Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 15:17

Обръщам се към всички онези, които последните дни тука не спряха да плюят срещу ядрото на Сектор Г и срещу Офанзива!! Та да ви попитам драги ФЕНОВЕ- къде бяхте вчера??? :oops: :oops: ?? ЗАщо за пореден път при първото застудяване и грешна стъпка на отбора отново си останахте у вас??? Защо ви нямаше?? Да ние сме наркомани, деграданти и нз си какви-ама вчера всички от нас пак бяхме на стадиона-да подкрепяме любимия отбор - нали???А вие? Ние ще бъдем и в Ловеч и със Славия и с Лудогорец!!И пак ще сме виновни за всичко!! :lol: :lol: :lol: Счупихте се да плюете за някакъв трансперант миналата седмица- как вие сте били истинските фенове-а ние разни лумпени -хахаах- - то ако истински фен се ставаше с висене по форумите и писане на ултра-мега корави мнения и плюене по хората даващи последните си пари и време за идеята ЦСКА-вие наистина можеше гордо да се кичите с тва звание!!!Да, ама не-то вчера-и не само вчера-се видя кои са ИСТИНСКИТЕ!! За пореден път!! Отново ние "шепата боклуци и дегенарати" бяхме там и мръзнахме 90 мин ...........в името на ЦСКА!! А и вие си седяхте на топличко у вас!!А след края на мача влизате във форума и почвате отново да храните и да обяснявате колко сте велики!!!!Щеше да е смешно, ако не беше тъжно!! :( :( Тъжно беше да гледаш как във "В" сектор имаше 30 човека, в "А" 50, а в останалата част на Г още 30-40!! Толкова ли сте "истинските фенове"- 100-120 човека??? :lol: : Големи сте!! А сега си представете картинката ако ни нямаше нас- макс 200 човека на стадиона и гробна тишина-каква идилия!!! Да, ние винаги ще бъдем наркомани и боклуци в очите на обикновената овца- но поне сме истински-и в любовта и в омразата си.............В ИМЕТО НА ЦСКА!!!
Приятен ден!!

[offtopic]Кашчей-изобщо не се и опитвай да пишеш в тая тема-няма да ти отговарям![/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Мнениеот vaskonti » 13 ное 2011 15:28

Интересно защо с такъв плам не подкрепяхте отбора и преди 1 година, когато наистина имаше нужда, а висяхте в кръчмите. А, сетих се - аз нищо не разбирам.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 ное 2011 15:31

Аз още вчера в този форум написах разочарованието си от това, че нямаше никой на стадиона. Не ви знам дразгите, ама да не отидеш да подкрепиш ЦСКА, играещ и борещ се за купата е смешно. На Нефтохимик и Добруджа имаше повече народ...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 13 ное 2011 15:33

Не виждам причина човек, който не е отишъл на мач, защото му е студено, да не може да порицае друг такъв, че е издигнал малоумен транспарант.Едното няма нищо общо с другото и не знам какъв е смисълът от тази тема.
P.S. А ти лично наркоман ли си? (питам, защото от тезата ти ми се струва, че няма нищо нередно в това).
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 ное 2011 15:36

"Деграданти"?! Нов принос на автора към фенската култура у нас! И да не забравяме, че той е мега, супер, гига, най-галактическия фен на отбора си! "Некви други", които например са нямали по някакъв начин възможност да са на мача ( а те ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всички са в този форум) са овце, не са фенове, "семкаджии" и бездушници! (надявам се,че на някои поне е разрешено да пише в тази тема, щото на Кашчей вече му забраниха)

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 13 ное 2011 15:38

Голяма част не ходят заради вас самите - може би .......... ;)

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 13 ное 2011 15:39

Че е студено ,това ама изобщо не е оправдание.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 13 ное 2011 15:45

Знаеш ли какво ще ти кажа. На мач ще отида когато футболистите на терена играят футбол, а не ела ме ритни. Тия ритнитопковци не заслужават и 1 човек да им ходи на тия извращения дето правят с тази игра. Е така трябва да е всеки мач, както на Левски с Локо Пд. Бе не ми се говори въобще на тема български "футболисти".
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 13 ное 2011 15:50

Имаше едно зелено знаме,какво пишеше на него?
Последна промяна от орчо войвода на 13 ное 2011 16:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 ное 2011 15:53

Искам да благодаря на автора, че е забранил/натирил само Кашчей, да не пише!
Поздравявам го за хубавия подпис! Само ми е чудно, как слуша Азис, Софи и други мангалщини, но пък е етнически НЕтолерантен :o

На въпросът бих отговорил, че истинските фенове са били на стадиона. Браво за което!!!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”