувам от този отбор." - в интервю на Томислав Русев
ЧРД Майкъл Чорни!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- housestyle
- Контакти:
ЧРД Майкъл Чорни!!!
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
Re: ЧРД Майкъл Чорни!!!
Голям човек и меценат за българския спорт. Честит рожден ден и да е жив и здрав и Само Левски.
За жалост както често става в България бе опетнен и прокуден от грабителя на българският народ капиталиста ром Ваньо Костов
За жалост както често става в България бе опетнен и прокуден от грабителя на българският народ капиталиста ром Ваньо Костов

Ако те мразят, значи си личност!
* "Мога едно да кажа за Левски. Отборът ще бъде в сърцето ми до края на моя живот. Има един отбор, на който ще симпатизирам да края на дните си и това е Левски. Дали ще бъда в отбора или няма да бъда, това няма значение в момента. Аз винаги ще се интересувам от този отбор." - в интервю на Томислав Русев
Човек който много даде за Левски,и който г-н Костов изгони защо ли?Да си жив и здрав Михаил Семьонович.
Човек който много даде за Левски,и който г-н Костов изгони защо ли?Да си жив и здрав Михаил Семьонович.
Бате Майк,... Жив и здрав,и за тебе мястото на Герена е запазено!!!И само ЛЕВСКИ обичаме теееееееее.....
- Синьо сърце
- Контакти:
ЧРД, да е жив и здрав!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Пълна лудница!
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
аз лошо от него не съм видял.Доста футболери на Левски също.
Да е жив и здрав човека...
LEVSKI FOREVER LEVSKI FOREVERRRRR LEVSKI FOREVERRRRRR....
Да е жив и здрав човека...
LEVSKI FOREVER LEVSKI FOREVERRRRR LEVSKI FOREVERRRRRR....
LEVSKI_FOREVER
-
Що не идете в Израел да го цунете?
- B__A__N__DA__TA

[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]