Вече е ясна програмата на ЦСКА за предстоящата зимна подготовка. „Армейците“ изчакват единствено отговора на руския гранд Локомотив (Москва), с когото имат принципна договорка за контрола. След решението на руснаците, „червените“ ще обявят официално и програмата с контролите в следващите два месеца.
Футболистите на носителят на Купата и Суперкупата на България се събират на стадион „Българска армия“ на 9 януари, а на следващия ден заминават за Гърция. В южната ни съседка ЦСКА ще остане до 24-и, като няма да изиграе нито една контрола. Предвидено е там да се проведе основната част от физическата подготовка на състава.
Вторият зимен лагер ще бъде в Анталия – от 3 до 17 февруари. Очаква се „червените“ да се включат в четиристранен турнир, като освен тях, участие ще вземат румънският Динамо (Букурещ), черногорският Будучност и молдовският Зимбру (Кишинев). На място ще се тегли жребий, като победителите от двете двойки ще се срещнат на финала.
Другите съперниците, срещу които ще се изправят 31-кратните шампиони на България, са Рапид (Букурещ), Металург (Донецк) и все още непотвърдилият на 100 % Локомотив (Москва). Има вероятност след прибирането си в България, „армейците“ да изиграят още една контрола на родна земя. Засега обаче нито датата, нито съперникът са уточнени.
Програма за подготовката:
09.01 - Първа тренировка
10.01 - 24.01 - Лагер в Гърция
03.02 - Заминаване за Анталия
06.02 - 08.02 - Турнир с Будучност, Зимбру и Динамо Букурещ
11.02 - Контрола с Рапид Букурещ
14.02 - Контрола с Локомотив Москва (непотвърдена)
16.02 - Контрола с Металург Донецк
17.02 - Прибиране в България
Зимната подготовка на ЦСКА - лагери и контроли
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Зимната подготовка на ЦСКА - лагери и контроли
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Re: Зимната подготовка на ЦСКА - лагери и контроли
Футболистите на ЦСКА ще проведат първия си подготвителен лагер за 2012 година в базата на кръвния враг Левски в Гърция. Гонг разбра, че спортно-техническото ръководство на „червените“ се е спряло на хотела, в който миналата година бяха отседнали футболистите на Ясен Петров. Базата се намира в град Александрополис, а хотелът е Александър Палас. Миналата зима „сините“ проведоха там част от подготовката си, като имаха възможност да използват два терена, а и изиграха една контрола срещу местния отбор.
В същия период играчите на Милен Радуканов използваха базата на елитния Ксанти Шкода на около 60 км. от Александрополис.
Очаква се ЦСКА да замине за Гърция на 10 януари само ден след като отборът се е събрал за първи път. На 9-ти и 10-ти са предвидени медицински изследвания на футболистите и веднага след тях отборът ще замине за южната ни съседка. Така футболистите на Димитър Пенев няма да проведат нито една тренировка на българска земя. Лагерът в Гърция на ЦСКА ще продължи до 24 януари.
Не са лоши като имена отборите с които ще играем, дано се подготвят добре.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- B__A__N__DA__TA
[offtopic]po mi e interesno s koi tochno igrachi shte zapochnat podgotovkata. Zasega samo nqkakvi izstrelqni ot mediite i nishto konkretno..Hubavo svivame budgeta,ama s kvo shte praim boqta
[/offtopic]

[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
Сигурен съм, че половината контроли няма да се състоят, както винаги в последно време, ще има промени в последния момент и тн.
А иначе не знам за какво са им тези лагери на футболистите, само ходят и се трошат пари, а резултати няма, една хубава подготовка може да се направи и в България и то на много добре цени и да се привиква със студеното време, но ..... паричките трябва да се въртят
А иначе не знам за какво са им тези лагери на футболистите, само ходят и се трошат пари, а резултати няма, една хубава подготовка може да се направи и в България и то на много добре цени и да се привиква със студеното време, но ..... паричките трябва да се въртят

[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
-
Joni_ написа:Сигурен съм, че половината контроли няма да се състоят, както винаги в последно време, ще има промени в последния момент и тн.
Миналата година повечето български отбора решиха да проведат парвия етап от зимната подготовка у нас и спомняш ли си какво се случи?
гражданин от село написа:Joni_ написа:Сигурен съм, че половината контроли няма да се състоят, както винаги в последно време, ще има промени в последния момент и тн.
Миналата година повечето български отбора решиха да проведат парвия етап от зимната подготовка у нас и спомняш ли си какво се случи?
ЦСКА май беше на Боровец, нали се качваха по някакви върхове, имаше сума ти снимки в Гонг.
-
vaskonti написа:ЦСКА май беше на Боровец, нали се качваха по някакви върхове, имаше сума ти снимки в Гонг.
Наваля един сняг сковаха едни студове и нито един терен неставаше за игра и подготовка та го удариха на физически упражнения(отнася се за всички останали за подготовка в България).

- baerba1995
- Контакти:
за мен е много добра програмата...от тук нататък се иска футболистите да се вложат на макс и дуци да ги накара да тичат като коне...именно този етап ще се окаже най-важен за мачовете в 14 и 15 кръг ,които до голяма степен ще решат титлата! Аз съм сигурен ,че през май ЦСКА ще е шампион! Нека оставим момчетата да тренират ,а тая пасмина журналистите да пишат простотии и да величаят отбора на ДС! НАПРЕД АРМЕЙЦИ КЪМ 32-ра титла!
Joni_ написа:А иначе не знам за какво са им тези лагери на футболистите, само ходят и се трошат пари, а резултати няма, една хубава подготовка може да се направи и в България и то на много добре цени и да се привиква със студеното време, но ..... паричките трябва да се въртят
Защо си мислиш, че тези лагери струват много скъпо?
В Анталия лятото в сезон пик, в 5 звезден спа-хотел за 7 дни с транспорта до там и пакет All-in и то самостоятелна резервация струва 1200лв.
На подготовка ходят между 30 и 40 човека максимум (футболисти, треньори, шефове), сам сметни колко излиза за една седмица.
Като добавиш, че когато става дума за голяма група, то има и отстъпка в цената.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]