Анкета футболист на есенния полусезон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Футболист на есенния полусезон

Николай Домакинов
0
Няма гласове
Емил Аргиров
7
6%
Ивайло Димитров
3
3%
Ангел Рахов
19
16%
Димитър Байрев
0
Няма гласове
Йордан Христов
17
14%
Тодор Неделев
14
12%
Александър Александров
46
38%
Петър Атанасов
9
8%
Атанас Курдов
5
4%

Общо гласове: 120

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Анкета футболист на есенния полусезон

Мнениеот Пловдивчанинът » 07 дек 2011 13:47

Всеки, който иска да гласува за футболист на есенния полусезон може да го направи в анкетата най-отгоре на темата, а ако някой иска да гласува за друг футболист, който не е сред 10-та (толкова побира една анкета във форума) може да го напише в темата и аз ще зачета гласа или гласовете. Както и анкетата за гол на полусезона и тази е до 23 декември 2011г.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Анкета футболист на есенния полусезон

Мнениеот botev_1912 » 07 дек 2011 14:00

100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 07 дек 2011 14:11

За мен Рахов е най-стабилният ни футболист.Данчо Христов също направи страхотни мачове,но се разигра чак в последната третина на полусезона,Докато Ангел беше на висота през цялото време,като изключим само мача с Черноморец,където прегоря.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
botevist1912
Контакти:

Мнениеот botevist1912 » 07 дек 2011 15:05

Кривия заслужава приза но аз гласувах за Данчо Христов. Първо, защото Кривя ще спечели и без моя глас и второ, защото Данчо показа голямо израстване в последните мачове. Моя глас за него е един символичен начин да му дам стимул да се развива и да не се чувства незабелязан и неоценен от феновете, защото в началото на сезона и по него имаше много плюнки. Вкара много важни голове особено срещу Черноморец, плюс тва е младо момче и заслужава да бъде стимулиран.
Искам до година Тошко Неделев да заслужи тази оценка и ако случайно прочете това да знае, че има още много да се развива и да не се самозабравя и да похаби таланта си. Аз лично вярвам в него и нека играе с още повече самовчуствие, защото това е присъщо на големите футболисти.
Ако Петьо Атанасов беше вкарал 30% от положенията, който изпусна през сезона, нищо чудно той да беше първи в класацията.

Като най- слаби и/или разочароващи футболисти определям:
1.Николй Манчев(Никога не съм харесвал играта му, много дразнеща а издънката с Царацово е без коментар)
2.Тодор Тимонов(Лигльо, манекен и интригант с не лоши футболни качества)
3.Атанас Курдов(Доста прехвален футболист, колкото и да не са съгласни мнозина.Интригант и звезда по заведенията...No tnks)
4.Мартин Стефанов (Нямаше много шансове за изява но колкото и малко да бяха той не оправда доверието)

Надявам се да се разделим с останалите 3-ма.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 07 дек 2011 15:25

botevist1912 написа:Кривия заслужава приза но аз гласувах за Данчо Христов. Първо, защото Кривя ще спечели и без моя глас и второ, защото Данчо показа голямо израстване в последните мачове. Моя глас за него е един символичен начин да му дам стимул да се развива и да не се чувства незабелязан и неоценен от феновете, защото в началото на сезона и по него имаше много плюнки. Вкара много важни голове особено срещу Черноморец, плюс тва е младо момче и заслужава да бъде стимулиран.

Колега и аз постъпих с теб и съм съгласен на 100% с мнението ти. Абсолютно Кривия е играч на полусезон, но Данчо показа голямо израстване и след мача с Етър почти нямаше мач, в който да не е един от най-добрите на терена.

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 07 дек 2011 16:07

Ангел Рахов е най-постоянния ни футболист още от миналата година според мен. :roll: Като централен е железен. Има още малко да работи за дефанзивен халф, но ми харесва как играе и как мисли по време на мач. А Наско Курдов (много се сърди тва момче, ей) и чичо Манчо не впечатлиха. Данчо Христов се разигра след "ерата" Хубчев, а Кривия....... ми той си е Кривия - какво да кажа повече - ГОЛЯМ

Потребителски аватар
Ботев Пловдив
Контакти:

Мнениеот Ботев Пловдив » 07 дек 2011 16:19

Моят глас отиде за Тодор Неделев. :)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 07 дек 2011 16:28

Ангел Рахов е откритието на последните 2 сезона ... няма такава комбинация от младост, раздаване и футболни качества! С 2 ръце - за Рахов!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 07 дек 2011 16:39

botevist1912 написа:Кривия заслужава приза но аз гласувах за Данчо Христов. Първо, защото Кривя ще спечели и без моя глас и второ, защото Данчо показа голямо израстване в последните мачове.

+1 - Взех същото решение, по същите причини ;)

Върни се в “Архив”